Pro zlepšení nálady

5 wrz 2020 · 6 486 wyświetleń MarAne

Včera v noci jsem zažila jeden z nejlepších sexzážitků vůbec. Při vzpomínce na tu noc se mi ještě teď třesou slabiny.
Přišli jsme domů po práci, oba v celkem dobré náladě, a shodli se na tom, že pro rozvíření večera bychom mohli jít na chat a nachytat trochu tý nálady a inspirace. No což, dali jsme si sprchu a usedli za počítač. Po necelé půlhodině, kdy já jen v tílku ležela s roztaženýma nohama za mladým na gauči a snažila se ho provokovat - bezúspěšně, jsme usoudili, že to na chatu nemá smysl a že půjdeme do ložnice.
Zprvu to bylo takové chladné, přítel byl otráven z netu a já ještě celkem při chuti. Sedla jsem si vedle něj a strčila mu kozy rovnou pod nos, to s ním vždycky pohne. Položil se a já si sedla přes deku na něj a nechala mu je houpat před očima. Vzal je do rukou a začal je jemně masírovat, pak si mě přitáhl a vzal je do pusy. Zaškubalo mi v ní. Věděla jsem, že se mu nálada vrátila a že můžeme pokračovat. Sáhla jsem po vypínači a zhasla. Jak jsem se nadzvedla, abych dosáhla, vysunul z pode mě deku, která bránila vzájemnému kontaktu.
Třela jsem se mu kundičkou o ptáka, dokud mu pěkně neztvrdnul, avšak do sebe jsem ho ještě nepustila, to by bylo až moc snadný a rychlý. Dráždili jsme se navzájem, prsa i kundička už mě bolely nedočkavostí. Už jsem se chystala že ho do sebe nechám vklouznout, pěkně pomalu a až po koule, když v tu mě převrátil na záda a začal mě líbat a kousat na krku, při čemž mi žaludem laskal kundičku a udržoval mě nedočkavou. Přesunul se ústy opět k prsům a jemně je sál a hladil, chytla jsem ho nohama za zadek a chtěla přirazit, ale nedovolil mi to. Vymanil se mi a místo ptáka jsem ucítila jak mi jemně tře prsty o poštěváček a libuje si jak už jsem celá vlhká. Nastavovala jsem se mu jako čubička a už strašně jsem ho chtěla v sobě. Zajel mi do dírky prstem a zakmital, měla jsem černo před očima. Zkušenými pohyby mi dráždil ten údajně neexistující a tajemný bod a já s sebou zmítala slastí. Začal mě k tomu dělat jazykem a já myslela, že exploduju. Přirážela jsem mu proti jazyku jak smyslů zbavená a křičela rozkoší. Tak intenzivní a dlouhý orgasmus jsem neměla už hodně dlouho.
V ještě doznívající extázi ho do mě vrazil a pokračoval ve sladkém mučení. Vrážel ho do mě rychle, tvrdě a až na doraz. Ze rtů jsem mu olízla mou šťávičku. Bylo to neskutečný, vždy, když už to na nás šlo znovu, tak přestal a vytáhl ho. Znovu ho tam vrazil a znovu mě píchal. Opakoval to stále dokola, myslela jsem, že zešílím. Celá jsem se chvěla, oba jsme byli spocení. Šukali jsme jako zvířata, bylo to tak živočišně krásný, chtěla jsem ať to neskončí. Při posledních přírazech ho prudce vytáhl a vystříkal se na mě, krásně to hřálo. Nemohla jsem popadnout dech, byla jsem naprosto fascinována celou tou situací, že jsem se nezmohla už skoro na nic. Jeho tepající péro leželo na mě a on taktéž prodýchával odeznívající orgasmus. Poté jsme se oba znovu osprchovali a v objetí oba nazí usnuli.