Tak trochu zvláštní rodina

21 lis 2023 · 7 494 wyświetlenia sedmslonu

S Erikou jsem se seznámil v baru. Tedy seznámil… spíš mě ona nekompromisně sbalila a po pár panácích zatáhla na dámské záchodky, kde mě normálně ošukala. Posadila mě na mísu, stáhla mi kalhoty, klekla si začala mě kouřit. Ani za námi nezavřela dveře kabinky a bylo jí úplně jedno, že nás každá z žen, která vešla dovnitř, viděla při našem dovádění. Po chvíli se zdvihla ze země, vyhrnula si sukni, lem kalhotek jen stáhla stranou a nabodla se na mého rozkouřeného čuráka. Za hlasitého hekání nadskakovala a vrážela si ho hluboko do kundy.
To už jsme měli i několik nesmělých divaček, které nás, pod záminkou úpravy svého zevnějšku, pozorovaly v zrcadlech.

Netrvalo dlouho a naplnil jsem jí díru semenem, přičemž ona si k orgasmu drážděním poštěváčku. Pak naprosto v klidu vstala, očistila si pičku toaleťákem, vrátila kalhotky na své místo, stáhla sukni a s úsměvem zamířila ven ze záchodků. Sice jsem se cítil trochu nesvůj, když jsem tam najednou seděl před přítomnými dámami s kalhotami u kotníků a měknoucím, uslintaným ptákem, ale žádné negativní reakce jsem z jejich strany nezaznamenal, a tak jsem se pomalu oblékla a zmizel stejným směrem jako Erika.

Ta už mezitím na baru objednávala další drinky. Usmála se na mě, políbila mě a jen utrousila: „Tak dopijeme a jdeme, ne? K tobě, nebo ke mně?“
Překvapovala mě její přímočarost. S ničím se moc nemazala a šla přímo k věci. To mi bylo hned sympatické. Navrhnul jsem tedy, že můžeme jít ke mně. Bydlím hned ve vedlejší ulici. Jen přikývla, kopla do sebe panáka a už mě táhla ke dveřím. Jen taktak jsem stihnul dopít toho svého.

Její nadrženost byla neuvěřitelná. Do mého bytu jsme skoro doběhli, a ještě za námi ani nezapadly dveře a už ze mě stahovala oblečení a sama odhazovala jeden kousek svého oděvu za druhým. Do ložnice jsme se napoprvé nedostali. Skončili jsme na gauči v obýváku. Ale nakonec, po rychlém čísle, jsme se v ložnici přece jen ocitli. Pak už jsme jen šoustali jako dva králíci, dokud jsme nad ránem napadli únavou.

To byl ale jen začátek. Erika byla jako utržená ze řetězu. Připadalo mi, že nevydrží bez sexu ani půl hodiny. Vzali jsme si oba pár dní dovolené a téměř bez jídla a pití je doslova promrdali. Usnuli jsme vždycky vyčerpáním na pár hodin a po probuzení jsme do toho bušili znovu a znovu.
Ale fyzické možnosti, zvláště mužského organismu, mají přece jen své hranice, takže nakonec přišel čas, kdy už to dál prostě nešlo. Erika se všemožně snažila přimět mého čuráka ještě k dalším výkonům, ale marně. Trochu smutně si ji přede mnou ještě jednou vyhonila a když ani potom nezaznamenala žádnou reakci, s povzdechem souhlasila, že se půjdeme někam najíst a dáme si na čas pauzu.

Na nejistých nohách jsme se vydali najít nějaké stravovací zařízení. Zapadli jsme do první hospody, kterou jsme potkali a do té doby jsme netušili, jaký máme vlastně hlad. Personál se na nás chodil dívat, jak do sebe házíme jídlo. Nejvíc žasli, když si Erika při své útlé postavě poroučela už třetí porci guláše se šesti, zapíjela to čtvrtým pivem a vypadala, jako kdyby se chystala hospodu vyjíst. Nakonec u té třetí porce skončila, stejně jako já, jen tam poslala ještě jedno pivo navíc. Pak jsme se odkulili zpátky do mého bytu, kde jsme prospali skoro dvacet hodin.

Po vydatném spánku, který alespoň trochu zažehnal předchozí deficit, jsme se ještě jednou pomalu a něžně pomilovali. To už jsme oba věděli, že v tom chceme dál pokračovat.
Naštěstí jsme oba museli chodit i do práce, takže se, kromě víkendů, žádné velké sexuální maratony už nekonaly, ale poctivě jsme se šukání, mrdání, prcání a dalším podobným činnostem věnovali většinu našeho volného času.

Týdny běžely a oba jsme byli s naším současným životem naprosto spokojení. Můj byl trochu větší než Eričina garsonka, takže jsme většinu času trávili u mě. Jen párkrát, když si potřebovala pro něco dojít, jsme znesvětili i její bydlení.
Jednou ale přišla s nápadem, že by mě ráda představila i svým rodičům. Nebyl jsem z toho nijak nadšený, tahle rodinná setkávání jsem moc nemusel, ale nakonec mě umluvila a já souhlasil. Moji rodiče žili na druhém konci republiky, a tak jsme se dohodli, že k nim případně zavítáme až někdy v budoucnu. Nejdřív tedy povinná návštěva u rodičů mé dívky.

„Neboj se ničeho, naši jsou super,“ uklidňovala mě. „Jen jsme tak trochu zvláštní rodina. Ale jak jsem tě poznala, určitě k nám zapadneš.“
To mě znejistělo ještě víc. „Jak myslíš „zvláštní“, co si pod tím mám představit?“ snažil jsem se vyzvídat, ale Erika byla najednou tajemná jako hrad v Karpatech.
„Však uvidíš sám,“ prohodila jen mnohoznačně a mě naskočila husí kůže.

Pak přišel ten den „D“ a já se měl dostavit do Eričiny rodiny. Ujišťovala mě, že se nemusím nijak zvlášť připravovat, ale přece jen mi to nedalo a hodil jsem na sebe alespoň slušnější džíny a košili místo obvyklého trička. Koupi květiny paní domu jsem nakonec zavrhnul jako příliš formální a zavazující, a tak jsme vyrazili.

Eričiny rodiče bydleli ve vedlejším městě v krásné malé vilce na předměstí. Zaparkovali jsme přímo u domu a vydali se brankou ke dveřím. Erika odemkla svým klíčem a hned za dveřmi zahalekala: „Mami, tatí, tak jsme tu!“ a popostrčila mě před sebe.
Z domu se ozval ženský hlas: „Ahoj, hned jsme u vás…“

Začal jsem si zouvat boty a zaznamenal jsem pohyb ve dveřích. Zdvihl jsem hlavu a… spadla mi čelist skoro až na podlahu. Přede mnou stála o něco starší Eričina kopie a vedle ní sympatický, prošedivělý vousáč, evidentně rodiče mé dívky, ale… oba komplet nazí! Vyděšeně jsem se otočil na Eriku, která stála za mnou, ale přišel další šok. I ona už byla, až na kalhotky, které zrovna stahovala, také nahá.

„Co… to…“ začal jsem koktat.
V tom se Paní domu začala smát. „No jasně, Erika vám neřekla, jak to u nás chodí. To je její takový vtípek. My jsme totiž nudistická rodina to se vším všudy. Doma prostě chodíme takhle nahatý. Doufám, že vás to nijak nepobuřuje?“
„To… ani… ne,“ vysoukal jsem za sebe, když jsem se trochu vzpamatoval, „jen jsem něco takového nečekal. Erika mi říkala, že jste zvláštní rodina, ale tohle mi tedy neprozradila.“
„No jo,“ přidal se do debaty i tatínek. „To je celá ona. Ale pokud vám to tedy nevadí, docela bychom ocenili, kdybyste si také udělal pohodlí a odložil si. Cítili bychom se o dost líp.“

Pokrčil jsem rameny a přikývnul. Pak už jsem se pomalu svléknul. Erika se na mě usmála, chytla mě za ruku a odvedla do obýváku. Až teď jsem si tedy měl možnost pořádně prohlédnout rodinu, do které jsem takhle vpadnul. Tatínek byl určitě o pár let starší než maminka, ale přes počínající šediny měl udržovanou, šlachovitou postavu. Maminka, jak už jsem říkal, byla prakticky Eričinou kopií, jen o trošku starší. Ale velice krásná a přitažlivá.

Posadili jsme se s Erikou vedle sebe na pohovku a rodiče se usadili do křesel. Samozřejmě došlo na představování a následně i na tykání. Eva s Radkem byli velice příjemní společníci a po chvíli už mi ani nepřišlo, že na sobě nikdo nemáme šaty.
Pak jsem se přesunuli k jídelnímu stolu a Eva s Erikou se zhostily role hostitelek. Po výborném obědě jsme se s kávou přesunuli zpátky do obýváku a pokračovali v rozhovoru. Najednou jsem si všiml, že Eva naprosto suverénně natáhla ruku do Radkova klína mezi řečí mu pomalu hladila ptáka. Všichni se při tom tvářili, že nejde o nic neobvyklého. Radků čurák samozřejmě pod něžnou ručkou zareagoval a po chvilce se původní hlazení změnilo na pomalé honění.

Byl jsem z nastalé situace pochopitelně trochu nervózní, protože i mě při tom pohledu, začalo péro nabývat na objemu. Než jsem ale stačil cokoliv udělat nebo říct, ozval se u dveří zvonek.
„To bude asi sousedka Věra,“ prohlásila Eva. „Já tam dojdu,“ a vydala se ke dveřím. Za chvilku byla zpátky a s ní asi třicetiletá pohledná blondýnka.

„Ahoj,“ pozdravila a vykročila ke mně. „Já jsem Věra. Ty budeš asi Pavel, že? Erika nám o tobě povídala,“ a podala mi ruku. Sice nahý, ale přesto jsem se postavil a prohodil: „Těší mě,“ a pak už jsem dostal polibek na tvář.
„Jak vidím, tak už tě nejspíš Eva s Radkem přijali do rodiny, tak abych netrhala partu…“ usmála se Věra začala se také svlékat. Pak si přisedla ke mně a Erice na gauč.

„Jen pro vysvětlení,“ ujala se slova opět Eva, „Věra je naše sousedka a kamarádka, prakticky také skoro člen rodiny, a tak o našich zvycích ví a přizpůsobila se, jak sám vidíš.“
„No jo,“ pokračovala Věra, „zpočátku jsem byla taky trochu nesvá, ale snadno jsem si zvykla. Uvidíš, taky ti to při příští návštěvě už nepřijde divné.

Podíval jsem se na Eričiny rodiče a ti už zase pokračovali ve své přerušené zábavě. Věra se podívala stejným směrem, usmála se, pohodlně se usadila na gauči, trochu rozevřela stehna rukou si zajela do klína. Pořád ještě jsem asi nepochopil, co se tu děje, a tak jsem se s otázkou v očích otočil na Eriku. Ta ale na nic nečekala, vzala mého tvrdnoucího čuráka do ruky, sklonila hlavu k mému klínu a začala mě kouřit.

V tu chvíli se Eva zdvihla ze svého křesla, otočila se zády ke svému manželovi a pomalu si nasedla na jeho trčící kopí. Pozoroval jsem dění kolem sebe a dostával se do varu. Ten ještě přiživila Věra, když si přisedla zezadu k Erice, přitiskla se k jejím nahým zádům a něžně jí začala masírovat kozičky. Přitom natáhla hlavu ke mně a přisála se svými rty na mé. Ucítil jsem její jazyk ve svých ústech a vášnivý polibek opětoval. A při tom jsem cítil, že Eričino kuřácké umění způsobí během chvilky můj první výstřik.

Díky tomu, že jsem neměl zrovna volnou pusu, nemohl jsem jí ani varovat a vypustil plnou dávku do jejích úst. Neprotestovala a nechala tomu volný průběh. Když ze mě vysála poslední kapku, pomalu se posadila, čímž přerušila můj a Věřin polibek, otočila si ji obličejem k sobě a rozdělila se s ní o moji nadílku. Teď zas splynuly ve vášnivém polibku Erika s Věrou. Po chvíli se od sebe odtrhly a každá spokojeně polkla svůj díl. Mlsně se olízly a usmály se.

„Koukám, že Pavel bude asi pěknej hřebeček, co?“ prohodila Věra a dívala se při tom na můj, jen trošičku povadlejší, čurák.
„To teda,“ hrdě přikyvovala Erika a otočila hlavu směrem ke svým rodičům. Eva divoce rajtovala napíchnutá na ptáka svého muže, hlasitě hekala a drtila mezi prsty své naběhlé bradavky. Vtom Radek vykřikl, párkrát mocně přirazil a naplnil její kundu semenem. Eva si krátce pomohla rukou na klitorisu a pak se i ona roztřásla v orgasmu.

„Hm,“ pronesla zamyšleně Erika, „taťka s mamkou mají první kolo za sebou, Pavlíka jsem taky udělala… ale co my dvě?“ a otočila se k Věře.
„Není nic snazšího,“ usmála se sousedka, naznačila Erice, aby si lehla na gauč na záda a sama se přesunula nad ní do polohy 69. Obě dívky si ihned začaly dráždit, lízat a hladit navzájem kundičky a vůbec je nezajímalo, co se kolem nich děje.

Eva se zdvihla z klína svého manžela, přistoupila ke mně, vzala mě za ruku a odvedla mě zpátky. Pak si klekla, vzala povadlého manželova ptáka do ruky a začala ho opět probouzet k životu. Já nic takového nepotřeboval, a tak mi naznačila, abych si přikleknul za ní. Víc nemusela. Pomalu jsem vniknul do její nastavené kundičky a začal ji pravidelnými tahy šukat. Jen slastně zavrněla a dál se věnovala svému muži, tentokrát už ústy. Ten jen přivřel oči a plně se oddával laskání své ženy.

Za sebou jsem uslyšel hlasité vzdechy a výkřiky, které vycházely střídavě z úst mé dívky a její kamarádky. Pootočil jsem se, abych viděl jejich milování, a to mě ještě víc rozrajcovalo. Začal jsem zuřivě přirážet do Eviny kundy, která si díky tomu zarážela Radkův čurák hluboko do krku. Po několika minutách téhle bláznivé jízdy jsem zachrčel a vykropil píču své možná budoucí tchýně další dávkou spermatu. Pár vteřin na to se udělal i Radek, a tak dostala příděl ze dvou stran téměř současně. Spokojeně polkla, co jí manžel nadělil a zavrtěla zadečkem místo poděkování za můj výkon.

To už ale stoupaly na vrchol i Věra s Erikou při svém lesbickém představení po chvilce se obě sesunuly vedle sebe po právě prožitých orgasmech. Mezi tím si Eva odskočila do koupelny trochu opláchnout pičku a vrátila se balením vlhčených ubrousků, které nám ostatním nabídla k očistě.
Pak už jsme se posadili všichni zpátky na svá místa a Eva s úsměvem pronesla: „Tak myslím, že se nám to odpoledne hezky vydařilo. Pavel vypadá, že nás snad rád bude občas navštěvovat a my ostatní jsme si to taky docela užili, co říkáte?“
Nikdo nic neříkal, ale podle hromadného přikyvování a úsměvů bylo vidět, že se nemýlí.
Zbytek dne jsem si už jen povídali a k večeru jsme se s Erikou rozloučili a odjeli ke mně domů. Pro mě byl ten den nečekaný, ale naprosto nádherný zážitek. A doufal jsem, že to byl jen začátek našeho společného soužití.

A nespletl jsem se. Po pár měsících jsme se s Eriku vzali a přestěhovali se do vilky jejích rodičů. Samozřejmě jsem přistoupil na jejich pravidla nahé domácnosti a jejich zvyky volného sexu jsem přijal celkem bez potíží. Pak už následovala spousta společných radovánek, občas zpestřených návštěvou sousedky Věry, později i několika dalších přátel. Když mi tenkrát Erika říkala, že jsou tak trochu zvláštní rodina, celé jsem to pochopil až tehdy, když jsem ji viděl, jak se nechá mrdat svým tatínkem, a přitom líže kundu své mamince. Ale nakonec proč ne. Začal jsem dokonce litovat, že takové vztahy nemám se svými rodiči.
A to je konec mého povídání. Život jde dál a my všichni, kteří se ho společně účastníme jsme s ním naprosto spokojeni.