Život společnice 5

3 maj 2024 · 1 493 wyświetlenia Netty1

Po otevření hledím na hodně velkou rybu veřejného sektoru. Ryba, která je beze skvrny, co se týče skandálu, průšvihů. Takhle naživo vypadá ještě víc přitažlivý, udělá krok ke mně blíž.
,, Dobrý den Kateřino, vítejte v mé soukromé vile i party. Omlouvám se za svou neomalenost. Každý má nějakou úchylku mne baví pozorovat lidi, jak si užívají. U vás mi instinkt říkal, že budete něco extra. Což mi Linda s trpkostí potvrdila. Přijměte prosím ode mne pozvání na drink?" Ustoupí o krok do prava na skříňce zmáčkne čudlík, v jejich útrobách se nachází plno značkového a drahého alkoholu, který není jen tak k dostání. Nějak nejsem schopná se vzpamatovat než si uvědomím, stále svou nahotu. Rychle natáhnu prostěradlo.
,, Vaše chování je neodpustitelné, zde nejsem jako společnice, ale jako soukromá osoba, což se asi někdo zapomněl zmínit i když neměla mne prozradit."
,,Linda za to až tak moc nemůže brouzdal jsem na stránkách jen mi potvrdila, co jsem si myslel."
,, Můžete se prosím otočit ať se obléknu a jdu ke svým společníkům na bar."
,,Velmi se mi líbíte a myslím si, že nebude těžké ukecat majitele podniku, aby mi vás najal na jak dlouho chci."
,, Máte velké sebevědomí, ale takhle to nefunguje mám právo klienta odmítnout a vy jste se právě dostal na černou listinu." Rázně vstanu obléknu šaty, zbytek jen poberu. Zajdu se uklidnit do pokoje. Michal klepe za 10 minut.Vyzvídá zda jsem v pohodě. Nechápe, co se stalo, proč mé pozadí nesedí u baru . Uklidním ho i prosím ještě o deset minut. Vlezu do sprchového koutu rychlá vlažná koupel. Znovu nalíčit, obléknou a jít. Oba muži vyhlížejí mou postavu netrpělivě.Kopnu do sebe jagermastera s colou na ráz. Druhý už pomaleji. Chvíli si povídáme o našem zážitku. Ale Michal cítí mé úmysly se zdekovat. Zrovna hraje ploužák, vyzve mne k tanci.
,,Co se s tebou děje? Pokud ti bylo nepříjemné, že jsem byl s tebou v pokoji měla jsi to stopnout."
,, Víš komu to tu patří?"
,,Ne, ale tahle akce je jednou ročně, dostat se do seznamu je velmi náročné."
,,No já jen, že nebyl jsi jediný pozorovatel. Pokud by ti to nevadilo ráda, bych si zabalila věci a odjela domů. Potřebuji vše vstřebat a ještě si rozmyslet zda pokračovat v naší smlouvě."

Michaela jsem nechala v nejistotě další týden. V emailu dostal odpověď ať mne znovu dá do nabídky a i ať zařídí kurz. Tím aspoň budu mít víc peněz méně práce možná i čas znovu na sebe. Michal mne upozornil na zájem ze strany Dominika. Zda mu má dát soukromý číslo, odkaz na profil v klubu či ignorovat. Volím možnost c. Ať se hošík snaží. Kurz je zajímavý, dost se i na směju se soukromým instruktorem. Nejdříve základy provádím na figuríně, poté na něm i Michalovi,aby viděl pokrok, jen z počátku se brání masáží prostaty, ale zalíbí se mu. Tři lekce byly i zaměřené na ženy. Záměrně u té poslední si vychutnávám Lindu. S Ríšou jsem se domluvila, že ji přikurtuju, zakryju oči a on odejde. Na začátku mé ruce bloudí po horních partiích, díky hřejivému oleji se uvolňuje. Vím o její slabosti v mačkání poprsí,bradavek. Na svorkách nastavím největší stisk. Jen zasyčí. Do úst ji dám své kalhotky a přilepím páskou. Čtyři dny má volno takže ji můžu trochu její tělo poškodit, ale v rámci vzrušení. Lehce do ní zaryji nehty. Škrábanečky ji zmizí za den dva. Nakapu trochu vosku do jejího pupíku. Teď je na řadě se věnovat její svatyni. Je dost mokrá, didla různých velikostí do ní zajištění jako po másle. Hluboko uvnitř nechám jedno vibrovat, zajištěné tak, aby nevyklouzlo. Sama si zajdu na kafe. Tam se mi do očí dívá Dominik. Tak přeci mne našel.
,,Jak jsi zjistil, kde jsem?"
,,Kouzlo štěnice, kterou jsem dal tvému šéfovi do saka, když ses rozhodla zvednout kotvy. Naštěstí Michal z toho drama nebude dělat. Co takhle až zde skončíš zajít na večeři?"
,, Dík ne a prosím odejdi." Hlas bohužel nemám dost rázný. Dopiju a mířím dokončit svou mstivou misy. Po vytažení na displeji se ukáže 5 orgasmu. Lindě vyndám improvizovaný roubík, lehce zvednu hlavu, aby se mohla napít. Rozhodla jsem se, že za vyzrazení ji udělám tolik orgasmu až bude žadonit ať jí dám pokoj. Její vzrušení chutná dobře dlouze si užívám jejich šťáv na svém jazyku, rtech. I z kurzu využiji nácvik fistingu na figuríně. Jelikož je Lindino lůno dost roztažené souloží s muži 4 prsty jsou v ní jako nic, jen palec dělá trochu potíže, ale jemně pomalu i jeho do ní dostanu. Ruka je dost hluboko, k uvolnění ještě i přidám vibrační hlavici na poštěváček. Linda dost heká, hází sebou co ji popruhy dovolí.
,, Kači zlato přestaň prosím, co jsem ti provedla , že mě tak mučíš? Mělo jít o relaxační masáž a ne o orgasmovou smršť."
,, Tak si vzpomeň na velkou rybku, které jsi potvrdila, cos neměla."
,, Promiň kladl dost nenápadně otázky a nedalo se mu odolat. Mou společnost měl na všechny dny objednanou přes kamaráda, ve společnosti v masce, v soukromí sám sebou a sex s ním opravdu dost stál za to. Proto Michal udělal výjimku a zrušil na 6 dní všechny mé závazky. Ještě si s ní hraji 10 minut. Oddělám obě nohy a ruku. Pak odejdu. Dominik sedí stále na recepci, za přítomnosti šéfa, oba se smějí.
,,Katko zlato tady Dominik by chtěl tvou speciální masáž. Ujmi se ho prosím, jako dárek za možnost se na vás dívat."
,,Dnes mám volno. Ráda bych už domů, za chvíli mi jede mhd."
,,Dej mi šanci tě prosím poznat. Uhranula jsi mou duši. Pořád na tebe myslím. Mám i erotické sny ve kterých figuruješ hlavně ty."
,, Dobře máš půl hodiny. Kousek vedle je dobrá cukrárna." Dobře se bavíme, ale je čas vyrazit směr domov. Dominikovi i dám svůj fb.
Sousedka naštěstí neremcá, kde se flákám. Po tomhle erotickém dni mé tělo volalo také po úlevě, díky šikovný prstům, to šlo raz na ráz.

Již začíná být teplo, květen se velmi předvádí ve své kráse. S malým jdeme na procházku na louku, kde chci udělat malý piknik. Než vše nachystám lítá všude možně, trhá kvítka až je jich plná deka. Potom ho napadne hrát si na babu. V jeden okamžik se zvedá vítr. Lem šatů mi letí až k bedrům. Tím se odhalí mé tanga i pozadí. Rychle je stáhnu opět na své místo i když jsem v domnění, že jsme sami. Za chvíli se to opět opakuje až v duchu kleji. Z okraje lesa se přiřítí dobrman, který začne mne očichávat. Páníček velmi loudavým krokem dojde. Chvíli se baví mým pokusem se zbavit psiska. Na první odvolání ho poslechne. Podle hlasu, vím, že patří velké rybě. Nečeká popadne mé paže přitáhne a políbí. V rychlosti vše pobalím. Syn se baví házením klacku psovi, nechce odejít až přísný hlas ho přiměje. Odcházíme.
,, Zítra v 9 tady budu čekat, rád bych s tebou mluvil Kateřino. Vím, že máš volno a malý bude ve školce."

Dojde na louku Katka či nikoliv, vzdá se svých pokusů velká ryba? O koho se jedná?O tom někdy příště.

Podobne opowiadania