Prvý blog - oboznámenie

8.7.2014 12:30 · 615 visualizações stikatko

Ahojte vospolok,nie som tu nový, len som si založil nový nick, lebo starý nick už poznali niektorí moji kamaráti a kamarátky a asi neboli nadšení keby videli čo píšem.

Som už starý pako, ktorý čo to zažil a ešte viac nezažil. Môj sexuálny život je už dlhšie dosť biedny a preto, nie je to ospravedlnenie, som začal sex aj mimo manželskej postele.

Napíšem pár zážitkov, na ktoré si sem tam spomeniem, alebo sa mi stanú.

Dnes len na úvod vás informujem o svojej tabuľke, ktorú si vediem 3 roky od roku 2012. Inšpiroval ma tu niekedy jeden náš kolega, ktorý informoval o svojich sexuálnych výkonoch za celý rok.

Takže v roku 2012:

V manželskej posteli som mal 19 krát sexuálne radovánky na klasický spôsob. A ešte mi bola 4x dopriata ručná práca od manželky.

Mimo domáceho sexu som 14 krát užil väčšinou s prostitútkami, čo ma stálo spolu 390 éčok. 110 éčok som dal za orálny sex. Vyzerá to lacno, ale je v tom aj nejaký sex s jednou amatérkou.

Rok 2013:

Doma som si užil 11x s manželkou, väčšinou na misionára a k tomu 1 ručná práca. O to viac som podľa finančných možností využíval miestne dámy. 995 éčok som dal kurvičkám za 23 sexuálnych stretnuťí s vnikom do pošvy, a často spojené aj s orálom. Raz som zaplatil za samotný orál 60 euro. Bolo to trochu drahé, lebo mal byť aj sex ,ale vtáčik si už nedal povedať.

Rok 2014:

To som sa rozhodol už neplatiť za takéto služby. Dôvody niekedy napíšem. Doma som si klasicky užil 32 krát a 4x mi manželka ručne dopomohla k výstreku. Rok 2014 považujem celkovo za celkom úspešný.

Rok 2015:

Rozbehol sa dosť biedne, zatiaľ 2 krát s manželkou na misionára.