V servisu II - Mechanik na Moravě

Gej
12 mar 2024 · 1 835 wyświetleń naked70

V servisu II - Mechanik na Moravě

Přiblížil se konec léta a to bývá na vesnici na pilno se sklízením úrody, mimo jiného i hroznů na výrobu dobrého domácího vína. Řekl jsem si, že vinobraní tentokrát ozvláštním a zrovna zkusím, jestli Igor jen tak nesliboval a přijede, když mu řeknu. Hned, když jsem mu navrhnul, jestli nechce strávit víkend u mě, souhlasil. Souhlasil dokonce i s tím, že mi pomůže se sběrem a zpracováním hroznů.
V pátek jsme si oba vzali volno, abychom si prodloužili víkend, tak že už před polednem jsem ho čekal autem u vlaku. Přivítali jsme se vřelým obětím hned na peronu. Po nasednutí do auta proběhla i vášnivá pusa. Dojeli jsme domů a já dal na stůl gulášek s čerstvým chlebem. Během oběda jsme dělali vtípky a narážky, osahávali se a pod stolem se proplétaly naše nohy. Po obědě jsme se přesunuli do vinice. Celou dobu jsme po sobě pokukovali a občas se letmo dotýkali. Úrodu jsme přivezli až za šera a hned jsme ji ve sklípku pomleli. Touha a nadrženost u nás u obou už byla na nejvyšším stupni, tak že s posledními hrozny mě Igor začal vášnivě líbat. Oba už jsme byli tvrdí v rozkroku a tak nebylo divu, že mě Igor najednou otočil a opřel o prázdný sud, stáhnul mi tepláky ke kotníkům, chytil moje spoďáry a rozškubl je, Vytáhl svého tvrdého a vlhkého čuráka, zajel s ním mezi moje polokoule a plivnul na díru. Hned nedočkavě zasunul a vrazil ho do mě úplně až po koule. Zprvu to trochu zabolelo, ale bylo to jen chvilku a brzy se bolest proměnila v krásnou jízdu. Jezdil ve mně zběsile a dost tvrdě. Využil každý milimetr svého šulina a využil ho skvěle. Já mu svými přírazy šel vstříc a přitom jsem narážel svým ptákem do sudu pode mnou. Po pár minutách tvrdého bušení čuráka vytáhl a sedl si na malý soudek za ním „pojď se povozit Ty můj rošťáku“ usmál se chlípně, chytil mě za boky a narazil si mě na to svoje rozpálené a vlhké péro. Jeho chování mě natolik rozpálilo, že jsem na něm rejdil jako smyslů zbavený a přes svůj rozkrok mu mačkal koule. Nechtěl jsem, aby to takhle skončilo, proto jsem po chvilce seskočil, jen to mlasklo, když ze mě ten jeho čurák vyklouzl. Otočil jsem se k němu čelem a znovu nasedl. Zajel do mě už bez problémů, protože můj anál byl už tak protažený, že by tam asi bez problémů strčil i plechovku od piva. V této poloze(tváří v tvář) jsme se mohli i líbat a já mu přitom stále drtil rukou koule. On mi zase držel v ruce moje péro a urputně honil. Ve chvíli jsem stříkal na jeho hrudník, tvář i trochu za něj. Asi nechtěl zůstat pozadu nebo ho dostalo moje stříkání, protože se vzápětí napnul a nastříkal do mě dávku své horké šťávy. Přitom jsme se stále líbali a lepili k sobě mým semenem.
Jakmile se nám vrátilo vědomí, posbírali jsme naše oblečení a přesunuli se do koupelny. Při vášnivém líbání jsem napustil horkou vodu do vany a přinesl orosená piva, a protože jsme byli vyprahlí tak do nás jen zasyčela. Vlezl jsem do vany a Igor si sednul mezi mé nohy a opřel se o mě. Hladil jsem ho po celém těle a přitom ho umýval. Zasloužil si to. Po řádné koupeli jsme zamotaní v osuškách přešli do ložnice. Igor se hned u dveří zarazil a zíral na noční stolek „co to je?“ „To je zástupce- ten mě uspokojuje, když tu nemám živý klacek“ mrknul jsem na něj a hodil mu 23cm uměláka přes půl místnosti. Aby ho chytil pustil osušku, která spadla na zem. Stál tam nahý s umělým šulinem v ruce zatím co já jsem si sednul na postel a čekal co bude. „Zavři oči, taky mám pro Tebe překvapení.“ Zavřel jsem je a čekal co se bude dít. Chvilku štrachal v batohu a pak jsem cítil jeho přítomnost na posteli – líbal mě a tlačil abych si lehnul. Při hlazení mi zvednul ruce a najednou cvak a byl jsem spoutaný. Rozkročil se mi nad obličej a narval mi svého ptáka do pusy. Sám se předklonil a začal kouřit mého. Při tom mi jezdil prsty v mé díře. Oba jsme ztvrdli jako kámen a po chvíli mi místo prstů zasunul do díry zástupce. Pomalu ho posouval kousek po kousku a zase ven a znova dovnitř o dalších pár centimetrů hlouběji až ve mně zmizel celý. „On do Tebe fakt vejde celý“ řekl s údivem. „No jistě, myslel sis, že jsem nějaký začátečník? „odpověděl jsem mu, když se má pusa vymanila ze zajetí jeho macka. Párkrát mě ještě projel zástupcem a vytáhnul ho, kleknul si mezi má stehna, pořádně mi roztáhl nohy, které si pak dal na svá ramena a zajel do mě. Bylo to jednoduché, protože po akci s umělákem byla moje brána pořádně otevřená. Začal mě tvrdě šukat za zvuků čvachtání a našeho sténání a vzdychání. Po chvilce píchání, při kterém mi drtil jednou rukou koule a druhou bradavky a žaludem mi dorážel na prostatu jsem se dostal do extáze, při které se mi úplně zatočila hlava a já zařval „stříkám…!“ Igor ze mě vytáhnul šulina a toho mého pohltil právě ve chvíli, když se to ze mě valilo. Snažil se všechno polknout, ale dalo mu to zabrat. Po té mi odvázal ruce a otočil na čtyři, znovu zajel do mé díry, která už byla tak prošukaná a roztažená jako jícen sopky a pokračoval zběsile ve své jízdě. Asi po čtvrt hodině ho ze mě vytáhl, otočil mě na záda a nastříkal mi celou dávku na tvář. Lehnul si ke mně a při mohutném odfukování jsme se líbali a při tom likvidovali Igorovo sperma z mojí tváře. V podobném duchu naše zábava pokračovaly až do neděle, kdy jsme se museli rozloučit. Zavezl jsem Igora na vlak. Myslím, že ani on ani já na tento víkend nezapomeneme.