Moja prvá návšteva bordelu

26.7.2014 12:02 · 1.339 visualizações stikatko

Napíšem o svojom prvom pokuse o neveru. Stalo sa to možno aj 15 rokov dozadu, tak niektoré informácie nemusia byť presné a takisto aj na detaily si už celkom nespomínam.Podnik ma poslal spolu s kolegom na školenie do istého moravského mesta. Boli sme tam prvý krát a GPS sme ešte nemali. Celkom rýchlo sme našli hotel a tak nám večer ostalo dosť času. Prvé čo nás napadlo bolo sa vybrať na pivo niekde do centra. Zobrali sme taxík a o chvíľu poučení , kde je najlepšie pivo a jedlo, sme sedeli v nejakej záhradnej reštaurácii. Po posilnení sme sa rozhodli obísť pár podnikov. Hneď v druhom sme narazili na dve miestne ženy, ktoré sa rozhodli pre babskú jazdu. Napokon ich babská jazda skončila ako babská jazda, keď sa nám nepodarilo ich zlákať na hotel. Tak sme si dali ešte niečo na ukončenie večera a našli taxík , čo nás mal vziať na hotel.

Otázka kolegu na taxikára, či v blízkosti hotela nie je nejaký podnik pre pánov nám taxík zastal v uličke blízko hotela a hneď sme vedeli, kde sme.

Rozhodli sme sa, že teda aspoň nakukneme aj keď vstupné bolo dosť vysoké. Hneď sa nás ujali dievčatá a ukázali, že stoja za hriech. Podnapitá hlava a tlak v guliach nám rozkázali si jednu babu vybrať a ísť na izbu. Moje dievča, ako si spomínam, mohlo mať tak 25 rokov a celkom slušnú postavu aj keď prvá trieda to nebola. Dievča si vypýtalo hodinovú taxu , čiže celé moje diéty prestrelo posteľ a zobrala ma do sprchy.

Od tejto chvíle nastal totálny úpadok mojeho mužstva, najprv som myslel, že pri umývaní sa hneď urobím, ale pozor za pár sekúnd spravil pohov.

Sexuálna pracovníčka mi ho mohla ťahať kolko chcela , hladkať , prsiami mi prechádzať po tele, so mnou to nehlo. S terajšími skúsenosťami viem, že nejako sa nesnažila. Tak sme dali trochu reči a niečo vypili. Druhý pokus asi o polhodinu sa nevydaril tak som svoju prvú neveru nezažil.

Po hodine som radšej rýchlo vypadol. Odľahčený o niekoľko tisíc KČ som vedel, že v najbližšom čase takýto podnik nenavštívim.