Ako sa to len stalo

1 wrz 2023 · 1 457 wyświetleń Nektarios

Martin zažil niečo neuveriteľné, čo sa len ťažko dá opísať slovami. Keď vyšli z kina, Viktor sa spýtal Martina: „Môžeme si vymeniť čísla?“ Odpoveď dostal okamžite: „Samozrejme!“ Vyhŕkol Martin. Chlapci si teda vymenili čísla a rozišli sa. Dá sa povedať, že tu skončilo Martinovo nadšenie. Čas plynul, Martin nastúpil na vysokú školu, na ktorú si počas brigád zarobil.
Ďalej chcem, aby príbeh pokračoval tak, že po roku a pol zazvonil Martinovi telefón. Na druhej strane sa ozval Viktor. Pozval Martina na výlet autom. Vyzdvihol Martina pri internáte. Martin sa vzrušil okamžite, čo bolo poznať na jeho šedých teplákoch, ktoré v rozkroku intenzívne pulzovali.

Viktor zobral Martina do Viedne. Bavili sa v zábavnom parku. Vozili sa na horských dráhach. Posledné zobral Viktor Martina na Vyhliadkové ruské kolo. Ako sa dostali do výšky, Viktor chytil Martina za obe líca, otočil jeho hlavu k sebe a začal ho intenzívne bozkávať. „Neskutočne si mi chýbal“ šepol Viktor.

Martin bol na chvíľu vykoľajený. Jeho srdce búšilo v hrudi ako divé a jeho tvár sa červenala. Opäť zažil takýto náhly a vášnivý bozk. Keď však pozrel do Viktorových modrých očí, uvoľnil sa. Ich pery sa stretli znova a znova, akoby to bol jediný spôsob, ak vyjadriť svoje emócie.

Ruské kolo pomaly pokračovalo vo svojom okruhu a Martin sa cítil, akoby boli len on a Viktor. Cítil, ako mu Viktorova ruka prechádza cez vlasy a hladí ho po tvári. Bola to silná a vášnivá chvíľa, ktorá zdala byť zázrakom. Martin sa uvedomil, že túžil po Viktorovi od toho dňa, keď si vymenili čísla.

Viktor zobral Martina na hotel. Vybral prezidentský apartmán. po tom, ako sa dvere apartmánu zavreli, Martin si sadol na obrovskú posteľ. Pristúpil k nemu Viktor, vzal ho za ruku a Martina sa postavil. Objali sa. Intenzívne sa bozkávali a hladili. Hlbokými dychmi si vychutnávali momenty, keď ich srdcia búšili v rytme vzájomnej lásky.

Viktor sa pozrel Martinovi hlboko do očí a povedal s jemným úsmevom: "Si najdôležitejším človekom v mojom živote, Martin." Martin sa usmial a odvetil: "Som nesmierne šťastný, že som ťa spoznal."

Viktor siahol Martinovi do rozkroku. Martin dotyk opätoval. Hladili si prirodzenia. Následne Martin inštinktívne stiahol Viktorovi nohavice, ktorý nemal na sebe žiadne boxerky ani slipy. Martin si všimol obrovský a žilnatý penis, ktorý mu imponoval. Vzal ho do rúk a začal sa s ním hrať. Viktor slastne zastonal. „Nemusíš to robiť, ak nechceš.“ Povedal Viktor. Martin letmo pokrútil hlavou a pokračoval v hre. Hore a dole, jemne kĺzal po Viktorovom penise. On si to užíval. Viktor vášnivo objal Martina, otočil ho a začal ho bozkávať na krku. Jednou rukou ho hladí po hrudi a druhou rukou mu vkĺzol do teplákov. Masíroval a hladil mu penis, ktorý bol preplnený pulzujúcou energiou. Položil Martina jemne na posteľ a stiahol mu tepláky s boxerkami. Martin nehybne ležal a s napätím očakával, čo bude nasledovať. Viktor jemne masíroval Martinov zadok. Prstami prechádzajúcimi po pokožke, prebúdzal zmysly a povzbudzoval Martinovo vzrušenie. Každý dotyk oplýval nežnosťou a láskou, ktorá sa pretavovala aj do jemných bozkov na plecia, chrbát a polovičky zadku.

Následne Viktor siahol do vrecka svojich nohavíc a vytiahol prezervatív. Šikovne si ho natiahol. Naslinil si prsty a zvlhčil nimi svoj žilnatý penis. „Ešte som to s nikým nerobil“, zaznel neisto Martin. „Nemusíš sa báť“, pokračoval Viktor „budem jemný“. Opatrne svojim nadutým žaluďom vnikol do Martina. Jemne sa s ním hral. Kĺzal dnu a von, pekne pomaly a opatrne. Bol veľmi nežný, až kým neustala Martinova stuhnutosť. Viktor zasunul penis do Martinovho otvoru. Takmer nedýchal. Penetroval ho a nasledovala vášnivá fáza milovania. Zneli vzdychy a stony. Sem tam bolo počuť narážanie Viktorových plných semenníkov o Martinove stehná.

Pri misionárskej polohe sa Martin zahľadel do Viktorových očí a ticho ho sledoval. Jednou rukou mu jemne drolil bradavku a druhou rukou mu utrel pot stekajúci po líci. Tou rukou si prešiel po svojej tvári a zhlboka sa nadýchol. „Krásne voniaš“ poznamenal. Viktor sa šibalsky uškrnul. Začal prirážať rýchlejšie a ich vzdychanie sa zdalo sťa jedno. Vzal do rúk Martinov penis a súčasne ho honil v rytme. Po krátkej chvíli z neho vyletela horúca dávka bieleho semena. Pristála Martinovi na pupku, bradavkách a nevyhla sa ani jeho vlastnej tvári. Viktor vzal Martinovu ruku a jeho ukazovákom nabral dávku semena. Olízal mu prst. „Hmmmm“, zaznelo slastne, „chutí výborne.“ „Neprestávaj, prosím“ zastonal Martin. Ich vášnivé milovanie trvalo dlho do noci.

Keď začalo svitať Martin sa prebudil. Premýšľal o prvom milovaní. Zdalo sa mu to ako krásny sen. Otočil hlavu na bok a uvidel Viktora spať s úsmevom na perách. Martin premýšľal, čo má spraviť a čo bude nasledovať. Netrvalo to dlho. Poodtiahol prikrývku na Viktorove stehná a zbadal Viktorovu rannú erekciu. Neváhal, posunul sa nižšie, vzal polostojaci penis do ruky. Stiahol predkožku a jemne mu po žaludi prešiel jazykom. Vložil si penis do úst a hral sa s ním, cmúľal ho. Keď sa Viktorov penis nalial krvou a vzpriamil sa ako stĺp, prebudil sa aj Viktor. Využil túto príležitosť a poriadne si ju užíval. Vzal Martinovu hlavu do svojich rúk a začal mu plynulo prirážať do úst. Martin sa nebránil tomu, že Viktor prevzal kontrolu nad aktom. Po niekoľkých minútach si Martin všimol Viktorove skoro nebadateľné šklbnutia panvou. Vedel už, čo bude nasledovať. Jeho ústa zaplnila známa lepkavá šťava. Viktor pustil Martina. Ten sa pozrel do Viktorových očí s ešte stále naplneným penisom v ústach. Viktor len s radosťou privrel oči a prikývol hlavou. Martin dobrovoľne prehltol dávku semena.

Pri raňajkách Viktor zisťoval, čo má Martin v pláne. Či sú jeho prednášky dôležité a či ich môže vymeškať.

Podobne opowiadania