Zapadákov

6 lis 2019 · 8 343 wyświetlenia Portland172

Rodiče koupili dům na vesnici. Pro ně to byl splněný sen. Jenže mě bylo skoro osmnáct a odejít z města pro mě byl spíš horor. Z hezkého bytu v centru, do starého domu, plného miší a pavouků... No a to nemluvě o té vesnici samotné. Pár baraků v zatáčce a jedna zřícenina vedle druhé. Ti co tu žijí, většinou pracují v družstvě a evidentně jim asi nevadí že jim baráky padaji na hlavu.
Sotva jsem si vybalil, rodiče mě vyhnali, abych si to tu prošel a našel si kamarády. Ostatně bez internetu stejně nebylo co dělat.
Byl jsem venku už hodinu. Znechucen z té chudoby a nepořádku který měl každý dům na dvorku, jsem uvažoval jak se z té situace dostat. Bylo horko a já věděl, že pod lesem teče nějaký potok, takže myšlenka na chládek a studenou vodu mi dala jasný cíl.
Přešel jsem dřevěnou lávku, která nevzbuzovala příliš důvěry, ale na fotkách by vypadala fantastický. Zahleděl jsem se do poklidného toku a zaposlouchal do jemného šplouchani potůčku, který pod lavkou protékl, když mě z toho tranzu vytrhl holčičí smích, který bylo slyšet od zátočiny. Napadlo mě okouknout situaci. Byly to dvě holky které si hrály v potoce. Řekl bych že to byly sestry. Jedné jsem typoval tak můj věk a druhá byla o něco mladší. Když si mě všimly, rychle jsem opustil svou pozorovací pozici a namířil si to domů. Rozhodně jsem neměl zájem se s nimi bavit, protože tak nějak svým vzhledem zapadaly do vesnice. Obě byly takové nehezke, mastné vlasy, velké zadky i prsa a oblečení snad po babičce.. Prostě takové Mařeny. Jenže sotva jsem se doma uvelebil u počítače, že si aspoň pustím film, přišla za mnou matka, že mám před domem nějaké ctitelky.
Ty dvě naprosto neomylně vydedukovaly přítomnost nového obyvatele této díry a postávaly před domem. Samozřejmě moje aktivní a družná matka děvčata oslovila a domluvila se s nimi že půjdu ještě ven. To samozřejmě nebylo nic co bych chtěl. Moje milovaná maminka, kterou jsem v duchu proklínal mě s těmi mařenami seznámila. Ta mladší byla Anna a starší Marie. To mě celkem nepřekvapilo, že jim rodiče daly taková jména. Dost neochotně jsem se tedy představil a holky neskrývajic nadšení, že mají někoho nového do party, začaly navrhovat co by se dalo dělat. Ani jeden z jejich návrhů mě nijak nenadchl, protože detinskost, nebo spíš jednoduchost těch dvou, byla nebetyčná. Z toho výběru činností nakonec zvítězilo stavění bunkru z otýpek slámy. To jsem sice dělal u babičky v deseti letech, ale pořád lepší než stavět přehradu z bláta na potoce. Beznadějnost mého budoucího života v zapadákově mě dostávala do deprese. Už abych měl řidičák a mohl jezdit za přáteli do města. Zájem o život ve městě, vyplňoval prakticky veškerou naši konverzaci a tím víc ve mě prohluboval beznaděj. Tím spíš, že jsme široko daleko jediní mladí, protože tahle obec má věkový průměr hrubě převyšující ten celorepublikový.
Další zájem se týkal děvčat, které by se měly kolem mě pohybovat. To že jsem měl sex jen párkrát v životě, jsem jim samozřejmě takticky zatajil, protože mi docházelo, že obě ke mě vzhlížely jako k někomu, co všechno ví a už ledasco zažil, přičemž pro ty dvě byl vrcholný zážitek rozvodněný potok a vrchol erotiky byl pohled na pářícího se býka.
O to větší překvapení pro mě byl dotaz na přítomnost počítače v mém pokoji. Ten samozřejmě mám, ale bez internetu jsou jeho schopnosti dost omezené. Jenže opakované žádosti o návštěvu mého pokoje se nakonec zdály lepší volba než bunkr z otýpek. Samozřejmě nechal jsem si časovou rezervu, abych stihl vybalit zbývající krabice a trochu uklidit, takže jsme se dohodli, že to necháme až na zítra.
Rodiče mi u večeře sdělili, že musí zítra do práce a vrátí se až odpoledne. To jsem tak nějak přivítal, protože zpovídat se skrze dvě holky u mě v pokoji se mi moc nechtělo.
Ráno jsem udělal co bylo potřeba a když jsem se podíval z okna, ty dvě tam už čekaly.
Nějakou dobu zabralo než jsem jim ukázal, jaké jsou možnosti. Hry je sice zaujaly, ale spíš se chtěly dívat na nějaký film. Další čas zabralo než jsme prošli mou bohatou filmoteku, ale největší překvapení byl jejich dotaz na porno.
To se přiznám, že vědom si toho, že budu bez internetu, postahoval jsem si co se dalo. Namatkově jsem pustil jeden film a když jsem viděl, že Anička byla červená jako rajče a neustále těkala pohledem od obrazovky k podlaze, zato Marie hypnotizovaně hltala každý záběr, pustil jsem i něco tvrdšího. Nakonec se sice shodly že je to odporné a nechutné, ale obě musely mít mokré kalhotky, stejně jako mě stálo pero.
Po obědě zase čekaly před domem, ale já neměl chuť trávit každou volnou chvíli s Mařenami ze zapadákova. Řekl jsem že nikam nejdu a obě s neskrývavým zklamáním odešly. Když se druhý den hned ráno situace opakovala a já znovu řekl že nechci jít ven, obě mě přemlouvaly, že se budou nudit a že semnou je aspoň sranda a pak z Aničky vypadlo, že budeme dělat co budu chtít já.
Díky tomu, že jsem si ten den ještě nestihl  vyhonit a měl plné koule, zažil jsem zatmění mozku a zcela zjištně souhlasil.
Popadl jsem deku a se slovy že si uděláme piknik u potoka, vyrazil směrem k lávce. Holky byly rády že jsme venku a cestou dělaly hovadiny. Když jsme přišli na místo, vybral jsem úsek, na který není vidět a roztáhl deku. Posadili jsme se a já řekl, že bych chtěl aby se svlékly. S tím samozřejmě nesouhlasily, ale já jim na to odpověděl, že to byl jejich nápad, aby bylo dnes vše podle mě a jestli nechtějí, že nevadí, ale pak půjdu domů. Dost zdrahavě a pomalu se tedy začaly svlékat, ale trvaly na tom abych se svlékl také. To mi celkem hrálo do karet. Když už jsme byli úplně nazí, zatím co holky se zakrývaly jak to jen šlo, já nechal hrdě trčet svoje ztopořené mužství. Holky se uchychtávaly, ale když jsem jim řekl, že bych chtěl dělat to co dělali ti v tom pornu, úsměv jim zmrznul. Marii jsem poprosil, aby si ho vzala do pusy a kouřla ho a Aničku jsem poprosil aby se semnou líbala... Majka to ze začátku dělala s odporem a přitom měla takové průpovídky že se poblije, ale po chvíli si přestala stěžovat a kouřla o sto šest. Zato Anička se svého úkolu zhostila dokonale a skrytý talent jsem pocítil i v okamžiku, když jsem je požádal aby se vystřídaly. Mezitím jsem měl možnost si pořádně osahat ty jejich cecky a zjištění, že jsou obě v klíně solidně mokré a navíc že Marie není panna, mi rozšířilo možnosti. Bez řečí jsem obě odstrčil a na Marii lehnul a ikdyz trochu protestovala, zasunul jsem do ní. Zatímco Anička hleděla co dělám, Marii jsem začal pořádně a důkladně šoustat. Ta k mému překvapení začala spolupracovat a evidentně se jí to líbilo, protože její záškuby prozrazovaly orgasmy, které jejím tělem projížděly jeden za druhým. Abych nezanedbával druhou ze sester, dával jsem ji úkoly, které bez jakéhokoliv odporu plnila. Ani neměla nic proti tomu, když jsem jí nechal olízat péro čerstvě vytažené z Majčiny kundy, ani když jsem jí požádal, aby Majce lízala bradavky.
Vědom si toho, že mám k dispozici dvě kunďičky, rozhodl jsem se toho využít a požádal jsem Aničku, aby si klekla na všechny čtyři a pak zasunul i do ní. Její panenství vzalo s tichým zakňučením za své a mé mužství pronikající jejím mladým tělem ji zpusobovalo až překvapující rozkoš. Její nekntrolované pohyby doprovázené opravdu rajcovními vzdechy způsobovalo nutnost tuhle šukačku neustále přerušovat, protože o slovo neustále se hlásící ejakulace by ukončila tuto zábavu. Marie to celé sledovala s překvapením ve tváři a prsty zasunutými v kundičce a tak mě napadlo, že bych ty dvě napolohoval do šedesát devítky a nechal je se navzájem vylízat, přičemž bych je na střídačku šukal. S tím samozřejmě nesouhlasily, takže jsem je znovu upozornil na jejich slib a možnost ukončení našeho pikniku. Nakonec tedy svolily a řekl bych že jejich vzájemné uspokojování, jim nakonec určitou rozkoš způsobovalo. O to víc, když jsem je na střídačku hezky poctivě a hluboko píchal. Ejakulace ovšem náš souboj vyhrála, takže po kvapném vytažení z Aniččiny čičiny, vystříkl mohutný proud spermatu Aničce na záda a zadek, po kterém stékal Marii přímo do obličeje. Ta se sice snažila kapkám uhnout, ale když jsem jí přesvědčil, aby to ochutnala, nechala si pár kapek stéct do pusy a s konstatováním že to není špatné, prsty shrnula vše co bylo v jejím dosahu a vše spolkla. Aničku jsem ještě požádal, aby i ona ochutnala a nechal jsem ji, aby z mojeho vadnoucího péra vycucla poslední kapky.
Nakonec jsme se všichni tři vyvalili do chladivých vod potoka. Obě se shodly že to bylo lepší než přehrada z bláta a s nadšením si vyměňovaly své zážitky.
Od té chvíle jsme se scházeli převážně za účelem sexu a inspirováni filmy pro dospělé, jsme vyskoušeli vše co se dalo.
Prázdniny pak utíkaly jako voda a když  začala škola, Marie šla na internát, kde poznala svého budoucího manžela, se kterým pak žila asi pět let a Anička šla do sebe a stala se z ní krásná štíhlá a vnadná žena, kterou jsem si pak vzal já. Rodinné návštěvy již rozvedené Majky se i po letech nesou ve stylu vzpomínek na prázdniny u potoka a dovádění ve třech se stalo nedílnou součástí jejich návštěv. Majka sice má občas nějakého milence, ale žádný ji prej nedokáže tak uspokojit, jako já s Anickou.
Z Aničky se mimochodem stala pěkná divoženka s vždy hladovou kunďičkou a její zvrhlost nezná mezí. A to že roztáhla nohy i našemu dospívajícímu synovi a svedla na Silvestra jeho přítelkyni, kterou mi pak přivedla i do postele, o tom zase jindy.

Podobne opowiadania