Neobyčajný deň

23 mar 2023 · 1 445 wyświetleń Parik_369

Hneď z rána bol hmlistý a upršaný deň a vedela som, že práce bude vyše hlavy.
Vstávala som skoro a hneď to vyzeralo na jeden z tých dní, keď všetko čo chytíš do rúk automaticky vypadne ako klzký práve použitý vibrátor. Jeden z tých dní, keď zo seba nevieš vysúkať súvislú vetu a jazyk sa ti pletie ako by bol ešte v posteli navzdory tomu, že zvyšok tela už dorazil do práce.
Zavibroval mi telefón a aj keď je prísne zakázané používať ho na pracovisku ako správny otrok moderných výdobytkov som stiahla lištu upozornení a nakukla. Písal, že sa už zobudili a prajú mi pekné ránko. No to iste… Ako komu, chcela som odpísať ale zakusla som si do klávesnice. Rýchlo a stroho odpísala , -“ Aj vám ;) “a venovala sa ďalej monotónnej práci. Telefón zavibroval znova a tentoraz som na lište okrem textu videla aj malý mediálny súbor . Zhruba hodinu som správu ignorovala a po niekoľkých emailoch a nepríjemných konverzaciách so zjavne rovnako “dobre” naladenými zákazníkmi som si zašla na toaletu. Bez náznaku zvedavosti som v bezpečí toaletnej kabínky otvorila ešte stále neprečítanú správu. Vykukol na mňa jeho veľký zdurený penis pevne zovretý v jeho dlani. To už síce pritiahlo moju pozornosť ale nie až na toľko aby som na správu reagovala. Blbá nálada je hold blbá nálada. Moja hlava a moje telo mali však opäť rozdielne názory a tam dole ma zaliala horúčava. Nachvíľu som si predstavila ako do mňa ten jeho veľký vták vniká. Zavibroval telefón a správa na displeji len priliala olej do ohňa. -“ Chcem ťa, prečo mi nepošleš niečo pekné?”. Rozhodla som sa ignorovať, vykonala malú potrebu, umyla si ruky, naniesla novú vrstvu rúžu a s úsmevom vyrazila naspäť k môjmu pracovnému pultu.
Deň sa vliekol, telefón už dlho nevibroval a zákazníci ma vytláčali do biela. Ako posol z neba prišla konečne obedová prestávka. Musím priznať, že za a) sa mi podarilo dostať podstatne menej jedla do seba ako pod seba, keďže “ chrumkavé a čerstvé “ hranolčeky obedového menu známeho fastfoodového reťazca sa mi podarilo vysypať na zem už po ceste z “reštaurácie” a za b) sa mi všetci kolegovia úspešne a nenápadne vyhýbali lebo už poznajú moje vražedné nálady. Do konca smeny ostávali ešte dve hodiny a ja som bola pripravená ich dobojovať zo všetkým chochnesom, čo mi ešte ostal. Ľudia aj emaily prichádzali a odchádzali a ja musím neochotne priznať , že napriek obrovskej nevôli som neustále myslela na jeho penis. Spomeň čerta… - “Ignoruješ ma maličká? To ťa môže vyjsť DRAHO😈”.
- “ Nie, neignorujem, som v práci a nemám náladu na tieto hlúposti.. Končím ako vždy a uvidíme sa na byte. Budem variť cestoviny tak dones biele víno a nezabudni, NEMÁM NÁLADU NA SEX😣😏”.
Pre mňa bola táto konverzácia uzavretá, samozrejme, že som ho chcela pretiahnuť ale tiež som chcela byť hnusná a dôležitá a tváriť sa nedostupne. Odpísal obratom - “ Ja pijem červené a sex bude vtedy keď budem ja chcieť. Ty maličká nemáš právo namietať ani šancu sa ubrániť;)”.
Tsss, čo si to o sebe myslí? Že je nejaký geroj alebo mačo alebo čo? - “ Ale ba!?😏 a znásilníš ma alebo čo?”.
-“ keď budem chcieť, tak ťa aj znásilním😘A vyšukám z teba dušu !!!”.
-“Na to nemáš 🤭” odpísala som obratom a keďže panstvo už z práce dávno odišlo a zákazníkov pred záverečnou ubúdalo mohla som sa nerušene venovať hre, ktorá ma začínala veľmi baviť .
-“ To sa ešte uvidí maličká, narvem ti ho do úst a neprestanem prirážať ani keď ti bude dochádzať kyslík !”.
- “ Myslíš, že si s tebou neporadím? Vyfajčím ti ho len keď budem chcieť .. A dnes nechcem!!!😏” napísala som provokatívne a musím priznať že som pocítila veľké mokro v nohavičkách.
-“ Ty malá štetka o ôsmej nech je jedlo hotové a ja ti sľubujem že hneď po tom budeš hotová aj ty!”.
-“ To sa uvidí ☝️😁” odpísala som.

Odbilo šestnásť hodín a ja som si zbalila svoje caky-paky, nasilu a možno podozrivo milo sa rozlúčila s kolegami a vyrazila domov. Vonku ešte stále lialo a ja som už druhý krát zmokla.

Doma som si dala horúcu sprchu, oholila som si dohladka kundičku aj nohy keby náhodou došlo na lámanie chleba podobrotky či pozlotky, pričom tá druhá predstava ma neustále viac a viac vzrušovala. Keďže sme spolu ešte krátko nedobrovoľne som si na starostlivo vyčistenú pleť naniesla nový make up a keďže rada provokujem nevynechala som červený rúž a zamierila k skrini. Zvolila som čierno-červenú kombináciu. Čierne samodržky so satenovými masličkami vzadu na stehnách, červené čipkované strip tangá a nevystuženú podprsenku cez ktorej čipku nenápadne vykukovali moje postavené bradavky. Doladila znyselným ale úplne zbytočným čiernym podväzkový pasom. Vlasy som si vyčesala vysoko a nechala si pár pramienkov padať do tváre. Vedela som, čo to sním urobí a táto predstava mi rozpúšťala všetky mozgové bunky. Dokonalý outfit mi dodal sebavedomie a takto nahodená som sa vybrala do kuchyne, veď večera sa sama neuvarí.

O ôsmej zazvonil zvonček, dobehla som si od sporáku a bzučiakom otvorila vchodové dvere. Hore sa už neobťažoval klopaním a rovno vošiel do bytu. V záujme pokračovať v sexuálnej hre som ho pozdravila suchým a arogantným “čau” a venovala sa cestovinám a omáčke. Chvíľu si ma premieriaval pohľadom, no dlho to nevydržal a z chodby zamieril rovno do kuchyne a podišiel ku mne zo zadu. Pritisol si moj zadok pevne k rozkroku a stlačil mi boky až ma to zabolelo. Cítila som ako rastie.
-“Nechaj ma,tá večera sa sama neurobí.” poznamenala som sucho a odpinkla ho zadkom ako loptičku.
-“ Aj tak nemám chuť …” vyletelo zo mňa ešte skôr ako som si uvedomila ako to asi vyznie vzhľadom na to, ako tam stojím oblečená.
V tom ma schmatol za vlasy a veľmi obratným spôsobom prehol cez kuchynskú linku.
-“ Tak ty nemáš chuť malička?” . Zašiel mi rukou do nohavičiek .
-“ A čo je toto ty suka!?” Vošiel dnu hneď niekoľkými prstami, nabral moju šťavu a odzadu mi strčil ruku rovno pred tvár. Cítila som svoju vlhkosť na perách ale keď mi chcel strčiť prsty do úst, rázne som odmietla a stisla pery. Zatiahol silnejšie za vlasy a ja som sa poddala. Srdce mi búšilo ako šialené, lebo som nevedela ako ďaleko to môže zájsť. Poslušne som oblízala prsty. Jednou rukou ma držal ako bezmocnú obeť pevne pritisnutú na kuchynskej linke a to druhou mi začal sťahovať nohavičky. Nohou mi roztiahol nohy a znova zamieril k mojej mokrej pičke.
-“ Budeš poslúchať ty kurvička” zasyčal mi do ucha a začal ma besne a bezohľadne ukájať rukou. Masíroval mi ju chvíľku zvonku a potom zas zvnútra. Prichádzal orgazmus a ja som sa zvýjala ako besná. Urobil ma a nedal mi vydýchnuť ani sekundu.
-“ A teraz mokrý” úplne jemne mi zašepkal do ucha a jemne zahryzol. Otočil ma a vyložil na kuchynskú linku. Kľakol si predomňa a začal rukou brázdiť po mojej frnde sem a tam. Ja som sa chytala kľučiek linky a rukou pri tom zhodila misu špagiet na zem. Obaja sme to odignorovali a zakrátko sa dostavil môj ďalší orgazmus. Presne ako mi rozkázal som začala striekať a moja šťavička tiekla na studenú kuchynskú dlažbu.
-“ Tak už budeš dobré dievča?” .Opýtal sa so šibalským úsmevom, kým som sa spamätávala z rozkoše. Keby v tedy Pán Boh stál pri mne vytlačil by z mojích úst iste áno ale keďže ja som bola zjavne posadnutá diablom nesúhlasne som zavrtela hlavou. Vstal, zdrapol ma pod krk, zložil z kuchynskej linky a prikázal kľaknúť. Vyzliekol si nohavice a ja som videla navreté boxerky. Vytiahol ho a bolo viac než zrejmé, že sa mu uľavilo. Pomohla som mu stiahnuť ich a začala ho jemne olizovať. Chytil ma za bradu a narval mi ho do úst. Splnil, čo sľúbil. Strkal mi ho tam po koreň a nedával mi šancu dýchať. Tiekla som a bola som nadržaná ako nikdy pred tým. Vzdychal hlasno a ťahal ma za vlasy. Jeho vzrušenie mi dvíhalo adrenalín ešte viac. Naozaj som nevedela chytiť dych, z oči mi vyhrkli slzy a starostlivo nanesený make up sa roztekal po tvári.
-“Tak budeš šukať dobrovoľne?”.
Ani nečakal na odpoveď, chytil ma za šiju, podlomil mi nohy a opäť veľmi obratne ma pritlačil k zemi. Líce mi namočil do mojej vlastnej šťavy. Bolo to tak ponižujúce, že mi v Kunde vybuchol ohňostroj ešte skôr než mi ho tam vsunul. Ležala som tvárou v tom všetkom a všade naokolo boli rozsypané lepkave špagety a on ma šukal ma oko zmyslov zbavený. Bez ohľadu na moje pocity, kolená sa odierali o špáry medzi dlažbou a líce som už mala cele spálené. Strčil mi prst do zadočku a v tej chvíli som bola s hlučným výkrikom hotová.
-“Tu máš ty suka!” , vytiahol ho presunul sa ku mne a veľmi starostlivo mi ostriekal celú tvár, vlasy aj šiju.
Pohladil ma po tvári mokrej od mojich štiav a jeho semena.
-“ Tak vidíš, že sme sa dohodli”. Ruku si utrel o suchú časť môjho chrbta. Postavil sa ako by sa nič nedialo, kým ja som ležala zaseknutá v tej smiešnej, ponižujúcej polohe. Pomaly odchádzal, no na prahu kuchyne zastal, otočil sa a povedal -“ a teraz to rýchlo uprac malička začínam byt hladný “. Keďže som tam stále ležala úplne mimo a bez pohnutia, nevidela som jeho tvár ale medzi nami, stavila by som sa, že pri tej poslednej vete na mňa určite šibalsky žmurkol.

A vlastne nakoniec sme si na večeru aj tak objednali pizzu a otvorili pre tentoraz fľašu bieleho, nie červeného, pretože aj on musí predsa niekde a niekedy urobiť kompromis. ;)

Podobne opowiadania