Výtah plný vášně

10 sty 2024 · 2 061 wyświetleń Cuelas

Rozloučili jsme se, vyšli ze zasedací místnosti a dveře za námi hlasitě cvakly. „Jednalo se s nimi docela dobře, co říkáš?“ zeptala se mně. „Ale jo, šlo to dobře. Uvidíme, jestli si to nerozmyslí.“ Odpověděl jsem a vydali jsme se k výtahu.
„Moc hezky voníš, máš nový parfém?“ Zeptal jsem se s lehkým úsměvem. „Ano, to mám, díky za lichotku.“ Vrátila mi úsměv. Toho by si u nás v práci všiml každý, ale já byl nejrychlejší“ prohlásil jsem. „Ty vtipálku“ uchechtla se.
Přišly jsme k výtahu, já v kalhotách, košili a se sakem přehozeným přes ruku, ona v letním dvoudílném kostýmku a v botách na podpatku. Oba přes rameno pracovní tašku. Zrovna jsem si sundal z krku kravatu, abych si konečně povolil košili, když se rozevřely dveře výtahu a my nastoupily. Zmáčkla tlačítko, dveře se zavřely a kabina se s lehkým trhnutím rozjela směrem dolů.
Vážně moc hezky voněla. Trochu jsem se k ní naklonil a nosem tiše, ale dlouze nadechl tu vůni. Přitom, mi vůbec nedošlo, že naproti je zrcadlo, ve kterém šlo samozřejmě vše krásně vidět. Ty blbče, vynadal jsem si uvnitř, teď ti řekne ať se ovládáš a nechováš se jako idiot. Místo toho, se stalo něco, co jsem absolutně nečekal.
Pomalu se naklonila k ovládacímu panelu a něco zmáčkla. Kabina výtahu se s trhnutím náhle zastavila. „Co se děje“ vyhrknul jsem. Ona neřekla nic. Prudce se ke mně otočila, chytila mi oběma rukama obličej a přitiskla své ústa k těm mým! Doslova mi vrazila jazyk do pusy, jak prudce to udělala a natlačila mně na stěnu výtahu. Sako z mého předloktí letělo k zemi a reflexivně jsem ji chytil kolem pasu. Sakra, co se to děje! Sním, či bdím? Je to ta samá žena, která je na jednu stranu krásná a extrémně přitažlivá, nejen svým vzhledem, ale také svou inteligencí a vystupováním, na druhou stranu však také dlouhé roky vdaná matka dvou dětí, která jakýkoliv pokus o flirt ze strany mých kolegů z práce, vždy elegantně odbude a dotyčného se smíchem umravní. Také proto jsem si k ní, za celou tu dobu nic nedovolil, i když představy jsem měl někdy pořádně vášnivé. V duchu jsem si řekl „kašli na to a užij si přítomnost“ a odvázal jsem se.
I já chytil její hlavu oběma rukama a divoký polibek jí vrátil. Po chvíli „jazykohraní“ se na mně podívala a v těch očích jsem viděl jasné „jsi můj!“ Chytila mou košili oběma rukama u vrchního knoflíku a prudkým trhnutím jich polovinu urvala. Ještě jedno trhnutí a košili jsem měl rozhalenou a bez knoflíků. Bylo mi to jedno. Vrhla se na mne a přisála se mi na hrudník. Kousala mně do bradavek a nehty mně škrábala po celém hrudníku i břiše. Naskočila mi z toho husí kůže, jak to bylo boží. Projížděl jsem jí vlasy a cítil, jak dole tvrdnu. Jako bych to přivolal, dřepla si, trhla mi opaskem, uslyšel jsem zip od kalhot a cítil, jak je rychle stáhla ke kolenům. To samé udělala s mýma trenkami, ze kterých na ni vystřelilo moje tvrdé péro.
Chytila mně za zadek a pusou se mi přisála na můj klacek, který byl jak kámen. Co chvíli zajela až po kořen, až se dávila, ale stejně pořád divoce pokračovala. Chytil jsem její hlavu a držel ji tak, aby měla pusu neustále na mém ocasu. Sála mi ho a olizovala, přitom pevně držela za zadek. Sakra, to je úžasný, jenže s takovou se za chvilku udělám. Ne, teď zase já! Odtáhl jsem její hlavu od mého rozkroku, ona se překvapeně podívala vzhůru, ale to už jsem na ni prstem ukazoval, aby se zvedla ke mně nahoru. Napřímila se tedy a naše pohledy se opět setkaly. „Teď zase já“ mohla vidět ona v mých očích.
Všiml jsem si, že během toho, co byla v pokleku, tak si rozepla tři velké knoflíky, které držely vrchní díl jejího kostýmku. Vzal jsem oba lemy vrchní části a dvěma rychlými pohyby jí ho sundal a pustil na zem. Měla krásnou rudou krajkovou podprsenku, která byla svrchu lemována jejími dlouhými blond vlasy, jež nyní měla rozcuchány kolem celé hlavy. Nezdržoval jsem se s jejím sundáváním, jen jsem zatlačil na spodní část košíčků a z nich vyskočily nádherná ňadra velikosti tři. Její bradavky byly vztyčené a já neváhal a okamžitě jsem se na ně vrhnul svými ústy. Oblizoval jsem jí je a kousal do nich, mačkal je a škrábal. Ona začala vzrušeně dýchat, a přitom mi prohmatávala koule.
Věnoval jsem se jejím ňadrům, ale jednou rukou jsem už sjel pod její sukni a zjistil, že její kundička není vlhká, ale že doslova teče! Prsty jsem jí začal dráždit a okamžitě jsem jí zajel dvěma dovnitř. Sténala hlasitěji a najednou mi zaryla nehty do ramen, kundička jí začala škubat a ve stehnech měla křeč. Hlasitě křičela, a přitom mi tiskla hlavu k jejím ňadrům. Jakmile jí křeč odezněla, na nic jsem nečekal, „otoč se“ řekl jsem jí a když to udělala, chytla se rukama madla u stěny výtahu. Vytáhl jsem jí sukni, až téměř k pasu a nyní uviděl, jak má úplně mokré kalhotky a po stehnech i punčochách jí teče šťáva z kundičky. Rychle jsem popadl svého ptáka, odtáhl bokem kalhotky a vrazil ho do ní. Oba jsme vzdychli. Ježíši! Sevřela mi ho uvnitř a já cítil tu vlhkost a zároveň žár.
Začal jsem do ní přirážet a chytil jsem si ji oběma rukama za její krásné a pevné kozičky! Zaklonila hlavu a oba jsme si to náramně užívaly. Každý příraz jsem přitlačil až po kořen, až to hlasitě pleskalo o její zadek. Díval jsem se na nás v zrcadle před námi a viděl, že ona dělá to samé. Všiml jsem si, že si jednou rukou začala dráždit pahorek a opět téměř křičela. Nyní mi tlačila hlavně ona svůj zadek proti ocasu a svírala a povolovala svou lasturu. Najednou přestala a ztuhla. Já, ale nepřestal! Začal jsem do ní opět přirážet při jejím probíhajícím orgasmu.
Cítil jsem, že už to na mně taky jde, protože ta její neuvěřitelná rozkoš se prostě nedala vydržet. Pevně jsem ji chytil za zadek a začal si ji prudce přitahovat na ocas. Zaklonil jsem hlavu, hlasitě zařval a cítil, jak do ní stříkám. Po chvilce jsem ještě rychle přirážel, abych si užil její tekoucí kundičku co nejdéle, než mi ocas ochabne.
Otočila se ke mně a něžně mně políbila. Hladila mně po vlasech a usmívala se. „Pojď, ať nezavolají opraváře.“ řekla. Pohladil jsem ji po tváři a také se usmíval. „Máš pravdu“ přitakal jsem. Urychleně jsme po zemi hledaly své věci a upravovaly se. Moc nám to, ale nešlo, protože jsme se prostě nechaly spontánně unést a zákonitě se to projevilo. Já dopadl s pokrčenými a špinavými kalhotami, špinavým sakem a roztrhanou košilí, ona s mokrými punčochami, špinavou halenkou od kostýmku, rozcuchanými vlasy a poničeným make-upem. Když jsme se jakž takž upravily, přepnul jsem na ovládacím panelu páčku STOP do správné polohy a kabina se opět rozjela směrem dolů.
Dorazily jsme do přízemí, dveře se otevřely a na nás spočinuly oči zhruba deseti lidí. Někdo z nich se zeptal „co se stalo, slyšely jsme nějaké divné zvuky?“ a jiný prohlásil „za chvíli je tady opravář.“ „Nic se nestalo, nemusíte se bát, všechno je v pořádku.“ Prohlásil jsem dostatečně nahlas, aby to všichni slyšeli. Urychleně jsme procházely pryč, jen na vteřinku jsem si všiml mladého páru, který po nás pokukoval a smál se. Těm bylo nejspíše všechno jasné. Při odepisování na recepci si nás ještě starší paní prohlížela s podezíravým pohledem a nejspíš si pamatovala, že při příchodu jsme vypadaly zcela jinak.
„Uvědomuješ si, že za týden tu máme ještě jednání?“ prohodil jsem. „Jasně, že jo, takže zase výtah?“ odpověděla mi zvesela otázkou. „No to určitě, jdeme po schodech.“

Podobne opowiadania