Služobná cesta plná sexu.

14 kwi 2024 · 2 168 wyświetleń wtaurus

Bol som opäť raz v zahraničí na služobnej ceste. Prvý deň, ako sme dlho cestovali, sedeli v aute, nejaká tá prestávka na jedlo, na WC a hlavne sa troška prejsť, som sa tešil už aj na hotel. A na to, že konečne zhodím tie rifle zo seba a všetko ostatné a dám si sprchu, lebo počas cesty ten môj postláčaný penis v rifliach nič moc.

Išli sme traja, ja ešte jeden kolega a kolegyňa, bol som rád, že práve ona, lebo stále som ju okukoval v práci. Chodila vždy vkusne, vyzývavo a pre mužské oko neprehliadnuteľne oblečená. Vždy som sa pri nej snažil pozerať inde, aby si nemyslela o mne neviem čo, ale nie vždy sa to dalo. Len rýchle pohľady do výstrihu, keď sa po niečo zohla, či ísť za ňou po chodbe a oči zapichnuté na jej krásny zadok. Raz si pamätám, ako sme boli dlhšie v práci a potom v kancelárii už ostala len ona a ja, a ja som nemohol odtrhnúť od nej oči, až si to všimla, tak som sa priznal, teda ospravedlnil, že som sa ako chlap nemohol ovládnúť a pozeral sa tam kam som nemal. Vtedy povedala, že sa moc nestretáva s takým úprimným vyjadrením a že som ju tým veľmi prekvapil.

Po ceste sme sa o všeličom rozprávali, pozeral som na ňu, na jej podprsenku, čo presvitala z pod blúzky a v nej natlačené tie veľké prsia, ktoré tam veľa miesta nemali a doslova pretekali von. Mala sukňu tesne nad kolenami, keď si davala nohy od seba, tak som si predstavoval všetko možne "Prečo nie som to sedadlo pred ňou a nevidím jej tam?" Veď aj tak by som nič nevidel.
Toto všetko smerovalo k tomu, že už som sa nemohol dočkať kedy si ho vyslobodím na hotely a urobím sa ako veľakrát doma po práci, keď som na ňu pri tom myslel.

Dostali sme izby na tom istom poschodí hotela vedľa seba. Bolo už dosť neskoro večer, takže už nebol priestor ísť niekam na večeru. No mali sme ešte niečo so sebou. Rozišli sme sa do izieb s tým, že sa ráno stretneme na raňajkách a potom pôjmeme do firmy.

Na izbe som sa vybalil, niečo zjedol a potom som sa chystal do sprchy. Myslel som aj na ňu ako vedľa bude robiť to isté a keď som si stiahol aj trenky a videl sa v tom veľkom zrkadle na chodbe, začal mi pomaly tvrdnúť.

Ja, že už skočím do sprchy a pritom poriešim aj tu erekciu, keď tu mi zabzučí na stole služobný telefón. Idem ho pozrieť s pohupujúcim sa tvrdým penisom zo strany na stranu a tam správa od nej : "Ahoj, ešte nespíš ?"
"Ahoj, ešte nie, chystám sa práve do sprchy a ty čo robíš ? Neprídeš mi umyť chrbát ? ;-) "
To som len tak zasrandoval, určite nepríde.

Zrazu klop-klop na dvere, strhlo ma, ja tu holý s postaveným penisom, schmatol som osušku z kúpeľne obtočil okolo seba, ešteže mi trocha klesol.
"Kto je ?" "Ja, kto iný?" Otvorím a do izby mi vojde ona len v župane.
Prišla som ti podať pomocnú ruku ako si písal.
Sadol som si na posteľ a nevedel som čo mám povedať. "Prepáč, nechcel som byť neslušný, ja som len srandoval."
"Ty sa stále len ospravedľňuješ a si sexy len v tej osuške vieš o tom?"
"Čo, že som?"
"Chcel si si ho vyhoniť pod sprchou však? Vidím, ako sa ti zdúva osuška" usmiala sa. "Viem, že sa Ti páčim,tak si ma teda obzri zblízka."
Rozviazala župan, ktorý o chvíľu spadol na zem a pristúpila ku mne úplne nahá v celej svojej kráse. Pozeral som na jej nahé prsia, veľké dvorce a trčiace bradavky, potom mi oči skĺzli tam dole na oholenú čiaru s úzkym pásikom chĺpkov nad ňou.
Uši mi očerveneli, srdce sa rozbušilo a osuška sa nadvihla ešte viac.

"Tak, čo páčim sa Ti ? Takto si si ma vysníval a predstavoval ?"
"A zatvor si tie otvorené ústa od úžasu, postav sa a daj si dole už tú osušku, lebo im ju tu potrháš."
Postavil som sa a osuška skĺzla sama na zem, z nej vyskočil môj tvrdý penis s napoly stiahnutou predkožkou.
"Hm, pozrime sa niekto je tu pekne vzrušený. Poďme do tej sprchy na ten chrbát", usmiala sa, otočila, vošla do kúpeľne a ja za ňou pozerajúc na ten krásny zadok.

Vošli sme spolu do sprchy, pustila vodu a začala rozotierať sprcháč po mojom chrbte. Pritláčať svoje prsia na môj chrbát a posúvať sa po ňom. Cítil som tie tvrdé bradavky, ako robia ryhy po mojom chrbte, potom jej ruku na penise, ako zatiahne predkožku celú za žaluď, jej druhu ruku na guľkách a tak pritisnutá na mojom chrbte mi to robí oboma.
Zovieral som zadok a citil, že ak bude pokračovať ešte chvíľu dlhšie budem z toho striekať.
Preto som sa otočil a šiel za jej chrbát, že teraz ja umyjem jej.
Rozotieral som jej po chrbte sprcháč a ona špúlila zadok tak, aby sa dotýkal môjho žaluďa.
Prisunul som sa bližšie a rukami prešiel dopredu na jej prsia.
Stískal ich a bral si bradavky medzi prsty.

Prehla sa a povedala : "Vraz mi ho do nej konečne!" Chytil som si ho a zasunul do nej odzadu, začal som prirážať a plieskať o jej úžasný zadok. Voda na nas tiekla zhora a to plieskanie len zhlučňovala. Držal som ju za zadok, potom za prsia, keď sa prehla viac ku mne.
Cítil som, ako mám guľky úplne hore a že sa to blíži, keď tu ona : "Poď, poď poriadne ma ošukaj a vystriekaj!"
Trocha som spomalil, "Naozaj môžem?" spýtal som sa. "Áno, poooď užžž", zavzdychala.
Chytil som ju opäť za zadok a zrýchlil prirážanie, trhlo mi v ňom a začal som do nej pumpovať sperma. Neprestala sa hýbať a sperma jej začalo z nej tiecť aj po stehnách dole. Odrazu odskočila z môjho penisu otočila sa a zobrala si ho do úst, krútila jazykom po žaludi, sala mi ho a lízala ešte vytekajuce sperma zo špičky.

Keď vyšla už posledná kvapka, rozkročila sa a prstami si ju pootvorila, videl som ako to z nej tečie von.

Pozrela sa na mňa a opýtala sa "Tak čo, takúto služobku si nečakal, však ?"

Potom tie ďalšie dni sme spali už len spolu na izbe a viete, čo sme ešte asi všetko spolu robili :-)