Jak jsem se málem stal zbožím.

Gej
6 mar 2024 · 3 046 wyświetleń jentak_20

Jak jsem se málem stal zbožím.

Když začínal můj sexuální život, byl jsem velmi nesmělý. Jelikož jsem bisexuál a v podstatě v sexu nerozlišuji muže – ženu. Ale v začátcích to bylo pro mě hodně na hlavu.

Napsal jsem jednomu staršímu pánovi, jestli by si se mnou nechtěl psát o praktických věcech v sexu. Zajímalo mě hodně věcí. Časem jsme si psali i o zcela soukromých věcech. S přestávkama jsme si psali několik měsíců. Navrhl mi, jestli bych se nechtěl setkat osobně. Zajít na kávu a popovídat si tváří v tvář. Sešli jsme se v Sokolově na náměstí a dali si pití na terase. Mluvili jsme o všem možném. Měl jsem z něj velmi dobrý pocit. Přistěhoval se teprve nedávno z Prahy. Podle vyprávění a fotek se zná s velmi mnoho VIP lidma včetně politiků, herců, hudebníků. Ten den jsme se rozešli po skoro dvou hodinách.

Po několika dnech mi nabídl, jestli bych nepřijel a nepomohl mu trochu na zahradě. Má velký pozemek a chalupu. Souhlasil jsem. Den proběhl v pohodě. Uvařil oběd, kávu, pití. A jel jsem autobusem domů. V té době jsem byl ještě bez auta. To se párkrát opakovalo.

Jednou když jsme skončili dýl, navrhnul mi, abych přespal. Večeře, sprcha, káva, televize. Ležel na posteli a já si lehl na kraj k němu. Byl mezi námi rozdíl skoro 40 let a ani jsem původně neměl v úmyslu nic začínat. Komentovali jsme děj ve filmu. Ani jsem si neuvědomil, že jsem na něj navalený. Řekl abych si vysvlékl tričko. Obrátil jsem se k němu břichem a přitisknul se k němu. Začal mě hladit od hlavy, krku, ramena, záda, až na zadeček. Pro mě to byl úplně nový zážitek. Vyzařovala z něj taková až otcovská láska a něžnost. Otočil jsem se k němu zády. Obejmul mě rukou kolem hrudníku a spokojeně jsme usnuli.

Nad ránem jsem se vzbudil a stále jsem byl v objetí. Otočil jsem se k němu a tím jsem ho vzbudil. Prstama mi jezdil ve vlasech. Pak si vlezl pod peřinu a sesunul se dolů. Vzal moje přirození do pusy a nasoukal si ho celého do pusy až do konce. Musel ho mít někde v krku. Pomalinku a jemně mě kouřil. Ani jsem se nehnul a v hlavě se mi honili různý myšlenky. Ani nevím proč, ale najednou jsem mu narazil hlavu nadoraz až po koule a začal mu stříkat sperma do krku. Cítil jsem, jak se nemůže nadechnout a snaží se oddálit. Moje křeč mu to nedovolila. Když pak sevření skončilo a mohl se konečně nadechnout, lehl si zpátky nahoru a beze slov mě začal zase příjemně hladit. Dospali jsme hodinku a ráno jsme dodělali práci. S hodně velkýma přestávkama se to opakuje dodnes. Občas výlet, občas práce, občas vykouření.

No a proč jsem se málem stal zbožím ?? To, že platí náklady je v pohodě, ale jednoho dne mi po takové noci přinesl dárek. Že po takové době si zasloužím něco na památku. Věnoval mi zlatý řetízek s přívěskem mého znamení. Podle certifikátu měl 18,782 g. Takový dárek jsem nemohl přijmout. Připadal bych si jako poslední šlapka. Říkal že nemá děti a čas se mnou je cenější, než nějaký blbý zlato.
Řetízek je u něj, certifikát u mě. Domů jsem si ho nevzal. Těžko bych to vysvětloval. Když jsem si to doma zhruba spočítal, ani jsem tomu nechtěl uvěřit, kolik za něj musel dát. Tím, že jsem si ho nevzal, se ze mě nestalo prodejný zboží. Tedy doufám.

Toto je pravdivý příběh. Je to poprvé, co to někomu prozrazuji.