Klášter sestry Ambrozie 2

26 lut 2024 · 1 262 wyświetlenia Baculenka40

Tu noc toho kníže moc nenaspal. Převaloval se v klášterní posteli a jeho sny byly víc než vzrušující. Zdálo se mu o matce Ambrozii o jejím sprostém chování a o tom jak si užívá mužského penisu ve svém lůně. Povídačky co se nesly vesnicí byly z části pravdivé. Jen sestra Ambrozie neobcovala s ďáblem, ale s klášterním pomocníkem Kajlem.

Z jeho myšlenek ho vytrhly zvuky kroků na chodbě. Pootevřel dveře a viděl Kajla jak se blíží k jeho pokoji. Otevřel a stoupl si tak aby ho Kajl viděl.

Pozdravil ho a pozval ho dál do pokoje. Přejete si pane? Řekl Kajl. Ano pověz mi o té ženě o tvé milence. Jak to že je v tomto řádu matkou představenou a jak to že ji takhle obděláváš lůno. Jste zvědavý pane odvětil mladý správce a začal vyprávět.

Rodiče mě poslali do služby, ale dostal jsem se ke špatnému pánovi byl jsem mladý a málem ze mě sedřel kůži. Tvrdě jsem pracoval a můj pán mi neplatil ani to co měl. Jednou za dva dny jsem dostal najíst a síly mi ubývaly. Jednou mě pán našel odpočívat ve stodole a bičem mě vyhnal. Byl jsem zesláblý hladem a ranami od biče, ale vydal jsem se na cestu. Polomrtvého mě našla sestra Ambrozie dole u řeky. Dovedla mě do kláštera a dala mi najíst. Několik dní a několik nocí jsem se zmítal v horkosti a ona o mě pečovala. Celé tělo mi omývala bylinnými lektvary a nosila mi silné masové vývary abych zase nabral sílu. Když už jsem byl zcela zdráv a v síle jakou má mladý muž mít dala mi práci a udělala ze mě správce. Pomáhám zde se všemi opravami a údržbou kláštera.

Jednou večer jsem byl zvědavý stejně jako vy pane a šel jsem se podívat co se děje za dveřmi sestry Ambrozie. Díval jsem se jak se svléká a jak její bělostná hebká ňadra vyklouzly z živůtku který nosí pod hábitem jeptišky. Rukama si ty svoje prsa začala hladit a dráždit velké tmavé dvorce a bradavky.Svlékla si i spodní prádlo a její šťavnaté lůno pane abych pravdu řekl ještě jsem takové neviděl.

Stál jsem za dveřmi stejně jako včera vy pane a nevěřil jsem vlastním očím. Ze skříně za dveřmi vytáhla prazvláštní věc. Vypadala jako mužský penis ušitý z nejjemnější buvolí kůže tu přivázala na židli a obkročmo na ni nasedla. Začala se ukájet. Její lůno pohltilo ten zvláštní předmět a ona se na něj rytmicky nabodávala. Prsa se jí houpaly a ona náruživě vzdychala. Rukou si mnula malý útvar na její prosáklé šťavnaté dírce. Tempo zrychlovala a zpomalovala až se po chvíli její tělo začalo třást a v jejích očích se značilo něco jako uspokojení. Za jejími dveřmi jsem stál den co den a díval se jak se ukájí. Jednou jsem přišel znovu k jejím dveřím,ale nebyla tam sama pane. Byla tam s ní jedná mladá jeptiška Marie Anna. Obě se svlékly a začali se líbat pane nic tak úžasného jsem nikdy neviděl. Ambrozie vzala malý bělostný prs sestry Anny a nasála její bradavku do úst hladila celé její tělo a rukou zajížděla mezi její nohy až prsty matky představené byly mokré od mladé šťávy jeptišky. Položila ji na stůl a přisála se do té mokré studánky celými ústy. Marie se zmítala pod jazykem Ambrozie a já si musel svoje k prasknutí naběhlé péro honit. Díval jsem se na tu krásu na těla obou žen jak si spolu hrají. Pak Ambrozie znovu vytáhla ten předmět podobající se penisu a jemně ho zasunula Marii do kundičky. Líbala ji při tom malá pevná prsa.Potom se vyměnily a Ambrozie se ohla přes stůl. Marie ji předmět strčila zezadu do kundy,zmítala se a hekala v rozkoši pane a mladá jeptiška jí nepřestávala ukájet. Ambrozie si opět třela to místo mezi nohama říkají tomu poštěvák nebo klitoris. Je to místo které pomůže k uspokojení ženy pane. To jsem se později naučil.

Ten večer jsem byl odhalen pane. Ambrozie u toho jak ji Marie plnila umělým pérem sténala tak že když jsem se honil začal jsem sténat taky. V tom Ambrozie zastavila Marii a řekla že mají návštěvu. Marie prudce otevřela dveře dokořán a řekla Ambrozii. Je tu mladý Kajl matko představená a za dveřmi se ukájí. Vzala mě za moji tvrdou kládu a vtáhla mě dovnitř. Klekni si řekla mi Ambrozie a já si poslušně klekl. Díval jsem se na kundičky obou žen a zdálo se mi že mi moje nahoněná kláda praskne. Ambrozie mrkla na Marii a znovu se ohla přes stůl a roztáhla si půlky od sebe až se otevřela i její mokrá dírka. Pak mě mladá jeptiška chytla za vlasy a přitiskla mojí tvář rovnou do kundičky matky Ambrozie. Pane voňavější kundu jsem snad ještě nelízal. Marie moji hlavu tlačila do kundy matky představené a já se jen tak tak stíhal nadechnout. Po chvíli se začala zvláště kroutit a vzdychala čím dál hlasitěji. Pak můj obličej zmáčela silným proudem její tekutiny. Musel jsem ji pít můj pane a věř že jsem to dělal s velkou chuťí. Když se Ambrozie takto uspokojila,položila mladou jeptišku na stůl políbila ji a pohladila její prsa. Stál jsem tam a díval se na její roztaženou mladou kundičku. Ambrozie mi poručila abych se ohl a začal Marii ukájet stejně jako Ambrozii. Stál jsem u stolu předkloněný a lízal Marii její nadrženou kundičku. Ambrozie se na nás dívala a pak si klekla mezi mé nohy kde trčel můj k prasknutí naběhlý penis. Vzala si ho do úst a rukou mnula moje koule. Dychtivě ho polykala hluboko až do svého krku. Tohle jsem nemohl dlouho vydržet a tak jsem pusu Ambrozie naplnil velkou dávkou semene. Mezi tím se mi do pusy udělala i Marie a já jsem jako omámený málem omdlel. Tušil jsem pane že tohle nebude poslední návštěva komnaty matky představené.

Kníže hltal každé Kajlovo slovo a bylo vidět že ani jeho úd to nenechalo v klidu. Na sucho polkl a řekl Kajlovi že se musí zúčastnit nočních her s matkou představenou. Že je to žena po které už delší dobu touží. A že by se chtěl přidat k nim. Kajl slíbil že to Ambrozii nabídne. A odešel z pokoje knížete.

Bert chtěl uhasit oheň ve svém rozkroku, ale zároveň chtěl být mužným milencem Ambrozie.

Šel se namočit do studené vody na nádvoří kláštera. Svlékl se do půl pasu a jeho svalnaté mužské tělo polil studenou vodou. V okně spatřil Ambrozii jak rozmlouvá s Kajlem. Podívala se na polonahé tělo knížete a zářivé se usmála.

Večer až klášter utichl šel tmavou chodbou až ke komnatě matky představené. Jeho kroky byly odhodlané a dveře Ambrozie opět otevřené. Bertold vyklouzl za dveře, v místnosti viděl Kajla jak pohodlně sedí na zvláštní pohovce a sestra Ambrozie mu svými rty saje stopořený úd. Kajl ji zastavil a řekl je tady matko představená. Ambrozie si stoupla a pohlédla knížeti do očí. S úžasem pootevřel ústa a nevěděl co má říct. Oči měla velké a měli zvláštní modrozelenou barvu. Ještě takové neviděl. Přistoupila k němu blíž a on ji chytl v pase a přitlačil ji k sobě. Doslova se vrhl k jejím rtům a vášnivě je líbal. Sundal jí jeptiškovský čepec a její dlouhé plavé vlasy spadly na ramena. Řekl jí aby svlékla hábit jeptišky a ukázala mu co pod ním skrývá. I on si svlékl svou košili a stál před ní polonahý.

Svlékla se a z živůtku vytáhla její měkké prsa. Přitáhl si ji a otočil k sobě zády tak aby je Kajl dobře viděl. Svlékl i její spodní kalhoty a natlačil se už tak tvrdým údem k jejímu zadku. Otíral se o ní a v rukou hnětl prsa a mačkal tvrdé bradavky.Opřená o něj a zakloněná líbala knížete tak vášnivě až začala tichounce sténat. Kajl se zvedl z pohovky a přistoupil k nim. Chytl Ambrozii jemně pod krkem a rukou sjel k její mokré kundičce. Oba muži laskaly její tělo a kníže ze sebe shodil poslední zbytky oblečení. Ambrozie vzala jejich tvrdé údy do rukou a pohrávala si s nimi. Všichni byli vzrušení a Ambrozie si je vedla za tvrdé péra k pohovce. Posadila se a její ústa střídavě kouřila jednoho po druhém. Muži ji drželi za vlasy a tlačili její hlavu ke svým údům, střídavě vzdychali.

Po chvíli ji kníže položil na pohovkou a roztáhl do široka její nohy. Do její lesknoucí se mokré kundičky ponořil celý obličej a začal ji lízat. Kajl ji líbal prsa a pohrával si s bradavkami. Ambrozie sténala hlasitě a náruživě si užívala péče kterou jí věnoval mladý kníže. Jazyk vystřídaly jeho prsty. Zasunul do ní zprvu jen dva a pak přidával až jí kundičku projížděl čtyřma prstama a mezi rty sál klitoris velký a tvrdý jako fazolka. Dlouho knížecí počínání Ambrozie nevydržela a celým tělem ji proběhla vlna orgasmu, z kundičky jí stříkala šťáva kterou kníže lačně hltal. Nenechal ji odpočinout ani malou chvíli a řekl jí ať si klekne na čtyři. Klekla si a vystrčila zadek na knížete. Bert ji chytil za boky a s mohutným plácnutím jí nemilosrdně vrazil tvrdý úd do kundy až křikla leknutím. V tom si Kajl klekl a svoje péro jí strčil do pusy.

Kníže šukal její kundičku tvrdě a roztahoval u toho její prdel. Naslinil prst a pomalu ho zasunul Ambrozii do řiti. Tlumeně křicela a přirážela na péro a prsty knížete. Až se mu zdálo že má prdel uvolněnou pomalu do ní natlačil svoje tlusté péro. Řvala slastí a sama se na tu jeho kládu nabodávala. Kníže jí co nevidět naplnil prdelku horkým semenem. Vyklouzl zní a roztáhl její půlky. Viděl jak jeho semeno vytéká z její zadní dírky. Posadil se na pohovku a ona si mu lehla do klína. Políbil ji a hladil její prsa. Roztáhla nohy a Kajl se ptákem zabořil do její rozmrdané kundičky. Sténala a přirážela ke Kajlově kládě. Roztáhl jí nohy co to šlo a nadzvedl její zadek i on se natlačil do její těsné řitní dírky a šukal ji do zadku. Držela mu a při tom se dívala do očí mladého Berta,který jí mačkal a dráždil tvrdé bradavky. Kajl jí vytáhl péro ze zadku s strčil jí ho do kundičky. Střídal její otvory hezky jeden po druhém. Až se Ambrózie prohnula v křeči orgasmu který jako elektrický proud projel celým jejím tělem. Kajl už nevydržel stahy její kundičky a naplnil ji dávkou semene. Všichni leželi na pohovce a spokojeně oddychovali. A Bert i Kajl věděli že tohle nebyla poslední návštěva v komnatě matky představené….

Podobne opowiadania