Dvě kočičky 4.1

1 maj 2020 · 2 071 wyświetleń s-Adela

Čtyři jako čtvrté pokračování nebo čtyři lidé?

Přijel za mnou kamoš a tak ho provázím večerním štatlem. Hicna jak sviňa, tak zapadáme do první paluše co vidím. Ještě, že majó zahrádku pod stromy. Dáváme každé po škopku a pak ještě jeden do druhé nohy, aby sme nepajdali. Když vycházíme z průjezdu míjíme se s dvojicí kóc. Černé a blond hára, propletené prsty těch dvou, štatl není tak velké abych se felil. Hóknu na ně. Maki a Kiki se otočí a po krátkým hantecu deme ještě na jeden škopek.
U škopku je seznamuju s Marem. Jemu říkám kdo jsou ty dvě kóc, co hodily sicnu proti nám, že jsem je kdysi fotil a od té doby se tak nějak setkáváme nepravidelně.
Nepravidelně, to máš pravdu, usmívá se Maki. Kdy jsi byla u nás čubko naposledy? No nějaké ten pátek to bude. Takže je nejvyšší čas aby jsi zase přišla, a toho svého kamaráda vem sebó. Říkal jsi že je tu na celý víkend, tak ať pozná krásy Brna. Nenápadně si poznamenávám na papír internetovou přezdívku Marka a podstrkuji ji Kiki. Aspoň budou mít holky čas se na něj připravit. Zvedáme se a odcházíme každý jiným směrem. Doma ze mě ještě Marek páčí co só ty koc zač. Tak mu dávám moje povídky co jsme spolu zažili. Snad z toho nebude mít večer divoké spaní. :-) . Du do sprchy a Mara zapadá s noťasem do pokoje pro hosty. Ještě hodně dlouho do noci svítil.
Když só doma dva chlapi, tak se odbydó nějakó chálkó co vyškrábnó z ledničky. Pak Mara vyřizoval nějaký telefony od zaměstnavatela, které ani o víkendu neodpočívá. Já mezitím začal oprašovat nějaký svý věci a házet je do tašky. Mara vešel do pokoja , když jsem tam skládal obojek a pouta. No ale to si neřikal, že někam pudem, co ja budu robit? Neval na mě křivý války, že něco u sebe furt netaháš. A co mět nebudeš, to ti kóc pučí, majó toho hafo a tobě to proti srsti určitě nebude. No jo kurde, to máš asi pravdu. Bo neni čas nic dalšího zhánět kurde. Pořádně se ošplóchni a valime, tím zakončuju debatu.
Ještě jsme se stavili pro dvě lampy červa, nějaké ten pugét a pod klepeto bereme nějakó tu chálku, i když si nedělám iluze, že bude čas na nějaké dlabanec. Je čas zvonit.
Ahoj kluci, jste přesní. Přesnost je výsada králů a to snad jsme. Díváme se s Marou po sobě.
Maki se usmívá a vede nás do obýváků. Jak se dívám, trošku tu přibylo věcí od minula. No to víš dlouho jsi tu nebyla. A i my se posunujeme k tomu co chceme a jak to chceme. Kdysi jsme byly čistě samy pro sebe, ale s tebou jsme v sobě otevřely komnatu a sem tam nějakou čubku na hrátku vezmem. No a když jsi sebou dotáhla Marušku, tak proč by jsme si ji nevyzkoušely?
Mara znejistěl a slabě se připomene, že je Marek, ale Maki jej uprostřed věty zastaví. Ty tu snad vidíš nějaké dva muže? V tomto bytě? To tu dlouho nebylo. Já a myslím, že i Kiki tu vidí jen dvě nadržené čubky, které si žádají o obojek od Paniček.
Myslím, že vhodnější signál k tomu abych se sesunul k zemi a požádal Maki o obojek snad ani řečen být nemohl. Vidíš jak tady čubka pěkně prosí a smutně kouká. Při tom mi připíná obojek. Mohu se Madam vzdálit? Prosím poté, co jsem políbila špičky jejích lodiček. Maki a i Kiki jsou zatím civilněji oblečeny, beru li jako civil kožené sukýnky a podprsenky. Tak utíkej zařídit co potřebuješ a co ti řetěz dovolí. Směje se Maki. Po čtyřech odcházím do předsíně abych donesla kytici, víno a nějaké pochutiny. Příjemný večer Dámy vám přeji vypadává ze mě, když klečím. Tak co Maruško, už jsi se oklepala, nebo se budeš stydět, nebo rovnou utečeš? Podle toho co jsi psala na netu máš zkušenosti. Markem prošel proud a cítím, že se přepl na stejnou vlnu. Po čtyřech jde ke Kiki a prosí ji o nasazení obojku. Vidíš vidíš, Maki a já máme vždy pravdu říká Kiki. Zde opravdu žádný chlap dlouho nebyl.
Co s nimi tedy provedeme? Máme tu dvě čubky. To vyzývá přímo k nějakému souboji. Směje se Maki........... pokračování příště
2020/5 s.Ade

Similar stories