Život společnice 2

3 sty 2024 · 3 264 wyświetlenia Netty1

Na testy jsem se objednala na soukromou kliniku ve vedlejším městě. Na to mi stačili peníze jenž mi dal Michal Neklidný. Zdravotní bratr, který mi bral krev byl velmi příjemný. I v momentě kdy mi bylo zle a zamotala se mi hlava. Chvíli se mnou zůstal, povídali jsme si než můj obličej měl jinou barvu než smrtky. Je velmi milý. Kupodivu se ani nezajímal, proč a k čemu potřebuji všechny ty testy. Pozval mne i na večeři, ale s díky jsem odmítla. Nevím, co mě čeká v životě společnice. A málo, který muž by tohle pochopil.

Jakmile mám v rukou papíry o tom, že jsem v pořádku. Volám Michalovi. Dva dny na to jsem opět v domě neřesti a slasti. Hluboký nádech,výdech, po těle husí kůže. Michal čeká ve své kanceláři v obleku na míru, ze kterého čiší drahota. Usednu naproti němu.
,, Ahoj Katko,jak ses měla? Smím ti nabídnout k pití?" Gestem ukáže k baru s alkoholem i nealkem.
Děkuji celkem to šlo, i když bych raději normální zaměstnání, které popravdě budu stále hledat."
,, Dobrá jsem si toho vědom, tady máš smlouvu na půl roku. Přečti si ji pořádně, je vypracovaná na základě dotazníku, který jsi vyplnila."
Papíry jsou celkem obsáhlé, jen mne zarazí, forma pokuty, která mi hrozí, když nedorazím na čas. Je dost tučná a nikdo mne na tohle nepojistí.
,, Michale sám víš, že neovlivním to že mi ze dne na den neonemocní syn, hlídání nemám náhradní."
,, Je to základ u všech zaměstnanců, potřebuji mít pojištěné náklady. Ale u tebe se pak dohodneme jinak." Zbytek smlouvy se zdá v pořádku. Podepíšu ji teď.
,, Tak to by jsme tedy měli. Pokud chceš začít už dnes,je třeba nafotit fotky celé tvé postavy ve spodním prádle a dodat ho k tvému profilu. Jelikož služby se dají objednat, jak přímo na recepci tak i online. U online mají zákazníci na výběr s více holek, ale ty můžeš přijmout i odmítnout, pokud vás označí více, že mu vyhovujete. Může se stát, že tě pošlu i na nějakou party, ale vždy bude s tebou někdo z ochranky. Zde můžeš být i pokud nebudeš mít objednané klienty. Může se stát, že ti holky nějakého přenechají s jeho souhlasem.Tak pojď jdeme fotit."

Jdeme o dvě patra výš. Místnost je celá bílá na věšácích různé spodní prádlo, od korzetů, kalhotek, nočních košilek , hlavně v černé a bílé barvě. Podkolenky, punčochy. Michal nastaví fotoaparát na stativ. Celá jsem zkoprnělá, že jsem si nedala frťana na kuráž.
,, No tak Katko nemám na to celý den , svlékni se šup. Neboj úplně nahou tě fotit nebudu ani obličej nebude vidět."
Rychle tedy jde mé oblečení dolů, jsem jen ve spodním prádle. Michal se mezitím hrabe v oblečení pár kousků dá na židli. Poprosím ho ať se otočí i když mne viděl nahou. Chvíli jsem celá rudá, když mi říká, jak se postavit, co vystrčit. Sem tam mám pocit, že ani nefotí. Na jeho kalhotách jde vidět vzrušení. I moje kačenka není v klidu. Vše použité se bude muset vyprat.
,, Myslím, že mám dost materiálu." Zrovna jsem se ještě oblékla do červené košilky, která je dost úpla, přes krajku jdou vidět bradavky, s červenými tangy jsem se ani neobtěžovala. Michal ke mě přistoupí a začne líbat, přimkne se k mému tělu, natlačí na stěnu. Ruce chytne nad hlavou jednou rukou. Druhou hněte mé prsa. Odhalí bradavku, kterou dá do úst a lehce kousne. Jen vnímám svůj zrychlený dech a tep. Mé šťávy začínají téct po stehnu. Povolí mé ruce, chce nadzvednout lem, tu někdo zaklepe. Dovnitř vstoupí dva muži v jednom poznám gorilu podniku. Druhý je mi podvědomý, ale kdo to je nedokáží určit.
,, Omlouvám se, ale pan Tomáš trval na tom ať ho za vámi dovedu."
,, Pojďte dovnitř a proklatě zavřete dveře!" Michal je úplně nepříčetný. Ochranka raději odejde. Daný muž plně vstoupí a až pak si všimne mé společnosti.
,, Ahoj Michale, dlužíš za minulou party, kdy tvá společnice jednoho hosta pokousala."
,, A zeptal ses ho, co ji provedl? Tři týdny nebyla schopná pracovat, jak ji zbičoval, aby ji odpoutal ho hryzla do pinďoura. I když byl Filip za dveřmi, jak byla spoutaná ji dal roubík, až pak bez něj začala řvát. Ale vrácení zbytku z toho cos poslal ti mělo dojít na účet i s ukončením této spolupráce. Pokud si budeš chtít ty sám si užít můžeš, ale už nic mimo tuhle budovu u které víš, že jsou všude v pokojích kamery. "
,, Omlouvám se netušil jsem, čeho je schopný, už vyloučený. Peníze mi ještě nedošli. Nerad bych ať se naše vztahy zkomplikuji, sám víš , že tvé služby jednou měsíčně potřebuji. Dej mi ještě jednu šanci."
,, Ještě se rozmyslím, Katko promiň za Toma už dlouho zapomněl na své vychování. Nebýt to můj dlouhodobý přítel vynesl bych ho v zubech." Jmenovaný si poodstoupí tak, aby na mne lépe viděl , jelikož mé tělo zakrýval Michal. I když košilka mne zakrývá jako kdybych měla letní krátké šaty jsem hned rudá.
,, Omlouvám se vám oběma teď vypadám jako hulvát. Předpokládám, že jste zde nová. Pokud dovolíte i ty Michale, co takhle kdybych vzal Kateřinu vedla na cca hodinu a těch 50 tisíc mi pak nemusíš posílat?" Michal na mne mrkne ať to odsouhlasím či ne.
,, Záleží, co přesně byste po mě přesně chtěl."
,, Nemusíš se bát nic drastického, ale nejdříve asi si povídat u portského pokud neodmítneš. Pak se uvidí."

Tomáš se mi postavově líbí nakonec souhlasím. Michal trochu zklamaně mi dá vrh svého saka a řekne do kterého pokoje jít. Cestou potkáme onoho mladého bratra až mi zatrne když se naše oči setkají.
S Tomem se dobře povídá půl hodina uteče jako nic, náhle se postaví, čekala bych, že si odepne poklopec a bude chtít vykouřit, ale on poklekne a začne mi masírovat nárt, kotník. To co namasíroval postupně líbá až k mému klínu, kde cítím jeho horký dech. Sundá mi sako a vyhrne košilku . Začne olizovat vnitřní stranu stehen až ke klitorisu. Poté vsune celý jazyk dovnitř a nasává jak mou chuť i vůni. Dokud mě neudělá, ale nedá mi oddech strčí do mě 2 prsty snaží se najít místo, které mě nejvíc vzruší. Prožiju ještě dva orgasmy, kdyby mu nepíply hodinky asi by pokračoval dál. Ještě než si umyje prsty v umyvadle je labužnicky olízne.
,, Musím jít na schůzky jinak bych ti zaplatil celou tvou pracovní dobu. Doufám, že Michal tě nechá jen pro nás speciály, byla by tě škoda. Kdyby tě otrávili chlapy s nižší třídy." Na rozloučenou mi vlepí pusu i když ví, že se to nesmí. Na rychlo se osprchuji v místnosti, kde se fotilo a obleču se do civilu. Jdu k Michalovi do kanceláře, kde mne překvapí nejdříve s penězi za Tomáše i tím, že mám na trojce dalšího zájemce pokud mám ještě hodinu. Rukou ukáže ještě na skříň, kde visí podprsenka a tanga v černém. Nakonec jsem si řekla, že to prubnu, aspoň tady nebudu muset tento týden, kdyby nebyl zájem.

Za trojkou mě čeká překvapení náš hlomotluk zdravotní brat.
,, Ahoj hledal jsem tě po těchto podnicích ve městech v okolí. Nemůžu tě dostat z hlavy." Obejme mě a zavře. Sundá župan , prohlédne ze všech stran.
Sám se svlékne, mám trochu obavu z jeho macka, který stojí jako stožár. Vezme mou ruku ať ho honím ukáže mi tempo i stisk který se mu líbí. Chce i ať mu mačkám koule, ale nijak drsně. Povalí mne na postel, naroluje kondom. Ujíždí ve velmi rychlém a zběsilém tempu až je za chvíli hotový.
,, Promiň dlouho jsem nešukal. S tou co jsem šel na pokoj a uviděl tebe se mi nechtěl postavit za žádnou cenu. Pojď vedle je vířivá vana, možná za chvíli bude kámoš v pozoru a vydrží déle." Měl pravdu za dalších 10 minut stál opět v pozoru. Vzal si mě na čtyřech přímo ve vodě. Ale už jemněji pomalu. Dráždil i mé citlivé místo. Ani když cítil stahy mých stěn nepřestal přirážet. Spíš ještě přidal a tím mi mou slast prodlužoval.
Pak se nečekaně zvedl, usušil a odešel se slovy : dík za příjemné chvilky o to lépe se bude pracovat.

Já se oblékla a znovu šla k Michalovi, kde mi dál instruktáž, jak funguje systém do mobilu mi nainstaloval aplikaci.
Ten den jsem syna vyzvedla ze školky o hodinu později ze školky, ale nijak mu to nevadilo. Naštěstí jsem měla dva dny volna na zotavenou než pípla aplikace, že je o mou společnost zájem. Neměla jsem odvahu jen tak být v podniku.

O dalším mém dobrodružství někdy jindy.

Podobne opowiadania