Poprvé skutečným otrokem pokračování

7 mar 2024 · 2 198 wyświetleń xPetrTvuj

Ležel jsem nahý na zemi a nade mnou stála rozkročená má nová Madam.
"Tak a odteď budeš můj poslušnej otrok, moje čubka, která udělá co budu chtít. Nezapomeň, že mám tvé krásné fotečky!" zasmála se a škodolibě mi ukázala mé fotky, které před chvílí pořídila. Celý jsem se červenal a bylo mi jasné, že z toho už se nemohu vyvléknout. Madam pokračovala ve své řeči a já se dozvěděl, že jí budu muset docházet sloužit alespoň 2x týdně dle její libosti.
Opět jsem ze sebe rychle vysoukal alespoň "Ano, madam" načež mě nakopla do rozkroku se slovy, že se snad sluší, abych jí poděkoval za to, že se se mnou vůbec zabývá. "Omlouvám se madam, moc děkuji, že mohu být Váš oddaný a poslušný otrok". To ji dle výrazu velmi potěšilo, znovu mi triumfálně plivla na tvář a uvelebila se zpět na křeslo.
"Na co čekáš, nepoznáš že mám hlad?!" štěkla po mně. "Okamžitě mi padej připravit něco k jídlu, otroku, a né že to bude dlouho trvat, nebo si mě nepřej!"
Rychle jsem se tedy po kolenou odplazil do kuchyně, omrkl ledničku a spíž a rozhodl se připravit své nové Madam míchaná vejce. Naštěstí mi to nezabralo moc času a já se s tácem, kde jsem nachystal sklenku vody, míchaná vejce s opečenou bagetkou a cherry rajčátky plazil po kolenou zpět za svojí madam. Ihned jsem si všiml, že se stihla za tu dobu převléct. Hruď jí zakrývalo volné tílko, které mi bohužel nedovolovalo zpozorovat křivky jejich prsou. Dále už na sobě měla pouze černé krajkové kalhotky. Naskytl se mi tedy nevídaný pohled na její výstavní bosé nohy, které mě naprosto učarovaly. Zajisté si všimla, jak na ni civím ale nic neřekla. Tác jsem položil na konferenční stolek se slovy "Tady jsem Vám připravil večeři, madam. Dobrou chuť."
Ona mlčky vstala, přistoupila ke mně a na oči mi nasadila škrabošku. Nic jsem neviděl, klečel jsem tam nahý uprostřed místnosti a nevěděl co mě čeká. Madam si tu situaci zřejmě velmi užívala. Najednou mě chytla za koule a obtočila si je nějakým provázkem.
"Ty jsi pěkně nadržené prase koukám" zasmála se a najednou zřejmě škubla tím provázkem, kterým si obtočila moje koule. "Snad sis nemyslel, že tu na mě budeš civět, jsi tu od toho, abys mi sloužil, né abys na mě čuměl a byl nadržená čubka!" Začala si mě tím provázkem k sobě přitahovat a já se samozřejmě po kolenou přiblížil až k ní jen aby to moc nebolelo. Chytla mě za vlasy a surově si přitáhla moji hlavu až ke svému rozkroku, to mi bylo hned jasné. "Lízej!" poručila. "Ccc..co?" vyhrkl jsem. Neměl jsem s ničím podobným žádnou zkušenost a celkem se mi to příčilo. Ona si mě však úplně přitiskla do svého klína. Hlavou mi prolétla myšlenka na ty fotky, které si se mnou pořídila a já pochopil, že nemá cenu jít proti jejímu příkazu. Začal jsem jí tedy lízat přes kalhotky. Po chvíli pustila mé vlasy a já vytušil, že se zřejmě dala do jídla. Cítil jsem se neskutečně poníženě a bezmocně, nic jsem neviděl a zcela nahý jsem byl nucen klečet před Madam, která pro mě ještě před hodinou byla jen bývalá učitelka, kterou jsem čas od času potkal na ulici. Po chvíli mě opět chytla za vlasy, odhrnula si kalhotky a přimáčla mi pusu na její navlhlou kundičku a obepnula mi hlavu svýma nohama. Nemohl jsem hlavou ani hnout a pokračoval jsem tedy v lízání její kundičky. Nebyla úplně dokonale oholená ale zato byla pořádně vlhká, zřejmě se jí to moc líbilo. A já si řekl, že je čas zaexperimentovat. Dosud jsem jenom lízal a sál, jazyk mě celý bolel ale bylo mi jasné, že chce víc. Tak jsem svůj jazyk zabořil do její kundičky jak jen to šlo a snažil se jí udělat co největší radost. To zřejmě zabralo, jelikož se začala kroutit, kňučela slastí a znovu mě chytla za vlasy a tlačila mi hlavu do svého klína, ikdyž už to snad ani víc nešlo. Snažil jsem se, aby se udělala, ale ona mě najednou pustila a odkopla od sebe.
"Vidím, že máš celkem potenciál, ale rozhodně je co zlepšovat" řekla a mi a hned mi přikázala abych si znovu lehl na zem. Stále jsem měl zakrtyé oči a tak jsem s napětím čekal, co bude následovat. Najednou mi začala smáčet obličej, vlasy a hruď a mě bylo hned jasné co se děje. Ona si ze mě dělá takový svůj pisoár. Představa piss hrátek se mi však vždy celkem zamlouvala a tak jsem otevřel ústa, načež ona mi je začala plnit velkou dávkou své moči. Jakmile skončila, zasedla mi obličej a přikázala mi, abych ji důkladně usušil. Jazyk mě už pálil bolestí, ale opět nezbývalo nic než poslechnout. Pečlivě jsem jí čistil od její moči a když konečně naznala, že jí to stačí tak se zvedla a až podezřele přívětivým hlasem mi řekla: "Asi by bylo fér, kdybych ti dala také najíst, když tě tu tak pozdě večer zdržuji, viď?" nečekala na odpověď a hned pokračovala: "Ta míchaná vejce nebyla špatná, ale měl bys vědět, že ráda víc solím, to si zapamatuj pro příště, rozumíš?" Já hned přitakal. Madam se na chvíli odmlčela, kamsi poodešla a za chvilku mi konečně sundala škrabošku a já na ni mžoural. Pro moji smůlu si navlékla takové volné domácí legíny sahající kus pod kolena, takže se nekonal výhled na její šťavnatou kundičku, jejíž lízání se mi vlastně celkem líbilo. "Můžeš sníst zbytek těch míchaný vajec", řekla mi a tak jsem už natahoval ruce po talíři načež ona uděřila už zase přísným tónem: "Co si myslíš, že děláš ty svině?! Otroci nemají právo jíst z talíře!!" Já ze sebe vysoukal rychlou omluvu a sledoval svoji Madam, jak vzala zbytek míchaných vajec, několikrát do nich plivla a potom je se škodolibým úsměvem přede mnou vyškrábala na zem a to přímo do zbytků její moči. To jí však asi nepřišlo pro mě dostatečně dobré a tak v tom všem ještě vymáchala své nožky a až potom mi dovolila sníst si svoji večeři.
Večeři, pokud se to tak dá vůbec nazvat, jsem tak nějak srkal z podlahy. Moje madam se tomu velmi hlasitě smála a rozhodla si pořidit další ponižující fotky. "Dělej, okamžitě mi očisti nohy ty prase!" přikázala mi a strčila mi před nos své nožky vymáchané v mém "jídle". Začal jsem jí je tedy čistit svým jazykem pořádně dosucha. Pověnoval jsem se každému jejímu prstíku a u toho jsem samozřejmě úplně ztvrdl. Madam si toho k mé smůle okamžitě všimla a ihned můj penis pevně stiskla v rukách. "Co jsem ti říkala o tom tvým nadrženým péru?! Vidím, že s tebou bude ještě hodně práce!!" Zvedla se z křesla a táhla mě za penis do předsíně. Odněkud vyštrachala fixu a přímo na penis mi napsala své telefonní číslo. "Očekávám, že mi v SMSce pěkně poděkuješ a budeš čekat, až si tě znovu zavolám, rozumíš ty svině?!" "Ano madam" Otevřela dveře, za penis mě vytáhla na chodbu paneláku a hodila mi mé věci se slovy: "A očekávám, že už si nikdy nedovolíš mě hned neposlechnout a ukázala mi jednu z fotek, jak večeřím..."
Zabouchla dveře, já na sebe rychle naházel oblečení a ještě po cestě domů jsem jí dle instrukcí sepsal děkovnou zprávu. Měl jsem hlavu plnou myšlenek na ni a začínal jsem se těšit na to co bude asi příště následovat.