Jízda vlakem - Soutěžní povídka

17 kwi 2019 · 5 595 wyświetleń kiby

Rychlík se skřípěním brz zastavil. Z jízdy vlakem jsem nadšený nebyl, ale neměl jsem na vybranou. Auto v opravě a do práce jsem musel. Čekal mě týdenní turnus a zase cesta zpět.
Otevřel jsem dveře a vešel do vlaku. Šel jsem po chodbičce a hledal nějaké prázdné "kupéčko", chtěl jsem mít klid a taky jsem si říkal, že bych se mohl prospat.
Několik kupé a v každém někdo byl, už jsem se začal smiřovat s tím, že k někomu přisednu. Nakonec jsem procházel okolo kupé ve které seděli "pouze" tři lidé, ale rozhodnutí do něj vstoupit jsem učinil okamžitě, když jsem uviděl kdo tam sedí. Dvě dívky a muž.
Muž seděl na jedné straně a vpravo naproti němu seděli ty slečny. No nevím jestli to opravdu byli slečny, ale vzhledem k jejich mládí jsem to tak otipoval.
Takže jsem vešel, pozdravil a tak jak bývá zvykem jsem se zeptal: "Máte tady volno?" Muž asi třicetiletý přikývl a holky také.
Takže jsem si sedl vedle muže, přemýšlel jsem jestli si mám vytáhnout knihu nebo zkusím spát.
Nakonec jsem si řekl, že budu spát, aspoň mi to rychleji uteče.
Opřel jsem se hlavou o sedadlo a hledal vhodnou polohu. Zavřu oči, vlak se pomalu rozjel.
Holky si začali o něčem povídat. Nesledoval jsem o čem si povídají, protože mě zaujalo něco jiného. Moc se mi líbila ta barva hlasu a ten tón jaký jejich hlasy vydávali.
Bylo to něco co jsem nečekal, přitom stačilo zavřít oči a vnímání hlasu s okolím bylo úplně jiné. Hlasy těch děvčat měli v sobě takový vzrušivý náboj. Nevím jak to popsat je to něco jako když slyšíte nějakou písničku a ona ve vás vyvolává radost, smutek prostě emoce.
Tyhle dívky ve mě vyvolávali vzrušení. Měli (aspoň pro mne) hlásky přímo líbezné.
Uvědomil jsem si, že lidé mohou "cítit" zvuky a ty zvuky mohou v člověku vyvolávat přímo fyzické změny. Mohou to být ptáci, kteří si začnou po ránu prozpěvovat a tu svou radost ze života mohou přenášet dál. Dokáže to i hudba a písničky, které mají "duši"
Láska, jako příjemné teplo a vibrace u srdce.
Radost jakoby vlévala energii do těla a zaháněla únavu.
Tíseň, jako svírání v oblasti žaludku.
Tyhle myšlenky mi pomalu procházeli hlavou a já jsem se dál zaposlouchával do těch dvou hlásků, které mi byli tolik příjemné až ve mně začali vyvolávat vzrušení.
Přicházeli ke mně představy o tom z jakých úst tyhle zvuky přichází. Úplně jsem viděl ty krásné rty jak se otvírají v rytmu slov. Jak se otvírají, tak se ukazují ty bílé zoubky mezi, kterými se občas mihne jazýček.
Tohle uvědomění mě dostávalo z oblastí představ do oblastí vizí.
Měl jsem pocit, že to všechno vidím a cítím.
Bylo to velice silné a já jsem si přál, aby to neskončilo. Snažil jsem se ty dívčí hlasy zapamatovat, abych je měl na památku.
Ani trošku jsem se nepodivil, když jsem si uvědomil, že mám ztopořený penis. Měl jsem na sobě letní bundu a tak nebylo vidět jak se se mé kalhoty nadouvají k prasknutí.
Vůbec jsem se tomu nebránil, spíš naopak bylo mi to velice příjemné. Připodobnil bych to milostné předehře kdy jsme se s mou dívkou nazí hladili osahávali a dráždili si navzájem přirození.
Jak jsem byl v tom vzrušeném stavu tak jsem zatínal penis a tím zvyšoval ten příjemný pocit, který ve mě ty sladké dívčí hlásky a představy o nich vyvolávali.
Asi jsem malinko překročil onu hranici mezi slastí jen příjemnou a tím pocitem úlevy a nejvyšší rozkoše.
Cítil jsem jak mi začíná pulzovat penis, jak sebou škube a semínko, které patří do ženského lůna teče do kalhot.
Nedalo se s tím nic dělat, nedokázal jsem to zastavit. Pořád to bylo moc příjemné, ale začínal pracovat mozek a moje myšlení. Hned jsem si uvědomil, že to nebyl dobrý nápad nacákat si do kalhot, ale další hlas mi říkal, že to za to stálo.
S drobným úsilím jsem se v myšlenkách vrátil zpět do kupé k dívkám a v duchu jsem děkoval jim a Bohu za ten zážitek, protože toho co je krásné se nemá litovat, ale přijímat.
Do mysli mi vstoupila má přítelkyně a já jsem se moc těšil, až zase přijedu domů a my si spolu uděláme krásný večer, který strávíme společně a budeme prožívat nejen rozkoš těla, ale i duše.