Jak jsem udělala zkoušku II

(dokončení příběhu)
Po pěti minutách intenzivní masturbace již jasně rozpoznávám kontury mého blížícího se orgasmu... Pokojem se nese mlaskavý zvuk mé právě projížděné kundičky. Matrace pode mnou se vlní. Zrychluji své dráždění. Oddychuji a občas polohlasně zasténám blahem. V podbřišku cítím příjemné mravenčení, mírný tlak a teplo.
Už, už budu, ale...nee!!! Umělý kamarád mi před velkým finále vyklouzl z lůna, spadl na zem a kamsi se odkutálel! Nechám ho, kde je. Dokončím se prsty! Už chybí jen pár šikovných pohybů...
Je to tu! Celá se prohnu a mým zpevněným tělem začne procházet vlna rozkoše. Intenzivní stahy mé kundičky posouvají vír orgasmu do celého těla, cítím ho v bradavkách i v konečcích prstů.
Slast pomalu doznívá...Vrací se vědomí protivné reality. Vyrazím do sprchy, obléknu se, vezmu všechno potřebné s sebou a jdu!
Až ve vlaku jsem si uvědomila, že můj umělý kámoš, který se mi v zápalu boje kamsi odkutálel, se teď někde v mém pokoji valí na podlaze, uff!
Vše nakonec dopadlo na výbornou! - Moje zkouška na VŠ. Umělého kamaráda jsem též večer našla zakutáleného pod skříní... *4*

44.329 visualizações 2.6.2023 15:05
1.713 usuários curtiram
Curtir