Pánové, jak se seznamujete ?

30.4.2015 00:26 · 1.108 visualizações BDSM_martim

Vážení pánové,
tímto textem Vás nechci urazit, ani Vám říkat co jak máte dělat, chci Vám jen nabídnout zamyšlení nad tím, zda to nelze udělat jinak.
Pohybuji se na netu už dlouhou a stále narážím na netu na stejnou Věc: muži nepíšou pořádné inzeráty. A pak se diví, že se nemoho seznámit.

- Uvědomte si, že žen je málo a žen blížících se Vašim představám je ještě míň. Inzerát je obvykle to první čím ženu chcete alespoň troch zaujmout.

- Není dobré v inzerátu lhát a přehánět, uvědomte si že pokud dojde na reálné setkání, dojde také na lámání chleba a budete za lháře.

- Uvedomte si, že obvykle máte velkou konkurenci. Nejde o to ji předhonit, jde o to trochu vyčnívat z davu.

- Není špatné dát alespoň trochu najevo své city a případně lehce ženě zalichotit, ať to nevypadá, že jste robot na šukaní, nebo domácí práce

- Taky si sáhněte do svědomí a nehledejte ženu na kterou nemáte. Zkusit to samozřejmě můžete, ale uvedomte si, že podobně už jste to zkoušeli nesčetněkrát.
Pokud hledám trvalý vztah, je blbost balit ženu z druhého konce republiky.
Pokud nejsem žádná modelka, nebudu asi hledat modelky.
Pokud nemám zkušenosti s BDSM, nebudu hledat ženu kterou můžu pořádně zmučit a ublížit jí, nebo naopak ona mě.
Zamyslete se nad tím, zda vaše požadavky na protějšek máte čím vyvážit.
To, že budete chtít modelku s milionama, ještě neznamená, že ona musí chtít Vás. A Vy si máte položit otázku: Proč by žena jakou hledám, měla chtít zrovna mě ? A když si na ni dokážete odpovědět, můžete třeba na sobě i pracovat, nabídnout víc.

- Naopak samozřejmě pokud mám něco na čem trvám, nebo je pro mě důležité tak to uvedu v inzerátu.

- Pokud hledám trvalý vztah, měl bych uvést zda mám děti, nebo se rozvádím, nebo jsem vdovec atd. Ženy velmi špatně nesou, když jim nabulíkujete, že hledáte vážný vztah, ale přitom se budete vracet domů za manželkou.

- Facebook a jiné stránky poskytují dostatek anonymity, ovšem nepočítejte s tím, že když mají dámy 10 nápadníků, že budou mít potřebu pátrat ve vašich profilech zda jste svobodní, zadaní, nebo odkud sakra jste. A naopak pokud máte takové profily prázdné, tak by informace měli v inzerátu zaznít.

- Uvědomte si, že dívky, slečny, holky, ženy mají taky mozek a čím víc budete lhát, něco skrývat, tím víc budete za hajzla a bude to jen horší.

- Zbavte se naivity a hlouposti. Nečekejte že když je žena submisivní, nebo subinka, že je blbá jak troky a skočí Vám kolem krku, jen pro to že jste dvakrát starší, jste z druhého konce republiky, v kalhotách máte zahradní hadici a prohlásíte se za dominanta pár exceláns. Jenom ze sebe děláte blbce.

-Nestrkejte hned ženám pod nos penis. I když budete na erotické seznamce, aspoň trochu rozumné ženy málo kdy koukají na to s čím šukají ale koukají často i na to s kým !

Pod pořádným inzerátem si představuji, že by měl obsahovat můj věk, místo kde se pohybuji (kraj, město) , rodinný stav, koho hledám a na co, když to více rozvedu tím líp.
Jako přídavek může být třeba jaké mám zkušenosti, co dělám ve volném čase. Pokud hledám trvalý nebo dlouhodobý vztah, nebude se točit vše jen kolem toho jednoho. Můžete být úžasný milenec ale pokud holka / žena nerada motorkáře, nebo třeba domácí kutili, tak to asi nebude dělat dobrotu.

Např. Jsem Pepa z Horní Dolní, je mi 32 let, svobodný, hledám ženu v mém věku na trvalý vztah se zájmem o bondage - svazování, hledám občasnou kamarádku.

nebo.
Jsem Pepa z Horní Dolní, je mi 32 let, rozvádím se, rád bych našel dominantní paní na trvalý vztah. Líbí se mi BDSM, CBT, hledám Paní, na věku ani vzhledu nezáleží která se mě ujme, kterou bych mohl milovat, nosit na rukou. Ve volném čase miluji domácí práce, uklid, vaření, praní, žehlení luxování, ale můžeme také vyrazit ven mezi přátele.