Erotic shop..cast 5.

15 cze 2020 · 1 635 wyświetleń ramekP

Sotva popadas dech, mas pocit ze si vysuka mozek z hlavy. Nemuzes a snad ani nechces myslet na nic jineho.
"Prask, prask" ozve se na drevene dvere bytu. Nereagujete. Par sekund klid a zase. Nekdo busi pestmi do dveri. To uz se zarazite, prestanete. Rukou se snazis oddelat si satek az vznikla mala skvirka a ty se podivas na hodinky. "19.05 boze, hlidani mi vraci malýho domu" zakricis na Michala. Vytahne pero, sunda ti satek a pouta. Michal jde do koupelny a zacne se oblekat. Ty bezis do ke skrini a zacnes kramovat saty, jen at nejsi naha.

Nasazujes podprsenku, kalhotky a volne modre saty. Michal uz ceka obleceny v chodbe. Pribihas k nemu a do ucha mu septnes "promin muj pane, jen si ho preberu" a oteviras dvere od bytu. Michal stoji se zalozenyma rukama a sleduje situaci. Ve dverich stoji starsi pani a za ruku drzi maleho kluka. "Je strasne unaveny, tak jsme tu driv" prohlasi pani. "To nevadi, ja Vam moc dekuji a zase zitra jako vzdy".. loucite se a pani odchazi. Beres syna do naruci a odnasis ho do obyvaku. Michal zavira dvere od bytu a zustava v chodbe. "Vydrz prosim te" hlasis se zvysenym hlasem z obyvaku. Vyslekas syna z obleceni a davas mu domaci. Poustis televizi a ukladas ho na gauc. "Pekne se divej na pohádku a kdyby jsi neco potreboval, tak zaklepej nebo zavolej. Budeme tady s panem v kuchyni" davas mu pusu na celo a odchazis do kuchyne. Zaviras za sebou dvere. Probehnes kuchyn az do chodby. Zastavis se pred Michalem, podivas se mu do oci, rozepnes zip u jeho kratasu, vlozis ruku do boxerek a zacnes mu hladit pero.
Uprene se na sebe divate.
Michal ti rukou nadzvedne sukni a prsty ti prejizdi pres kalhotky krouzivymi pohyby.
V hlave ti bezi cely dnesni zazitek a nechces jen tak prestat, jen si musis davat pozor na syna. Nechce mu způsobit psychyckou ujmu a chces si usetrit vysvetlovani, co ze to delate.
Michal uz ma pero zase tvrde a zalud mu zacne lezt z boxerek ven. Tve kalhotky jsou opet vlhke. Posouv ti je nabok a polstarky prstu prejizdi po krasne mokre kundicce. Obcas zajede dvema prsty dovnitr a zase prejizdi pysky a klitoris. Naskakuje ti husi kuze. Az jsi uplne mokra ti chytne nohu a prikrci ti ji k telu, rukou ji podepre, druhou si stahme boxerky. Chytnes jeho penis a zasouvas si ho dovnitr. Druhou rukou te chyta za zadek a trosku si te nadzvedava, pomalu a co nejtiseji si to rozdavate na chodbe u koupelny.
Snazis se udrzet, ale obcas ti to ujede a vzdychas. Davas si ruku pred usta at to tlumis. Michal posouva svou ruku doprostred zadecku a jednim prstem ti zacne krouzit okolo analku, mas z toho zvlastni pocit. Takovy napul. Zaroven je to prijemne i neprijemne. Ale kdyz ti tim prstem zajel kousek dovnitr, splnilo to svuj ucel. Dalsi orgasmus. Nejen tvuj, ale i jeho. Sevrela jsi totiz svaly kundicku, takze zatlacila na Michaluv penis a on do tebe vpustil plnou davku spermatu. Pomalym pohybem ti jej zatlaci co nejhloubeji. Az nakonec penis vysune a tobe vsechno to seme zacne vytekat a kapat na stehno a podlahu. Nohy se ti tresou a oddechujes si.
Probiras se k poradnemu vedomi a zacnes si uvedomovat, co vse nastalo. Popadnes hadru v koupelne a zacnes okamzite uklizet nasledky. Fleky na zemi, mokra podlaha v koupelne, sundavaa si kalhotky a saty a povesis vedle tech, co jsi mela v praci. Poprosis Michala o telefonni cislo nebo nejaky kontakt, vytahnes z kabelky penezenku a predavas mu ji. Diva se na tebe uprenym pohledem. "Tys ji tam mela celou dobu?".. "mela" a uculis se. Pristoupi k tobe a zacnete se libat.
Po chvilce vasniveho libani si Michal uklada tve telefonni cislo a odchazi pryc. Zavres za nim dvere. Opres se o ne a divas se do chodby bytu. Tvuj sen prave skoncil a ty se musis vratit do reality..

Podobne opowiadania