Keď vzdialenosť nie je prekážkou (súťaž)

16 lut 2021 · 1 990 wyświetleń ano-nie-mozno

Minuloročný Valentín som trávila sama, priateľ Milan bol pracovne v zahraničí, ale aj tak na tento valentínsky večer tak skoro nezabudnem. Začal ako inokedy, komunikovali sme cez mesenger, vymenili si nové zážitky a pod. Hneď po ukončení nášho rozhovoru mi prišla od neho správa, že má pre mňa darček, ale predtým túži vidieť moju prdelku. Rýchlo som si obliekla najkrajšie nohavičky a urobila tri fotky, jednu klasicky, na druhej som mala gaťky zarezané hlboko medzi polovičkami zadku a tretia bola s nohavičkami stiahnutými ku kolenám. Všetko som zámerne fotila v hlbokom predklone, takže okrem prdelky bolo na záberoch vidieť určite aj inú časť môjho tela. Fotky som odoslala a čakala. O krátku chvíľku mi začali od priateľa prichádzať nasledujúce správy:
==> urob si pohodlie ,neodpisuj, len čítaj a užívaj si to
==> vidím ťa nahú oddychovať na pohovke. Pristupujem k tebe, opatrne ťa otáčam na bruško, jemne nadvihnem tvoje lono oproti sebe a mierne roztiahnem nožičky. Priložím si tvár k tvojmu zadočku, špičkou nosa pošteklím análnu dierku a špičkou jazyka začínam blúdiť po čiaročke medzi pyskami mušličky. Asi ju to šteklí, pretože cítim slabučké chvenie.
==> pysky ohanbia sa ti postupne roztvárajú, čo mi umožní ochutnávať tvoju jaskynku stále väčšou plochou jazyka. A v čase, keď šuška začne púšťať šťavičku, ja ju už nenásytne olizujem celým jazykom. Prestávam s lízaním a môj jazyk okamžite vystriedajú dva prsty, ktoré bez zbytočného zdržovania strčím rýchlo, ale zároveň nežne, poriadne hlboko do tvojej nedočkavej mušličky.
==> končekmi prstov preskúmam vlhké vnútro, pomaly ich vytiahnem, prenesiem z nich trocha chutnej šťavičky na okolie konečníka, znova ich zasuniem do pôvodnej dieročky, zľahka sa pohrám a šup nimi opäť pohladkať análik.
==> keď sa to už krásne šmýka aj medzi polovičkami tvojej prdelky, naširoko polky roztiahnem a do dierky medzi nimi nalievam detský olejček. So zatajeným dychom vzrušene sledujem, ako sa olejček stráca v otvore, z ktorého priam vyžaruje túžba cítiť v sebe aj niečo pevnejšie ako len tekutinu. Niečo poriadne tvrdé a hrubé. Napríklad takúto „palicu“......
Nasledujúca správa nebola textová, bol to obrázok tej „palice“. Naskytol sa mi úžasný pohľad na Milanov stoporený penis s obnaženým žaluďom ligotajúcim sa od tekutiny, ktorú vyprodukoval. Na zábere kvapôčka tej tekutiny práve vypĺňala dieročku na konci žaluďa. Predstava, ako tú kvapku špičkou jazyka ochutnám, ma dostala, ruka mi nezadržateľne vystrelila do rozkroku a zvlhnuté nohavičky leteli rýchlosťou blesku do rohu izby. Ukazovák spolu s prostredníkom som si priložila na zdurený klitoris a jemne pritlačila. Pár zrýchlených pohybov a za 10 sekúnd bolo „vymaľované“. Rýchly, ale zato intenzívny orgazmus. Vrátila som sa k telefónu, kde ma už čakala od priateľa nová správička. Už po prečítaní pár viet som zistila, že on musí byť tiež poriadne nadržaný, pretože v nových správach začal používať tvrdší slovník.
==> nedočkavý zadok treba ešte pripraviť, preto doň postupne strkám čo najhlbšie ukazovák, prostredník aj palec a krúživými pohybmi ritnú dieru dokonale roztiahnem. Roztváram polovičky tvojej prdelky, aby som mal dobrý výhľad a prístup. Mám v pláne sledovať a vychutnať si, ako sa môj rytier postupne stráca hlboko v tvojom anále.
==> tvoja predstava je asi iná, pretože v okamihu, keď zacítiš uslintaný žaluď pri diere, urobíš prudký výpad dozadu a nastokneš sa na môj zdurený penis až po koreň. Nakoľko som aj ja nadržaný ako plemenný býk, okamžite sa prispôsobím tvojmu tvrdšiemu štýlu. Asi 5 krát vytiahnem vtáka z tvojej riti a znova ti ho tam celý vrazím. Za doprovodu hlasného „ešte,ešte“, ktoré neustále opakuješ, ťa odspodu chytím za prsia a začínam prirážať. Rýchlo a prudko. V takomto tempe netrvá dlho a hrubé črevo ti naplním množstvom teplého semena.
Doteraz chodili správy v rýchlom slede za sebou (Milan ich musel mať už napísané a len ich preposielať), po poslednej sa však na dlhšiu dobu odmlčal (neskôr som sa dovtípila prečo). Netušila som, či bude prúd vzrušujúcich slovíčok ešte pokračovať, ale preventívne som sa bola vyčúrať. Ako sa neskôr ukázalo, urobila som dobre. Vrátila som sa na pohovku a prečítala si všetko od začiatku ešte raz. Pomalšie, dôkladnejšie. Zážitok bol teraz o to intenzívnejší, že celú dobu som mala ruku vo vlhkom rozkroku a prstami si ho náruživo dráždila od klitorisu až po riťku. Konečne známy zvuk na mobile. Zatiaľ čo mi jedna ruka naďalej neúnavne jazdí v čiaročke medzi lupeňmi mojej mušličky, druhou stláčam play a púšťam video, ktoré mi práve prišlo. A čo vidím? Masturbujúceho priateľa stojaceho oproti kamere. Kamera bola umiestnená od neho dosť ďaleko nato, aby zachytila celé jeho nahé telo a zároveň dosť blízko nato, aby som krásne videla ako pevne zviera svoju mužnosť v dlani. V rýchlom tempe dôkladne presúval predkožku hore dole po do prasknutia navretom žaludi. Nemožno sa čudovať, že jeho vzrušenie dostalo aj mňa. Prostredník som si strčila do zadku, palec pritlačila na klitoris a pustila sa do práce. Tempo pohybu ruky som podvedome zladila s tempom ruky honiaceho priateľa. Slastné vzdychy derúce sa mi z úst sa miešali so zvukmi čľapotu medzi mojimi nohami a ja som sa naplno oddávala horúcej slasti rozlievajúcej sa mi telom. S prižmúrenými očami som ešte stihla zaregistrovať, ako priateľ vystriekal prúd hustého bieleho moku priamo na kameru. To už som sa celá chvela. A chvela som sa tak veľmi, že keď som vyvrcholila, moje stehná sa začali nekontrolovateľne mykať. Neviem ako dlho som oddychovala v polohe „zadok na pohovke, nohy do véčka položené ľavá na jednom a pravá na druhom operadle kresla oproti pohovke. Prebralo ma až dobre známe pípnutie prichádzajúcej správy.
==> dúfam, že ťa môj darček potešil. Veľmi ťa ľúbim, láska môjho života, a preto mám ešte jedno prekvapenie, čerešničku na torte. Ak mi veríš tak ako ja tebe, na nič sa nepýtaj, prejdi do spálne, ľahni si na brucho a zavri oči. Cmuk.
Trošku som zneistela, ale napriek tomu som urobila o čo ma žiadal. Ležiac nahá na posteli, so zavretými očami a nastraženými ušami som netrpezlivo čakala, čo sa stane. Milanovi dôverujem a viem, že neurobí nič, čo by sa mi nepáčilo alebo mi ublížilo. Takže som nijako nereagovala, keď som počula odomykanie dverí, kroky cez chodbu až ku mne a dokonca som nespanikárila ani v okamihu, keď ma akési pevné ruky nežne chytili okolo pása, nadvihli mi zadok a zľahka roztiahli nohy. Za iných okolností by som už dávno vykríkla, no teraz som vedela, že musím byť ticho. Keď som zacítila teplý dych na jaskynke, bola som si už stopercentne istá, že mi nič nehrozí. V sekunde som sa preladila na erotickú vlnu a v tej istej sekunde som si uvedomila, že táto situácia začína navlas rovnako ako priateľove predstavy. Nadvihla som sa na lakte, stehná rozkročila na maximum a zadok vystrčila oproti neznámemu s nádejou, že sny sa stanú skutočnosťou. A v nasledujúcich minútach sa aj stali. Postup bol identický ako v správach, len prevedenie prebehlo s drobnými zmenami. Okolie mojej riťky si užilo okrem špičky nosa aj dráždenie špičkou jazyka. Prsty tajomný milenec nepoužíval na striedačku, oba otvory nimi skúmal súčasne, prostredníkom jeden a palcom ten druhý. Vynechaním olejčeka nenastal žiadny problém, dostatočné mazanie zabezpečila moja vzrušená buchtička vlastnou produkciou. Pôžitok zo sexu mi výrazne umocnil spôsob, akým mi pán XY obšťastňoval análnu dierku. Vnikal do mňa nežne, plynule a svoj kyjak mi tam zasunul vždy až na doraz. Evidentne si to užíval aj on, pretože tento akt opakoval neskutočne dlho. S erekciou viditeľne problémy nemal. Ak by v určitej chvíli neuchopil do svojich hladkých mokrých dlaní moje prsia, asi by som jeho úd mala v zadku doteraz . Akonáhle začal prstami s citom stláčať a točiť moje vystúpené stvrdnuté bradavky, od hlavy až po päty mi celým telom prebehla neopísateľná vlna rozkoše. Hlasný výkrik „Ooooooooooch“ vychádzajúci z mojich našpúlených pier pravdepodobne vyprovokoval aj v tom čase už bez prestávky prirážajúceho neznámeho. Stisk jeho rúk na mojich „trojkách“ výrazne zosilnel, stehnami a rozkrokom sa ku mne maximálne pritlačil. Cítila som, ako sa jeho spotené telo naplo v silnom kŕči. To bol ten moment, keď mu zbraň vo mne explodovala a milión spermií sa vydalo blúdiť v mojom anále. Bola som úplne hotová. So stále zavretými očami som ešte vnímala, ako do poslednej kvapky vystriekaný, a napriek tomu neustále tvrdý penis, opustil moju dieročku. Zobudila som sa až tesne pred obedom. Chvíľu som uvažovala, či to celé nebol len krásny sen. Rozkrok uleptaný od vytekajúceho semena a mierna bolesť v oblasti konečníka ma však presvedčili, že som skutočne prežila doteraz najbáječnejší valentínsky večer. V prvom rade som Milanovi poslala správu s poďakovaním za neuveriteľný zážitok a popritom som sa už pohrávala s myšlienkou na odvetu. Samozrejme v dobrom. Ale o tom možno nabudúce.

Podobne opowiadania