Pokoj

10.4.2008 02:51 · 2.227 visualização pretynka

Pokoje v ubytovnách jsou tak pusté, prázdné a tiché. V jednom takovém jsem se právě ocitla. Bylo to z mé vlastní vůle, ale nebyla jsem na to vůbec připravena. Po tolika letech mít pár dní jen pro sebe. Ocitla jsem se mezi cizími lidmi, v cizím prostředí. Tak moc daleko od domova a od hřejivé náruče, která poskytuje bezpečí.

Večer nebyl ještě tak velký problém usnout, i když moje fantazie pracovala naplno (tiché zaklepání na dveře, všeříkající pohledy očí, něžné doteky), ale únava z dlouhého dne mě přemohla dřív, než jsem se nadála.

Zato ráno jsem nemohla dospat. Jenže jsem do začátku „pracovního dne" měla ještě dost času. Chvíli jsem se líně převalovala v posteli a začala jsem si pohrávat s myšlenkou ranní sprchy. Po chvíli jsem usoudila, že to není špatné vykročení do nového dne a vylezla jsem z vyhřátého pelíšku. Posbírala jsem těch pár nutností, co jsem potřebovala, přehodila jsem si přes rameno ručník a vyrazila jsem.

Koupelnu jsem měla sama pro sebe. Byla prostorná a čistá. Pověsit ručník, vyndat sprcháč a šup pod ten (pro mě) životabudící proud vody. V tu chvíli mě ani nenapadlo, že bych se mohla zamknout.

Pustila jsem si sprchu a nechala po svém těle stékat hned první kapky vody. Byla studená a mé bradavky mi to daly hned znát. Tyčily se uprostřed dvorců jako malé homole cukru. Kdo ví, jestli jsou i tak sladké. Jemně jsem obkroužila malé kolečko a prsa se mi pod tím dotekem ještě více nalila touhou. Konečky prstů jsem pomalu a něžně přejížděla po hebké kůži, která lačnila po dotecích. Tělem mi projela horkost. Sprchu jsem upnula, abych měla volné obě ruce. Do dlaní jsem si dala gel s vůní santalového dřeva a pomalu se začala mydlit. Chtěla jsem se dotknout každého centimetru své kůže, tak jak to dělají ruce milence. Hezky od krku, jemně a přitom důrazně, abych se poddala jeho dotekům. Pomalu pokračuje přes lopatky. Ruce mi opře o stěnu přede mnou a pomalu sjede přes zápěstí, až na dekolt kde se dráždivě zastaví. Políbí mi rameno a troufale pokračuje dál. Jen zlehka, a jako by se studem, se dotýká mých prsů. Jenže já chci, aby je vzal a dal jim pocítit sílu mužských rukou. Dráždivým pohybem mu je vtisknu do dlaní a přitom zadečkem narazím na jeho rozkrok. Stačil jen letmý dotek, abych věděla jak moc je vzrušený. Však i mé tělo bylo horké touhou. Zadečkem se otřu o jeho nádobíčko a cítím jeho žár. Jeho ruce putují přes zadeček a na své šíji cítím jeho spalující polibky. Jsem opřena o stěnu a vychutnávám každý jeho dotek, polibek, chci cítit horký dech na své kůži. Otočím se a chvi se dotknout toho přeludu. On však reaguje rychleji. Vahou svého těla mě přitiskne ke stěně a něžně mě začne líbat. Jazykem opatrně prozkoumává má ústa. Jsem jak ve snu. Nechám ho, aby měl nade mnou nadvládu a užívám si jeho touhy po mém těle. Po chvíli jeho sevření povolí a o to žádostivěji ochutnává má ústa. Dodává si odvahy a zamíří o něco níž. Naše těla jsou smáčena vodou. Prsům věnuje stejnou péči jako před chvílí mým lačným ústům. Něžně je laská a mazlí se s nimi. Jazykem laská bradavky, které se pod jeho doteky tyčí vstříc. Ruce putují po mém těle, kam jen dosáhnou a po chvíli zabloudí do mého horkého klína. Ten už je dávno mokrý touhou a připraven pohltit vše co mu bude nabídnuto. Za chvíli cítím jeho jazyk, jak si hraje s oříškem, tak něžně a přitom lačně… Prsty mi projíždí závojíčky a mé tělo se chvěje blahem. Po těle mi stékají potůčky teplé vody a mé ruce zabloudí k prsům. Laskám se s nimi a po chvíli se mé tělo rozechvěje vyvrcholením.

Jak moc bych si přála to zažít…