Ženy se mě prý bojí

30.3.2015 05:40 · 456 visualizações BDSM_martim

je to zvláštní, nejsem žádný krasavec a oproti jiným tady, alespoň úchyl co ví co dělá.
Nikdy jsem, ale nikomu neublížil (teda pokud to sama nechtěla) a vlastně jsem spíš takový hodný úchylný medvěd co nechce šukat.

Občas sem dávám nějaký ten inzerát, poslední dobou už jen na svazování - bondage.
Chápu, že to zní neuvěřitelně, ale dobré svazování, beru jako umění.
Svazování může být samozřejmě jemnější ale i třeba drsnější nebo pevnější atd. Prostě se s tím dá hodně pracovat.
A když dávam inzerát čistě na vázání, tak mi jde čistě jen o vázání. Já nemám na čem trénovat a slečna či dáma si odnese aspoň zajímavý zážitek. Nikdy bych však protějšku neublížil, ani nezneužil situace. Jsme snad natolik dospělí, aby mi dotyčná řekla "Vole tohle už ne !" v lepším případě se jasně domluvíme předem a to pro mě platí.

Nu ale k jadérku věci, nedávnou jsem se z několika různch zdrojů dozvěděl, že inzerát je sice zajímavý a dobře rozumě napsaný, ale že se prostě mě dotyčná bojí.

Holt asi jsem děsivý šílený uchyl, co pojídá ženské, tahá je do své jeskyně odkud se nikdy nevrátí a láká je na balíček bonbonů :-D

A já si léta myslel, že žena ocení, že jsem sdílný, relativně slušný, že nemám anonymní profil, že tam mám i ukázku své práce atd.

Anebo, že by to bylo jen tak, že mnohým lidé stačí představy a vyhonit si, ale něco zažít, realizovat, je už moc ?

Na závěr chci zdůraznit a zároveň poděkovat kamarádkám v mých galerkách, že jen nefantazírovaly a že měly tu odvahu. A Vás čtenáře ujistit, že o fotkách vědí a svolily k tomu abych si je sem dal. Soukromí, bezpečí a důvěra, jsou mi důležitějšími, než nějaká prestiž na pochybném serveru vesměs plném nadrženců, kteří krom šukání, honění a mletí hubou vlastně nic neumí. Nejsem dokonalý, to ne, ale snažím se posouvat dál.