Zažít to jako za mlada…

23 kwi 2024 · 2 619 wyświetleń klucizovy



…….. Najednou si klekl a začal mě líbat pod pupíkem a než jsem se nadál, měl jsem celé své péro v jeho ústech……

Každý z nás si jistě vybaví, jaké to bylo, když byl v nejlepším výkvětu svého mládí. I já si na jeden okamžik z tohoto období vzpomínám a chtěl bych se s Vámi o něj podělit.
Začalo to obyčejnou náhodou a pokračovalo až k hranici, kterou jsem nikdy nepoznal a již asi ani nikdy nepoznám. Ale chtěl bych to ještě jednou zažít.

Onoho sobotního večera jsem se jako skoro každý víkend bavil v gay klubu, kde jsem jen pokoukával na osazenstvo kolem sebe... Bylo tam mnoho krásných mužů a kluků, jen co je pravda. Osudovou se mi ale stala cesta z baru na WC, kdy jsem jednomu fešákovi vylil zbyteček piva, který měl ve sklenici. Jistě znáte ten tarpný moment, kdy se s dotyčným již jen dohadujete, aby od Vás přijal nové pití. Byl neoblomný, s tím, že je na odchodu a nové pití by pro něj bylo stráta času. Jelikož jsem paličák, tak jsem mu to pivko objednal.
Slovo dalo slovo a již jsme seděli v boxíku a povídali si. Byl o pár let starší než já. Shodou okolností se jmenuje stejně jako Já. Byl velmi zajímaví, měl milý úsměv, hluboké oči, a velmi krátké blond vlasy a byl dohladka oholen. Měl na sobě rifle a z pod nemožného svetru mu čouhal límeček trika.
V jednom okamžiku si jen povídáme a smějeme se a v druhém okamžiku cítím jeho ruku za zátylkem, jak mě jemně palcem hladí u ucha. Jemným ale přeci silným tahem si mě k sobě přisunul. Cítil jsem na rtech jeho dech. Na chvilku se zastavil, ale byl to jen okamžik a najednou jsem cítil jeho rty na svých. Tak jemné rty, mě pomalinku ale jistě dostávaly do extáze. Nejsem si jistý, jak ale moje ruka se mu přesunula k boku a pomalu mu zajela pod ten jeho svetr. Uvědomil jsem si, že je vyrýsovaný jako nějaký atlet a že se dozajista holí. Moje prsty jemně přejížděli po jeho svalnatém boku a sem tam jsem palcem přejel po jeho vánočce.
Držel si mě u sebe a líbal, a já mu vše opětoval. Jakmile jsem se probral ze svého soukromého světa, zjistili jsme, že kolem našeho boxu se utvořil hlouček lidí, kteří nás pozorovali. Dokonce tam stáli dve lesbičky, které slavili svou registraci. Nikdy nezapomenu, jak jedna z nich si povzdechla: "Tohle bych taky někdy chtěla zažít". V ten moment jsem byl červený jako rak. Stratil jsem pojem o čase a nevěděl jsem jak dlouho jsem se tam s ním líbal. Prostě čas se mi zastavil. Moje jediné přání bylo jen ať není konec...
Večer pro mě ale neměl mít konec a já jsem se dočkal i doprovodu domů. Šli jsme pomalu černou ulicí a on mě držel za ruku jako dlouholetý partner, bylo to krásné. Přišli jsme ke mně, až u dveří jsem si uvědomil, že si vlastně domu vedu staršího kluka, než jsem já, a vlastně o něm nevím nic jiného než, že se jmenujeme stejně a že fantasticky líbá.
Otevřel jsem dveře s tím, že jej políbím na rozloučenou. K mému údivu, neměl chuť se loučit, ba naopak. Vtáhl mě do bytu a přitiskl mě ke zdi. Nohou zabouchl dveře a držel mě opřeného o zeď. Ruce mi držel u pasu a stále jsem byl opřen o stěnu. Přiblížil se a já jsem opět cítil jeho dech, tentokrát na krku. Po celém těle mi vyskákala husí kůže jen s jeho dechu. Začal mě líbat a pomalinku mi začal sundávat mikinu a nakonec i triko. Držel jsem přesně jako poslušná čubka a jen jsem mu opětoval jeho vřelé polibky. Prstem mi pomalinku sjížděl z krku přes hrudník až k mé přezce na riflích, a nakonec jsem před ním stál jen v boxerkách.
Ustoupil o krok a sundal si svetr, a já jsem poprvé viděl jak má vypracované tělo, na kterém měl přilehlé pólo. Koukal jsem se na něj a nevěřil jsem svým očím... Byl to pravdu sexy kluk. Pomalinku jsem k němu přistoupil a rozepl jsem mu rifle a nechal mu je pomalinku padnout ke kolenům. Jedním krokem z nich vystoupil, a já jsem si jej vedl dál do bytu.
V obýváku mě zastavil a opět si mě k sobě přitiskl a začal mě líbat jako v tom baru. Vřele jsem mu vše oplácel a nemohl jsem se ho nabažit. Pomalinku se mi rukou došoural až k rozkroku, kde mi jen pulzovalo péro, instinktivně jsem udělal to samé, a nebyl jsem ani překvapen, že je již také v pozoru, a dokonce se mu podařilo i vytéct. Cítil jsem, jak mi pod rukou pulzuje jeho pták, cítil jsem to teplo, které z něj sálalo. Byl jsem z něj stejně v prdeli tak jako on země.
Najednou si klekl a začal mě líbat pod pupíkem a než jsem se nadál, měl jsem celé své péro v jeho ústech. Slastí se mi podlomily kolena. Naštěstíí byl rychlejší a hodil mě na gauč. Sál mi péro jako by to mělo být jeho poslední kuřba v životě. Nezmohl jsem se ani na slovo a jen jsem vzdychal a přirážel vstříc jeho puse. Na chvíli přestal a věnoval se mým koulím ale hned přelej jazykem od koulí přes celý penis až ke špičce a najednou jsem ho měl opět hluboko v jeho puse. Vzrušením jsem hekal jako malé dítě, a nezmohl jsem se ani na slovo jen jsem mu s posledních sil zaklepal na rameno, ale sekundu na to již jsem mu plnil pusu nekolika mocnými střiky. Jen jsem seděl a vzdychal a kapky potu se mi váleli po čele a hrudníku. Jen se na mě usmál, a přiblížil se a já jej začal líbat. Jasně jsem v jeho ústech cítil chuť své mrdky, kterou si jistě v puse převaloval jako lok vína.
Teď byla řada na mě, hbitě jsem ho podhodil na gauč a přisál jsem je na jeho krk. Pomalinku jsem se dopracoval k jeho vypracovaným kozám, a k těm bradavkám, do kterých jsem několikrát jemně kousl, jen zavzdychal a zaklonil hlavu. Pomalinku jsem přes pupík pokračoval dolů. Pod pupíkem měl jediné chmíří, upravené do krásné linky. Dál již byl hladký jako dětská prdelka. Sundal jsem mu boxerky a najednou se přede mnou tyčila jeho kláda. SAKRA na omak to nebylo až tak velké, ale i tak jsem se jako poslušný kluk jal ho kouřit.
Přetahoval jsem mu předkožku a sál mu jeho péro jako by to mělo být naposled. Hltal jsem každou kapku šťávy, kterou mi byl ochotný poskytnout. Laskal jsem jeho koule a neustále jej kouřil. Několikrát zasykl a já čekal na jeho vrchol. Nestalo se tak. Odsunul mě a opět mě položil na gauč. Moje nohy si dal na ramena a chytl mi ruce abych se nemohl bránit. Nechtěl jsem se bránit, i když jsem netušil co by mohlo přijít. Přisál se k mým koulím a začal si s nimi hrát svým jazykem. Najednou cítím jak jede níže. Bože, co to bylo, páteří mi přejela slast, kterou jsem do té doby nezažil. Zavřel jsem oči a jen jsem se poddával té slasti, jak mi jeho jazýček jemně masíroval mou dírku. Kroužil dokola jako čmelák u kvítku. Cítil jsem na svém věnečku jak na něj dýchá a vsává sliny, které tam zanechal. Najednou mě zalilo horko. Nádherný horký pocit, jak mi jazykem zajel do mé již nyní povolené díry. Tou dobou už mi zase stál jako beton, a pomalu mi z péra vytékala řeka rozkoše.
Sedl si na gauč a posadil si mě na klín a líbal mě, Bylo mi jedno, kde před chvíli byl jeho jazyk, momentálně byl můj. Cítil jsem, jak se jeho žalud pomalinku noří do mě. Nepospíchal. Cítil jsem, jak mu v něm pulzuje, cítil jsem ve svém zadku každou jeho žilku a jen jsem vzdychal slastí.
Najednou mě chytil za krk, a začal přirážet. Začal přirážet tak moc, že jsem na prostatě cítil pokaždé jeho naběhlý žalud. Dech se mi pomalu krátil, ale nehodlal jsem protestovat, jen jsem se zapřel rukami o jeho ruku, která mi svírala krk. Pokaždé co do mě pronikl, víc a víc sténal, a já jsem cítil, že na mě jde další orgasmus. Bylo to extrémní, nedotkl se mého péra, ale já jsem měl orgasmus a vystříkl jsem pokaždé co mi zajel svým pérem do mě nadoraz. Při mé poslední salvě, jsem cítil jak pumpuje několik dávek přímo do mě. Jeho teplá mrdka se mi rozlévala po celém těle. V tu chvíli povolilo i jeho sevření a já jsem se mohl zhluboka nadechnout.
Stále jsem seděl na jeho péru a jen jsem se koukal na jeho pocákané kozy, a jak moje mrdka pomalinku stéká z jeho hrudníku k jeho pupíku. Oba jsme oddechovali jako bychom uběhli maratón. Opatrně jej ze mě vytáhl, a posadil si mě na klín. Vzal si své triko a utřel se a přitiskl si mou hlavu na prsa. Poslouchal jsem jak se mu pomalinku zpomaluje tep. Ani nevím jak ale v jeho náručí jsem usnul...
Ráno jsem jej doprovodil na vlak. Na peróně jsem jej jen objal a políbil. Měl na sobě triko plné mé mrdky...

Bohužel již jsme neměli možnost se setkat...