Sendvič s kamarádkou

7 wrz 2023 · 5 504 wyświetlenia Fornii

Byl klasický páteční večer, nebo spíš už sobotní brzké ráno, když mi jedna kamarádka, se kterou jsem prožil krátký milostný románek napsala, že je právě na jedné akci se svým kamarádem a tak nějak probírají své sexuální preference. No a nějakým způsobem se dostali na DP, sendvič…A ona, snad, že je lehce pod vlivem alkoholu na to dostala chuť a napadlo ji, že by to chtěli vyzkoušet. A řeší s kamarádem “problém” s kým do toho jít. A Moniku napadlo, že bych třeba mohl já, že bychom si s tím kámošem i sedli, jsme oba na pohodu. Četl jsem: ”…tak my dva to zkoušeli už do zadečku a říkal jsi mi tenkrát, že tě tahle představa trojky láká….tak jsem si řekla, že bych ti napsala…:)”. Jo, měla pravdu. Lákalo mě to hodně tenkrát a láká mě to i teď. Monika byla hodně vysoká štíhlá holka, malá prsa, úzkej zadek, dlouhé kudrnaté hnědé vlasy a hnedé oči. Byla hodně tichá, málomluvná, stydlivá. ALE….jakmile došlo na mazlení, sex, proměnila se ve slušný čuně. U ni jsem viděl poprvé naživo masturbaci s obrovským dildem v análu, lízala mě bez problému od koulí po zadek a ráda pak polykala moje zprudka stříkající semeno. Na to jak byla jinak při běžný komunikaci stydlivá, tak neměla problém ani se sexem na veřejných místech. Zajímavý kontrast no. To všechno mě proběhlo hlavou než jsem ji odepsal a přes počáteční ospalost jsem se rychle probral a zjistil, že mám silnou erekci při představě sendviče s Monikou.
“Nooo, zajímavá nabídka, jakej je plán:)?” Odepsal jsem ji a ona po chvíli napsala, že Marek, tak se jmenuje její kámoš, má volnej byt a můžeme se sejít tam. Napsala mi do zprávy taky heslo ke vstupu do jeho domu, abych tam mohl snadno přijít, protože je možný, že začnou beze mě…a ať si je tam v baráku prej najdu. Napsala mi ještě adresu, a stihla poslat fotku pohledu zespoda na její zadek pohledem pod sukni kterou měla na sobě. A k tomu jen “doraž”. A pak už nic.

No, teď mi tak nějak všechno docházelo, že je to realita a mám šanci si splnit malý sen. A i když to znamenalo, se rychle vykopat z postele, upravit se, obléci a objednat taxi, neváhal jsem a s bušícím srdcem a pocitem nedočkavosti a napětí spěchal taxíkem na adresu. Tam jsem zadal kód od brány, otevřel jsem a zadal druhý kód od vchodu. No Marek si asi nežil špatně. Moderní novostavba, nasvícený dům i zahrada. V otevřené průchozí garáži dvě drahá auta.
Jakmile jsem vešel do domu, spíše tedy sídla, zaslechl jsem hlasy z horního patra. Vyšel jsem široké zatočené schodiště a už viděl v otevřeném prostoru velké ložnice Moniku s Markem, jak stojí v těsném obejmutí. Monika se Marka držela kolem krku oběma rukama a Marek ji líbal na krku a co bylo mnohem zajímavější, jednou rukou ji roztahoval půlky od sebe a zároveň držel sukni vytaženou nahoře. Druhou rukou ji zasouval a zase vysouval anální šperk do zadečku. Monika mu držela jak správná čubka.
Marek mě náhle zahlédl. “Aaa, tady ho máme, ty budeš asi Zbyněk, Marek těší mě” a mrkl na mě. “Podal bych ti ruku, ale mám trochu napilno” dodal a zasmáli jsme se. Monika se na mě jen otočila hlavou a trochu nepřítomně jen lehce špitla “ahoj”. Marek rychle ještě dodal:”Koupelna je támhle, pití tady v minibaru. Buď jako doma” a dál se věnoval Mončinýmu zadečku. Svlékl jsem se a posadil se na křeslo za Moniku abych měl výhled. Měla zadek sice malý, až pubertální ale bez jediného dolíku. Jak dvě malé jablíčka vedle sebe. Byl to nezvyk takhle vidět svoji kámošku, ale o to to bylo vzrušivější. Jak ji Marek vytahoval a zase zasouval šperk do prdelní dírky. Ta se ji postupně roztahovala a po chvíli, když jej vytáhl, se ji už ani dírka nezavírala, ale zůstávala pěkně otevřená. Monika celou dobu držela a tiše vzdychala Markovi do ramene. Já si ho po celou dobu honil při pohledu na ně a všiml jsem si, že kromě zadečku se ji rozevírá i kundička. Ta mimo to byla už hezky lesklá a vlhká. Chtěl jsem ještě Monču trochu pozlobit, tak jsem vstal, klekl si za ni a naznačil ji, ať trochu dá nohy od sebe. Když povolila, ústy jsem ji nasál mokré pysky a jazykem jsem ji zakmital na kundičce. Střídal jsem to tak a Monika se začala chvět. Marek ji nechal anální šperk zasunutý a s Monikou se líbal a hladil ji na prsou. Já převzal jeho roli a jak jsem šperkem trochu povyjel ven, zhruba do půlky, aby zůstal stále uvnitř, ale svěrač ji zůstal maximálně roztažený. Jazykem jsem ji přejel i hráz a napnutý prdelní kroužek. To už Monika nevydržela a rozklepala se tak, že se skoro ani neudržela na nohou a Marek ji musel držet. Z kundičky ji doslova vzrušením teklo a kapalo.
Teď byla řada na nás. Řekl jsem Markovi ať si lehne na záda postel a Monika ať na něj nasedne. Markovi stál jak kůl v plotě, měl podobnou velikost jako já, tak by mohlo vše dobře padnout, říkal jsem si.
Monika byla celá rudá, zpocená, vlasy měla neupraveně přes obličej a trochu měla obavy do toho teď jít. “Máš panáka?” Zeptala se Marka. “Pokračujte, přinesu” nenechal jsem Marka odpovědět a šel hledat do kuchyně nějaký drink. Měl tam Metaxu. Ok, alespoň to. Nalil jsem panáka a šel za nimi. Monika už seděla na Markovi a pošoustávala ho. On ji držel za boky a přidržoval si ji. “Na” dal jsem Monče Metaxu, ta ji do sebe kopla najednou, zhluboka se nadechla a jen špitla “Tak pojď…”
Klekl jsem si za Moniku, celkem pohodlně se tam popasoval a našel pohodlnou polohu. Marek prozíravě Monice roztáhl dlaněmi půlky, aby mi usnadnil přístup do její prdelky. Naslinil jsem si žalud a přiložil jej na střed análku. Díky předchozímu roztahování šperkem jsem vnikl dovnitř snadno celým žaludem i půlkou péra. Uvnitř jsem však cítil silný tlak jako by mi ho někdo dlaní mačkal. Tím jak v kundičce měla Monika už Marka, bylo sevření jejího zadku fakt silný a sama Monika hluboce a nahlas vzdychla. Čím víc ale stahovala zadek i kundičku, tím větší (a příjemnější) tlak působil na nás dva. Cítil jsem, jak se mi slastí roztahuje žalud do šířky ještě silnější erekcí a Marek na tom nebyl jinak. Prostě nám mohutněla péra. Jako ten, kdo byl nahoře jsem začal pozvolna přirážet. Musel jsem se kousnout do spodního rtu, protože to bylo hodně náročný. Kdybych zrychlil, stříkám hned. Monika se začala sama lehce pohybovat tam a zpět a vzdychala čím dál víc nahlas. Po lehkém zklidnění hormonů a zažehnání krize předčasného výstřiku jsem zrychlil tempo přirážení. Šoustal jsem tak Moniku do prdelky až na doraz. Byl to hodně slastný pocit. Chvílema jsme se s Markem vzájemně dotkli i koulema. Nikdo jsme to ale nekomentovali a oba jsme chápali, že bez tohodle sendvič asi úplně nejde. Nevím jak na tom byl Marek, ale mě to bylo celkem jedno a neřešil jsem to. Monika už celkem nahlas vzdychala až křičela při rychlém tempu šoustání jejích dírek a rukama se zapřela o hrudník Marka aby sama kmitala prdelí nahoru a dolů do tempa. Na Markovi bylo vidět, že má taky celkem dost co dělat, aby se neudělal. Vykřikoval, jak Monice vyšuká tu nadrženou píču. Já jsem začal ještě Moniku plácat přes zadek, což se jí líbilo, ale co hůř - jak jsem viděl svoje vlastní péro velmi těsně obemknuté jejím svěračem, vzrušilo mě to tak rychle a silně, že ačkoliv jsem ještě nechtěl, ucítil jsem ono známé stažení varlat a nutkání nezadržitelně stříkat. Chytil jsem tedy Monču oběma dlaněmi za půlky, které jsem ještě roztáhl, přirazil a jen vykřikl, že “stříkám ti to tam!!!”. Ta se jen ještě víc prohla na Markovi v pase jako kočka a zavrněla…”joooo, joooo, hezky mi to dej”.
Jen co jsem se vzpamatoval, vytáhl jsem péro z Mončinýho zadku a nachystal pro Marka, který se už chystal podle jeho výrazu v tváři taky na výstřik. Přikázal jsem Monice ať mu hezky lízne koule. Vypadal trochu zklamaně, že ho Monika takhle nedošuká, ale řekl jsem mu “jen se nech překvapit”. Monča asi veděla, co mám na mysli, protože hned jak jen lehce lízla Markovi tvrdé koule, zajela jazykem na hráz, kde mu chvilku kmitala jazýčkem a rukou mu honila péro. Poté mu zajela, za stálého honění, špičkou jazyku na jeho zadek a v podstatě okamžitě se Marek prohnul a vykřikl slastí. Výstřik měl neskutečně silný a nebudu přehánět, když řeknu, že sperma prudce lítalo vzduchem dobrý metr vysoko. Já si ho celou dobu, respektive těch pár minut honil a celé mě to tak vzrušilo, že jsem jen přikázal lehce se usmívající se Monice, aby mě strčila prst do zadku a lízala koule. “Ano” zase lehce špitla. Věděla už z našich předchozích hrátek, že mi tak udělá taky dobře a začala mi prstem vyšukávat zadek. Spíš jen začala, protože jsem měl celou dobu druhý výstřik na krajíčku a tohle bylo jen zpříjemnění neodvratitelného. Jak jsem ucítil, že se mi sperma dere ven, chytl jsem Monču za hlavu a ta hned tak tak vzala žalud do rtů a celá dávka semene ji skončila v puse. Jen mlsně polkla, rozvalila se na záda a zavřela oči. My se na sebe s Markem podívali a pochopili jsme se navzájem: “Ty vole, pěkný….Jdu nám pro Coronu” řekl Marek a šel.

Podobne opowiadania