Přivýdělek

23 lis 2022 · 4 860 wyświetleń Sprosta_kurva

Měl jsem poslední týdny spousty volného času a tak než se nudit na bytě, říkal jsem si, že by se mi hodil nějaký přivýdělek, ale ne za každou cenu, kdyby náhodou byla nějaká možnost - zkusím rozhodit sítě u přátel. A přece - napsal mi kamarád, že by možná o něčem věděl, ale ještě to musí ověřit, zda ještě hledají.

Prý už někoho mají, ale pokud chceš na mne dá kamarád a když ztratím slovo tak ti určitě tu brigádu dá. No jasně, řekni rovnou co za to chceš - jen poslal čertovského smajlíka a později - zastav se večer u mne. Tak povídej co je to za firmu a brigádu. No je to v centru, taková menší obchodní firma a kamarádi ji vlastní, potřebovali by jen trochu uklidit kancelář - ale jen srovnat složky a hlavně skartovat nějaké dokumenty a ty právě může jen někdo komu lze věřit, takže o to jde a když se za tebe zaručím já, tak si můžeme plácnout, peníze už si pak dořešíš ty. Pak ještě potřebují občas nějakou základní administraci počítačů, aktualizace, ale to ty zvládneš že? No to zní výborně! A co má odměna? Usmál jsem se a to už jsem si kleknul a zamířil do jeho klína, vysvobodil jeho již tvrdé péro z kalhot a poslušně jej začal kouřit - waauu, tohle umíš dokonale, hezky rychle jsem jej kouřil a sál, rovnou se udělal a já měl celou tvář a jazyk postříkaný jeho dávkou - promiň byll jsem tak nadržený, že už jsem tu tvoji božskou kuřbu nevydržel.

Tak máš příští středu příjít na pohovor v 14h na adrese kterou ti posílám teď ve zprávě, ale zavolej jim. Volám den předem - jo jasně, počítám s tebou, přijď zítra v 14hodin domluvíme se, jen na recepci řekni že jdeš za mnou do kanceláře a oni tě pošlou nahoru. Tak jsem dorazil na pohovor, uvítali mne "dva kravaťáci" ve své velké kanceláři, která nabízela hezký výhled na Prahu, hezky prosklená. No páni, takový výhled, no snad nebudu muset leštit tyhle velké okna! Oba se jen zasmáli - no to nebudeš muset na to máme úklidovou firmu, posaď se prosím zde do křesla - velké kožené křeslo před pracovním stolem a druhý pracovní stůl byl napravo. Nalevo pak byla ještě velká kožená pohovka s dvěma dalšíma křeslema a skleněným stolem. No máš ty nejlepší reference, jen jsme se s tebou chtěli ještě setkat a domluvit se, no vlastně ověřit si vše, kolikrát nám ani lidi nepříjdou na pohovor, tak vlastně nevíme zda budeš pravidelně chodit nebo si to rozmyslíš a už nepříjdeš. No za mne určitě chci něco dlouhodobějšího, pravidelný příjem je lepší než neustále nějakou jinou brigádu hledat a zaučovat se, ale ještě vlastně nevím zda mám zájem, jaký nabízíte honorář a kolik času mi tohle zabere. No to přece záleží na tobě jak budeš šikoný! To už je jen na tobě! A oba se do široka pousmáli.

No podívej, chceme si ověřit tvé kvality a že jsi velmi šikovný - rozumíš nám? A postavil se přímo přede mne, chytl mou ruku a položil mi ji na jeho tvrdý klín - ale podívejme se! Copak to tady je, rozepnul jsem mu kalhoty, on se opřel o jeho pracovní stůl a já jej začal bez váhání kouřit - byl jsem tentokrát já zrovna při chuti a když jsem uviděl to jeho velké péro, zapoměl jsem na vše a začal jej kouřit, pevná, sportovní postava a to péro. Začal jsem jej kouřit, hezky pevně uchopil u kořene, honil jej, mačkal mu koule a pomalu jsem mu jazykem jezdil po straně jeho tvrdého penisu a pak si jej zase vsunul do úst a kouřil. Jooo ty děvko, dělej kuř mi ho! Dělej to je onoo! Jooo! Nádhera, ale uplně jsem zapoměl že nejsme v místnosti jen my dva. Jeho kolega se svlékl do naha a pozoroval nás, honil si jej, když po chvíli vstal a přemístnil se do křesla za pracovní stůl, posadil se a dále nás pozoroval, honil si jej. Jooo ty dobře kouříš ty děvko, to se mi líbí, ale neudělej mne tak rychle, svleč se děvko - okamžitě jsem ze sebe shodil triko, kalhoty a chtěl jsem dál jej kouřit, ale přehnul mne přes stůl, plácnul po mém zadku a já ucítil jeho hrubý jazyk na mé díře, jak mne líže díru, několik svým jazykem po ní přejel, plivnul na mou díru že jsem cítil jak jeho sliny tečou po mém análu. Jednou rukou uchopil svůj tvrdý penis, druhou mi tlačil na pánev ať pevně držím na stole a nesnažím se nějak ucuknout a pomalu roztíral jeho sliny svým penisem po mé díře - ááách, hlasitě jsem zasténal, když jsem se díval do tváře jeho kolegy. Ten si jej začal ještě rychleji honit a pozorovat mé výrazy - áááchh, jooo, pojď vraž mi ho tam prosím! Ale on neustále třel svůj penis po mé díře, naprosto jsem se chvěl vzrušením a chtěl ho už cítit uvnitř, snažil jsem se narazit proti němu, ale byl silnější, držel si mne a tak jsem mohl jen vrtit zadečkem - ještě pros ty děvko, čekám až budeš pořádně povolná kurva, tady můžeš křičet jak chceš, odsud nejde nic slyšet čubko jedna! Postavil se kolega, chytil mou hlavou a začal mi do úst vrážet jeho péro, po chvíli přestal, já jej slastně začal sát svými rty a dráždit jazykem. Svýma rukama jsem roztáhnul své půlky a znovu poprosil - tak už mne prosím mrdej můj pane!

Jooo to je to správné oslovení ty čubko! A ucítil jsem jak pomalu ho zasunul do mé díry až po kořen, chtěl jsem hlasitě zakřičet, ale jeho kolega ihned mou hlavu přidržel na svém penisu. Vytáhl své péro z mé díry a znovu jej zasunul až po kořen, to neustále opakoval, ale po každé rychleji, až za chvíli mne pevně chytil za boky a divoce přirážel do mne, cítil jsem jak jeho tvrdé koule narážejí a hlasitě pleskají... Joooo držíš výborně čubko, mrdám tě, joooo to je úzká díra, nádhera, drž ty děvko... Drž jooo a stále rychleji přirážel, to já se naplno mohl rukama a jazykem věnovat tomu druhému péro a vychutnával jsem si jeho kuřbu, slinil jej, olizoval mé sliny a cítil jak hezky teče na mém jazyku. Přirážel do mne stále tvrději až jsme takřka odsunulovali stůl, když jej najednou prduce ze mne vytáhnul a začal stříkat pořádnou dávku na mou díru - joooo jooooo ty čubko, tady máášš, jsem z tebe hotový, to je nádhera! Joooooooo a já cítil jak horké proudy tečou po mé díře a stehnech! Ach jooooo, to je nádhera! Tak ty čubko lehni si zády na stůl a otoč se na mne, teď jsem na řadě já - poručil kolega, já poslušně vylezl na stůl, lehl si na něj a on si položil mé nohy na své ramena a rovnou ho tvrdě do mne přirazil - jooo no to je opravdu úzká díra! Nooo jooo a hezky ho do mne přirážel, držel za stehna - a divoce mne mrdal až po koule. No takhle bychom se brzy udělali ty čubko! Začal ho pomaloučku do mne vrážet, vytáhl ven a zase pomalou zasouval - to už byl znovu šéf u mé tváře a honil si jej - zaklon hlavu přes stůl ty děvko a tady máš, dělej kuř, já z tebe budu ještě jednou a pomalu mi jej přirážel do pusinky. Jooo to je onooo, ty jsi šikovná čubička, opravdu šikovná... Pojď pod křeslo - šéf se usadil do křesla, já se přesunul před křeslo, poslušně jsem jej začal kouřit a jeho kolega ihned přistoupil zezadu, chytil si mne pevně za boky a začal znovu přirážet hluboko do mé díry, stále rychleji a rychleji, občas jsem jen pevně honil péro a hlasitě vzdychal. Jooo joooo už brzy budu ty děvko, drž, drž! Já ti ukážu! Vytáhl jej za mne, oba dva se postavili a začali si je honit u mé tváře, mačkal jsem jim koule a střídavě jazykem dráždil, kouřil ale to už oba dva takřka současně začali na mne stříkat mohutnou dávku spermatu na můj jazyk a mé tělo, byl jsem celý ulepený a opravdu pořádně postříkaný! Klečel jsem tam poslušně - tak a ještě ty se udělej ty děvko, dělej tady máš dildo a udělej se! Vytáhnul z pracovního stolu dildo, já se usadil do křesla, začal jsem se mrdat umělákem a prudce jsem si jej honil - ihned jsem se udělal, začal jsem stříkat pořádně přímo na sebe joooooo jooooo!

Výborně ty čubko! Támhle ty dveře je naše soukromá koupelna můžeš se jít opláchnout, ale dlouho se nezdržuj nebo tam ještě jednou příjdeme a pak se domluvíme na detailech až příjdeš. Opláchnul jsem se a přišel - zapomeň na vše co sis dosud myslel, my hledáme čubku a shodli jsme se že nám vyhovuješ, občas potřebujeme uvolnit po náročném dni, jednání ale někdy nejen my dva, může se přidat i náš klient nebo naši kamarádi - máme několik podmínek. Vždy musíš přijít včas, připraven pro všechny hrátky, pokud ti určíme co máš mít nebo nemáš mít na sobě - musíš vždy dodržet, samozřejmě všechny doplňky ti proplatíme a musíš poslouchat, oslovovat nás jen pane a ty jsi jen čubka, děvka, kurva! Třeba tě svážeme, připoutáme ke stolu, nebo si tě vezneme na služební cestu, někdy třeba i do pornokina, nebo když to na nás příjde, tak musíš být po ruce třeba na parkovišti nebo venku v parku - souhlasíš se vším? Ano pane a sklopil jsem hlavu dolů - no výborně, rychle se učíš! Za dnešek ti navrhuji honorář 10.000 tady je máš, příště bude možná i lepší výdělek každou středu nebo minimálně 1x měsíčně takhle příjdeš - kdy a v čem to ti vždy včas napíšeme - souhlasíš se všema podmínkama? Mlčenlivost, diskrétnost a anonymita je naprostou podmínkou o tom se nemusíme bavit. Ano souhlasím pane! Děkuji pánové, sklopil jsem hlavu a poslušně jsem odešel.

Wau, tihle dva si mne opravdu dokážou podat, jeden by mne možná tolik nebavil, ale takové zpestření dne, uvolnění v kanceláři to mne velmi rajcovalo a pak ještě honorář je opravdu super bonus! Už se těším na další společné jednání! A taky čím vším mne ještě překvapí, říkali že mají hodně pomůcek, doplňků, že mne svážou, že jich může být i více, hmmm..... těším se!

Similar stories