Moje zaučení IV. (gay themed)

17 lis 2022 · 2 687 wyświetleń MattyShay

Saaakra, poledne. Konečně jsem se definitivně probudil. Kde je můj tatík? Vylezu z ložnice do obýváku, kde to moc krásně vonělo nějakou mňamkou. Lukáš asi vařil. Seděl v křesle oblečenej jen v tílku a kraťasech. On je fakt dokonalej, škoda že má víc než dvojnásobek roků co já. "Chceš kafe nebo čaj?" Vybral jsem si čaj, přece jen se potřebuju trochu zmátořit z dnešního rána a hlavně ze včerejška.
Povídali jsme si o všem, co se nám líbilo a co ještě bychom chtěli zkusit. Nicméně jsem Lukášovi řekl, že nejpozději v pět pojedu domů, aby naši neměli jakékoliv podezření. Taťka Lukáš, že v poho, ale že jestli ještě chci,tak by rád spojil předchozí dvě lekce. A že ho moje mladé tělo tak vzrušuje, že tohle s nikým ještě nezažil. Byl jsem fakt zvědavej, jestli jsem byl jeho první mladíček a on prej že ne. Dokonce měl i 15letýho, ale že to všechno byla taková dřeva. Kolikrát se ani nevzrušil a nebo ani neudělal. Jeden prý vytekl už jen když ho svlíkal a pak se mu nechtěl ani postavit. No nic, každý máme své. Já prý zvláštně voním. A přitom nepoužívám žádné parfémy ani máma nějaký zvláštní aviváže. I když to je asi při nahotě jedno.
Dali jsme obídek a udělal kafe. No to jsme samozřejmě nedopili. Zase jsme se tak mimochodem začali dotýkat a hladit. Tentokrát to bylo takový jiný, jistější a sebevědomější. Prostě si přede mě stoupl, ani se mi nepokoušel svléknout oblečení nebo nějak dráždit. Prostě ho už polostojícího vyndal z kraťasů a vrazil mi ho do huby. A tu začal regulérně šukat. Vrážel mi ho tam až do krku a vždycky když ho vyndal, plácal mi s ním po tváři. A zase šup do úst. No neříkám, že jsem si to neužíval. Sál jsem, cucal, lítal jazykem. Jeho koule jsem párkrát prohnětl i nasliněným prstíkem zkoušel jeho dírku, která byla první, jíž můj pindík ochutnal. Najednou mě zase zvedl, stáhnul mi tepláky i s mýma bílýma boxerkama, otočil mě a na ramena zatlačil, abych se ohnul. Opřel jsem se rukama o gauč a ve stoje jsem byl vyšpulenej jak správná buzna. Nagelovanýma prstama mi promazal dírku. Kde ho zase vzal? On má ta mazadla snad všude. A už tam byly dva, už tři prsty. Vzdychám slastí. Bylo to tak rychlé. Zase jeho teplý a naběhlý žalud stojí před mojí dírkou. Zatlačil dvakrát, třikrát a moje prcinka ho začala mít fakt ráda. No vjel tam jak rychlík do tunelu. Ách, to je krása. Okamžitě se chytá i moje prostata, která způsobuje pár kapiček na konci mého mladického pindíka. Najednou vyjekne, můj učitel a mentor. Vytáhne ho a stříká na moje záda další horkou dávku svýho semene. Kde ho furt bere? Ještě mi ho zasouvá zpátky, aby pár posledních kapiček zůstalo ve mně. Zase mě to tak rozrajcovalo, ach jo, a už je konec.
"Tak to ne, mladej. Říkal jsem, že vždycky oba!" Trochu se oklepal, a opět si mě nasměroval na všechny čtyři, ale trochu jinak. "Ty nohy trochu víc roztáhni a hlavu si opři do polštáře. Zavři oči a nech mě jednat." Udělal jsem, co chtěl...hlavou jsem byl zabořenej do polštáře a prdelí jsem škrtal o měsíc. Chytil mě za stále stojící péro a začal jej honit. Trochu jsem si připadal jako stračena, která má vydat sto litrů mléka. Pak mi začal jezdit namazaným palcem kolem dírky a zbytkem ruky mi hnětl hráz a koule. Asi se trochu inspiroval. Jsem rád, že neučí jenom on mě. Kurva, to je slast, to je ráj. Honí mi péro jak při dojení a druhou rukou mi dráždí prostatu z obou stran a ještě zvládá koule. Juuuj, že on cítí to cukání. Všechno nechá a obličej vsune pode mě. Péro začne opět honit ukrutnou rychlostí a jeho otevřená ústa čekají na mojí další dávku bílého štěstí. Aaaah... aaaaaa.... stříkám jak o závod. On se ještě přisaje ústy k mému kopí a cucá. Aaaa.
"Dáme ještě kafe a já fakt pak musím". Já vím, nechce se mi od něj. A Lukáš se ptal, jestli se ještě uvidíme. Řekl jsem mu, že stoprocentně. Příští víkend fakt nemůžu,ale ten další jo. Na to on poznamenal: "Vidím, že jsi takovej pasivnější až submisivní. Mám pro tebe překvapení".
No tak teď těch 14dní fakt spát nebudu, jak se budu těšit. Jdu na bus. Myšlenky mi lítají jen jedním směrem...k taťkovi, učiteli, mému Lukášovi...

Pokračování příště...