Schůzka s pánem

15 gru 2023 · 1 349 wyświetleń Netty1

Nadešel den s velkým D. Čím více se blíží hodina naší schůzky, tím jsem víc nervózní. Má tréma je šílená, ještě větší než při naší první oťukavací schůzce u džusu v jedné restauraci. Živočišná energie mezi námi jde cítit. I po mentální stránce si docela rozumíme. Ze šatníku jsem zvolila černé šaty na ramínka, pod ně bílou podprsenku, která dobře drží i bez ramínek a bílé kalhotky. Ty snad nezapomenu sundat těsně než dojdu na smluvené místo. K tomu ještě žabky. Jelikož jedu v MHD, nerada bych měla mokré oblečení. Už teď dost teču, jak jsem nedočkavá.
Mám ještě 5 minut chci si odskočit na toaletu, a v tom vidím jeho siluetu. Vím, že mne vidí, hlavou mi jen jde myšlenka a sakra, co teď. Než najdu řešení stojí u mne a šeptá mi do ouška: Jsem rád, že ses nerozmyslela.

Poté zavěsí svou ruku do mé, odvádí ke svému autu, které je stranou.Po nasednutí mi dá polibek, škrabošku na oči a něco kolem krku. Poté ohmatá můj hrudník, odepne podprsenku, chvíli potěžká poprsí, zatahá za bradavky, druhou rukou sjíždí níž zda mám svůj poklad volný a neschovaný v látce. Mé nohy se instinktivně drží u sebe, i když v hlavě si říkám povol.
,, Takhle se chová hodná panenka, která poslouchá, copak skrýváš? Šup nohy od sebe." Při těchto slovech rázněji tahá bradavky. Neubráním se syknutí. Bolí to, ale zároveň vzrušuje. Jakmile má volný přístup, zjistí mé tajemství, není moc spokojený. Nařídí mi nadzvednout zadek, kalhotky mi sundá, prsty lehce pleskne přes mou perličku, zasune, je pak dovnitř docela hluboko, pak mi je vloží do úst, ať ochutnám svou chuť.Pak mi stáhne šaty zpátky na místo, ať nemá mokrou sedačku.
,, Raději vyrazíme za dobrodružstvím, jelikož až moc mne rajcuješ a jsem schopný si hrát tady." Dá mou ruku na jeho poklopec, přes který ho chvíli hladím, poté ji stáhne, až zakňourám.

Nastartuje auto. Cesta netrvá dlouho, povídáme si spolu. Po zastavení mne políbí, otevře své dveře a potom mé. Chytí mě za ruku, k obojku něco připevní. Dokud jdeme po asfaltové cestě jdu po dvou, pak cítím trávu.
,,Tak hezky na čtyři a pojď jako pěkná čubička."
Po nějaké době mi vyhrne šaty něčím připevní, aby mi trčel holý zadek a můj nahladko oholený poklad, své šťávy cítím, jak tečou po stehnech dolů. Procházku si zřejmě užívá, chvilkami zastaví, aby zkusil vlhkost mé jeskyně nebo pleskl po zadečku. Nevím kde jsme, ale usoudí, že je tady ideální místo na hraní a zkoumání. Rozloží asi deku na zem a svlékne mi šaty.
,,Klekni si, nohy ze široka od sebe, ruce za záda."
Ty sváže do kříže za zápěstí, ani moc ani málo. Cítím jeho ruce jak bloudí od krku níže, promačká mi lehce prsa, ústy jemně kouše bradavky, saje jako kojenec, i když razantněji. Když je spokojený s tvrdostí a postavení bradavek, něco na ně připevní a to zvyšuje tlak, což neustojim a zadkem si sednu na paty. Hned mi přijde plesknutí po něm. Rychle se zpátky narovnám do původní pozice. Dál trápí kůzlátka, poté nehty jemně škrábe níž, až ke klitorisu, který zatahá, krouží prsty, hladí mezi pysky, ale úlevné vyvrcholení mi nedopřeje. Na poštěváčku vnímám něco co vibruje. Lehce danou věc zasune do mého lůna, mění intenzitu až najde správnou frekvenci. Rukou lehce zatlačí na ramena, tím jdu do sedu na paty.
,, Teď pěkně otevři pusinku a kuř!"
A už mi strká svůj úd k ústům. S galerie vím, jak vypadá, zvláštní cítit jeho vůni, vnímat jak v ústech tvrdne. Snažím se co nejlépe přisát, aby nevyklouzl. Sem tam cítím tah na bradavkách, podle vzdychání se zdá spokojený, poté cítím ruku na zátylku, začne si určovat rychlost a hloubku, ale nedáví mě. Když má dost téhle hry, tak si mě dá do polohy na čtyři s hlavou dolů, nohy víc od sebe. Po vyjmutí vibrující hračky cítím prázdno, právě včas, jinak bych se udělala, což nevím zda smím bez jeho svolení. Ale hned jsem vyplněná jeho kopím, jen hlesnu. Nejprve mne projíždí pomalu, v klidu až na doraz, kde chvíli setrvá, kousek popojede a znovu se vrací. Zrychluje tempo i důraz průniku. Nedokážu se ubránit a hodně nahlas vzdychám, opět na klitorisu jsou cítít vibrace.
,, Teď se hezky udělej pro mě, má panenko." Jen to dořekl už se mi stahují poševní svaly, těsně obepínají jeho penis, osvobodí mé bradavky i oči, ale dál mne šuká. Chvíli trvá než si zvyknu opět na světlo. Jsme u nějakého rybníčku. Vyklouzne ze mne. Rozváže ruce, ty si protřepu ať se prokrví, poté je opět sváže, ale zepředu, uloží na záda. Chci si hrát s jeho chloubou, ale zní příkaz
,,Dej ruce nad hlavu." Teprve pak si uvědomím, že jsou svázané kravatou, kterou měl na první schůzce. Uposlechnu ho. Opět jeho prsty i jazyk rejdí v mé kundičce. Nenápadně se podívá na hodinky kolik času zbývá. Poté mě neúprosně nabodává, mé nohy na svých ramenou. Těsně před svým orgasmem mi je dá dolů, lehce chytne můj krk. Je krásné pozorovat jeho výraz těsně před vrcholem, který zakončí pokropením mých prsou a břicha. Zbytek mi dá ochutnat do mých úst, i když ví, že moc sperma nemusím. Odváže mi ruce a rychle vběhnu do vody kde vše smyji. Utřu se do deky, kterou mi podá a obléknu se. Můj pán je již oblečený jako ze škatulky, hlavně můj pohled se pořád točí k jeho očím a kravatě. Sundá mi obojek, který dá k ostatním věcem do batohu, který měl sebou. Podá mi ruku. Cestou zpět probíráme dnešní příběh, mé pocity. V autě se ještě vášnivě políbíme. V malé přihrádce u řadící páky si všimnu mých kalhotek, chci si je vzít, ale vezme mi je, přiloží si je k nosu a nasaje mou vůní.
,, Zpátky ti je nedám, zůstanou u mne a ty až doma si budeš moct vzít jiné." Dá je opět tam , kde byly. Jen si tiše povzdechnu. Rychle se rozloučíme na místě vyzvednutí, oba nás volají naše povinnosti.

Doma jsem si dala rychlou sprchu, šaty mohly jít rovnou do koše na prádlo, jak byly mokré od mých šťáv. Fotku jak dopadly jsem poslala pánovi.
Přišla mi zpráva obratem.
,,Kdybys hned poslechla mohly být dávnou suché a ty mít své spodní prádlo. " Plus přidaná fotka, že jsou u něj v šuplíku jeho stolu.
,, Teď už musím pracovat panenko, snad brzo zažijeme další dobrodružství."
,, Také v to doufám pane, mějte úspěšný zbytek dne."

Já ten svůj prožila spíš hozený do automatického režimu. Ale sny byly o celém dnešním prožitku.

Podobne opowiadania