Náruživosť v lesíku. (súťažná)

10 lip 2023 · 1 126 wyświetleń clovekcloveci

Správna jedno-razovka sebou nesie jedinečnú spomienku.

Monika bola na prvý pohľad obyčajné dievča, avšak s neobyčajnými túžbami.
Už dlhšiu dobu pozorovala, že ju obyčajný sex nebaví a muži v jej živote nenaplnili jej túžby, ktorých sa ale aj ona sama bála.
Prihlásila sa na stránku Amatéri, aby preskúmala svoju sexualitu a našla muža podľa jej predstáv.
Prvé dojmy z ľudí na Amatéroch boli však zmiešané a rozhodne nechcela skočiť do postele s mužom ktorý má milión zárezov a ako sa dočítala o pohlavné choroby tu nie je núdza. Už keď sa chcela nadobro odhlásiť, tak jej padol do oka profil muža.

Muž 40rokov.
Na profilovej fotke čierna, kožená maska a kapucňa na hlave tak aby neodokryl svoju identitu.
Jeho sexuálne záľuby boli vyplnené na maximum. Bolo by vlastne jednoduchšie vypísať tie, ktoré neuviedol.
Veta v kolónke osobný opis zahŕňala len jednu vetu. "Nesúď hriešnika, len preto že hreší inak než ty."
Tá veta sa jej páčila, pretože vždy keď sa jej podarilo niekomu odhaliť jej túžby, tak ju reakcie ostatných mužov aj žien zahanbovali, ak vôbec pochopili, alebo naopak zahanbovali práve ich, čím strohá komunikácia skončila s pocitom, som divná? S pocitom hanby sa väčšinou odobrala do kúpeľne, kde ju čakala schovaná varecha.
Fotka ktorá v nej budila strach, ale zároveň záujem ju donútila poriadne si preštudovať jeho sexuálne záľuby.
Začala práve tými ktoré nezaškrtol.
Nezaškrtol sledovanie čo jej bolo divné veď dívaním sa .... hneď si ale uvedomila že v angličtine tam bude voyeurism čo je v podstate úplne niečo iné, alebo nie?
Nezaškrtol transvestizmus.

Ešte že tak, pomyslela si . Tomuto vôbec nerozumela. Neoznačil ani políčka footfetiš, skupinový sex a swingers.
Asi to bude introvert a nebude to zrovna nežný muž, ktorý by jej kľačal pri nôžkach a uctieval by ich a maznal sa s nimi a ........
Pri tejto predstave si Monika kukla na bosé nôžky, pomaly a zasneno si natiahla podkolienky. Najskôr na jednu nôžku a potom na druhú. Zmyselnosť a fantázia začala prúdiť po jej tele priamo do klína.
Vstala a vzala si horúci čaj, pri čom sa nad nim sklonila a nechala si vôňu a teplo prúdiť priamo na tvár. Nedávalo jej zmysel, že nemá rád latex a pritom má koženú masku.
Veď keď už mám masku, tak si predsa zaobstarám aj celé oblečenie podľa tejto D/s módy nie?
Asi robí veci polovičato a je to len ďalší úbožiak.
Pri tejto myšlienke podvedome pozrela na skriňu plnú jej oblečenia a predstavila si čo by sa jej asi hodilo k tej temnej maske a z čoho by pán zahalený strácal kontrolu nad sebou samým.
Natiahla sa a na radiátore pridala teplotu.
Je čas ťa spoznať pán tajomný.
Postupne začala čítať všetky záľuby ktoré mal uvedené v profile a pri každej si predstavovala ako jej muž v maske vykonáva každú úchylnosť ku ktorej sa dostala.
Hneď na začiatku análny sex.
Monika mala veľkú fantáziu a napadla ju predstava ideálne veľkého penisu vnikajúceho do jej análu.
Vtom sa zastavila.
Nie, o jeho penise nemôžem snívať. Začala premýšľať čo všetko sa dá robiť s jej análom. Spomenula si na análny kolík, ktorý mala nasadený už veľa krát. Predstavila si jemný jazyk ktorý krúži a vniká dnu a von.
Predstavila si nafukovací análny kolík ktorým by chcela zľahka rozťahovať, no pri predstave enemy sa radšej vrátila na ďalšiu úchylku, ktorou bola, hlboký orál.
Vzala si svoj dildo a už po niekoľký krát sa pokúsila zastrčiť si ho až do krku, ale ako vždy ju pri tom natiahlo a tento pokus nadobro odložila.
Prstovanie jej neprišlo nijak zaujímavé a tak skočila na sex na verejnosti.
Nemá rád swingers a skupinový sex ale na verejnosti áno.
Takže chce byť asi pristihnutý.
Skočila na ďalšiu záľubu. Domina - otrok a Pán - otrokyňa. Je to switch asi bude chcieť tiež nahádzať na zadok.
Monika si predstavila peknú mužskú postavu ležiacu na bruchu, zviazanú na jej posteli, jeho sexy zadok mal červené a guľaté kruhy od varechy ktorú držala v ruke s prísnym pohľadom.
V predstave mala vysoké, čierne čižmy na vysokých podpätkoch. Krajkové nohavičky, podväzky, a nádherný korzet so šnurovaním, ktoré pripomína lano a zväzovanie aké vidí len v porne keď hľadá inšpiráciu.
Prásk. Udrela ho po stehne a muž sa prehol bolesťou a zaručal. Moniku napadlo že ten výkrik je moc hlučný a že to nielen prehnala, ale aj vystrašila susedov. Zdrapila muža za vlasy a strčila mu hlavu do vankúša.
Sama sa pri tej myšlienke usmiala, že by z nej bola dobrá domina. V predstave si práskla ešte niekoľko krát po tom sexy zadočku a skočila na ďalšiu záľubu pána neznámeho. Fisting,
Snáď nemá na mysli anál?
Monika si predstavila svoj posledný análny sex a ako ju potom pálila prdka celý deň. Keď si však spomenula na porno, kde muž strkal svoju ruku do partnerkinej rozťahanej a unavenej kundy, pocítila túžbu, ale zároveň si uvedomila že zvládne maximálne 3 prsty a že toto zažije pravdepodobne až keď bude staršia.
Veď aj v porne o fistingu sú väčšinou staršie ženy ale nádherne pri tom ručia ako jelene v ruji.
Močenie.
Monika sa oprela o operadlo stoličky a založila si ruky do seba a položila na ne hlavu. Spomenula si na svoje devätnáste narodeniny a na neznámeho muža.
S kamarátkami oslavovali v jednom nemenovanom bare v Žiline. Mali objednaný taxi tam aj späť, stôl aj fľašu Absolut currant s desiatimi redbulmi.
Po niekoľkých drinkoch sa partia báb rozhodla, že vytancujú zo seba ten chlast a poriadne to na parkete roztočili.
Monika síce nebola žiadna veľká zvodkyňa na rozdiel od jej kamarátok, ale tanec si v tom alkoholovom opojení veľmi užívala. Priplietol sa k nim tanečník, ktorý sa na parkete objavil až vo chvíli keď Monika ostala tancovať sama v rohu. Schmatol ju za ruku a začal pred ňou tancovať, ako profesionálny tanečník. Všetky ženy z neho nevedeli spustiť oči.
Mal na sebe rifle s opaskom a bielou košeľou. Bol asi len o pár rokov starší vysoký a čiernovlasý s iskrou dravca v očiach.
Monika posilnená alkoholom neskrývala svoj obdiv a siahala mu na hruď, na zadok a všade kde mohla, ale do klína sa rukou neodvážila ani keď sa pred ňou natriasal s rozkročenými nohami ako nejaký Elvis Presley.
Smiala sa od ucha k uchu a takéto narodeniny naozaj nečakala. Bola šťastná a užívala si každú minútu na parkete s jej novým nápadníkom. Keď už ani jeden z nich nevládal a lapal po dychu, schmatol ju znovu za ruku a odtiahol k baru. Dve čisté vody poprosím. Barmanka akoby ho už poznala, načapovala dva krát tri deci čistej vody. Tanečník sa na Moniku pozrel ale nič nepovedal, stále boli udýchaný.
Vypili vodu do dna a už ju zase niekam ťahal za ruku. Ani sa nič nespýtal, ani sa nepredstavil.
Prerážal dav ľudí až kým sa nedostali von na čerstvý vzduch.
Ruku jej však nepustil, iba povolil zovretie.
Priblížil sa k nej. Vložil jej ruku do vlasov za temeno hlavy a začali sa vášnivo bozkávať.
Monika si užívala každý dotyk a celkom sa poddala vášni a živočíšnosti akú pociťovala zo svojho vysokého tanečníka.
Tento krát už ale nedbala na slušnosť a zábrany a siahla mu priamo do rozkroku, kde to bolo tvrdé a veľké.
Oči. Do prdele. Spomenula si Monika. Ja som nevidela ani jeho oči a už mu siaham na vtáka.
Odtrhla sa a rukami, zatlačila do jeho hrude. Obaja sa na seba dívali. Lapali po dychu. Monika v tej tme síce do očí moc nevidela ale ruky na jeho prepotenej hrudi ju dostávali ešte viac do varu a jediné čo dokázala spraviť je, že mu rukou zatiahla za košeľu a pokúsila sa tak strhať mu gombíky, ale povolil len jeden. Znovu sa začali bozkávať a posúvali sa ďalej za roh.
Schmatol ju za ruku a ťahal do blízkeho lesíka. Monika za ním ledva stíhala, celá napätá mu pozerala na zadok ako sa mu hýbe v obtiahnutých rifliach.
Šťavička na premáčaných nohavičkách jej začala tiecť po stehne. Tanečník ju schmatol do jednej ruky a druhou jej rozopínal gombíky na blúzke a veľmi rýchlo ju vyzliekol.
Podprsenku stiahol na bruško.
Monika zatiaľ rýchlo strhávala jeho rifle a boxerky, aby uvidela tú tvrdú nádheru ktorú akoby stále cítila v ruke. Padla na kolená a brala si jeho hrubý penis do úst ako zmyslov zbavená. Muž ju chytil oboma rukami za hlavu a začal tvrdo prirážať. Monika sa však zaprela do jeho bokov a keď muž pochopil tak prestal tlačiť a rukami len určoval tempo.
Vytiahol penis z jej slintajúcich úst, rukou si chytil mohutné gule a vrazil jej ich do pusy.
Monika ho držala stále za boky z obavy že by jej ho chcel znovu vraziť do krku.
Jej obnažené prsia pocítili chlad a túžbu po jeho rukách. Tanečník ju položil na zem, kde sa Monika rozprestrela ako šťastná víla, roztiahla ruky a vypučila prsia.
Keď sa jej zubami zahryzol do prsníka, tak prsty vrazila do zeme a šklbala trávu od bolesti a rozkoše. Stiahol jej premočené nohavičky a okúsil jej horúcu kundu.
Bez akejkoľvek predohry jej strčil jazyk dnu čo najhlbšie a Monika trhala trávu. Zahlinenými rukami si žmolila bradavky a mačkala prsia, aby znovu pocítila bolesť na prsníku kde ju pohrýzol.
Zatínala zuby aby nekričala a nebolo ju počuť až na diskotéku.
Snáď ma nehľadajú, ale myšlienku prerušil jeho penis vnikajúci do jej túžiacej diery, plnej úžasných pocitov vyplnenia, spokojnosti a zároveň túžby. "Urob to znovu". Tanečník akoby počul jej myšlienky, ho vytiahol a znovu do nej vnikol, a znovu a znovu.
Netrvalo dlho a muž ju chytil pod krk, už tak sťažený Monikin dych potreboval ešte ubrať.
Vrážal ho do nej a Monika sa krútila a trhala tanečníkovu košeľu z jeho prepoteného tela. Chcela sa ho dotýkať na nahej pokožke, no keď sa jej nedarilo, tak zaťala prsty do jeho obnaženého zadku a on pridal na rýchlosti aj tvrdosti.
Schmatol ju pevne za prso a jej mušlička sa zovrela, pričom sa Monika akoby chcela schúliť do embrionálnej polohy a zaraziť nohy k sebe. Muž jej však chytil kolená aby sa nemohla krútiť a stále pokračoval.
Objala ho pevne a zakusla sa mu do ramena, aby nekričala na plnú hubu.
Moniku krútilo, on ho vytiahol a prstami začal prudko kmitať po jej klitorise a pyskoch.
Potlačila a gejzírom vriacej lávy ho postriekala na jeho hruď, aj penis. So zaťatými svalmi na celom tele vytŕčala panvu pred seba a striekala na trávu ako záhradný zavlažovač.
Tanečník sa dal znovu do diela a panvou začal krútiť a prirážať penis znovu do jej vagíny.
Bola zovretá, stiahnutá a vymrdaná, ako nikdy pred tým.
Nezvládala myslieť na nič iné len na rozkoš, prechádzajúcu celím jej telom. Bola stratená v tornáde hliny a trávy ako neúprosný živel, čo berie všetko zo sebou.
Už bola unavená a chcela si oddýchnuť a schúliť sa do klbka, vychutnať si ten nádherný pocit uspokojenia a únavy ale teraz je na rade on.
No jeho prudké pohyby v nej znovu vyvolali búrku a lejak zmáčal jeho brucho aj penis.
Zaklonil sa dozadu, vytiahol ho a postriekal Monikine bruško aj prsia.
Zhlboka dýchal a keď otvoril oči, uvidel ako si Monika rozotiera sperma, trávu a hlinu po tele. Penis mal ešte stále v ruke napoly stoporený.
Monika mala neuveriteľný úsmev na tvári, hruď sa jej zdvíhala a klesala od ťažkého dýchania. Bola šťastná, spokojná, unavená a špinavá.
Ležala s pokrčenými nohami zatiaľ čo tanečník ešte stále lapal po dychu, kľačiac medzi jej nohami. Zavrela znovu oči a vychutnávala si slasť keď zrazu pocítila teplý prúd niečoho, čo stekalo priamo na jej podbruško, klitoris a medzi pysky.
Keď otvorila oči, tanečník strkal svoj polostoporený, čurajúci penis do jej vagíny.
Ucítila nádherné teplo a penisom vytláčajúcu moč z jej unavenej kundy. Tiekla po jej pyskoch, zadočku a prskala na stehná.
Zahanbene ho objala aby nevidel jej prekvapený výraz. Držala ho a nevedela či sa má smiať alebo si užívať ten nádherný pocit. Bolo to prvý krát keď Moniku zmáčal muž svojim horúcim šampanským. Muž ktorého meno ani vek nepoznala.

Myslím si, že každý z nás si niekedy spomenie na búrlivú noc s cudzincom a o to viac, keď zažije niečo nové. Niečo, čo do tej chvíle bolo skryté a nepochopené ako Monikina sprcha v lesíku.


Similar stories