Je libo středeční SW club ?

27.8.2015 13:49 · 2.042 visualizações _peklinda

Jungmanka se stala sex metropolitním bussinesem a možným trendem pro 21. století. Za svých 1000 Kč. při vstupu ve stanovený den bloumají desítky mužů zvláštního ražení, cizokrajných jazyků a rozličných kultur přes den, spíše později a zejména večer sem a tam. Kdykoliv se pohne nějaký objekt směrem z restaurační části, přelévají se davy dychtivých jedinců s rukama pod ručníkem s očekáváním pohledu, doteku, hlasitého stenu, skřeku či v mimořádném případě také sexu. Samotné ženy k mání, které (jak nám jedna líčila) se zde pravidelně vracejí, jsou vesměs z dělnického prostředí, s IQ kolem 80, často bez peněz či z rozvrácených manželství.Pro ně fakt dobrého jídla, pití na útraty všudypřítomných kolíků či vstupného zdarma je důvodem, že rozdají svou rozkoš komukoliv, kdykoliv a samozřejmě oproti pobytu v reálu téměř zadarmo. (Rýpalům říkáme, že klidně by dali nejspíš i nám.)

Pohlavní nemoci či riziko AIDS neřeší. Vyhulení černocha z Mali do plných, kterého už nikdy neuvidí říkají srdnatě v davovém rauši "gangbang". Prý to má všude zelenou nejen pro pořadatele.

Řekněme si poctivě i pro některé páry je jediná motivace ve stanovené dny vstup a jídlo zadarmo. Dokonce se proto nemusí ani vysvléct či nedej bože vlézt zde do vířivky.

Zadarmo ovšem není v konečné míře nic a nápojový lístek vysvětluje, jak se vyvažuje nerovnováha příjmů za dny kdy samotní frikulíni v tomto počtu nejsou vpuštěni na společné akce. Proti tomu nic, každý používá svou metodu. Pořadatelé jen reagují na poptávku a dělají to opravdu dobře. Komu se to nelíbí ať tam nechodí..

Pro stabilnější páry, které by snad na akcích frikulínů chtěli potkat inteligentnější párové protějšky je zde prostor, jak už to chodí v dnešní době, víceméně náhodný.

Při posledním pokusu jednou ve středu jsme potkali normálního vzhledu a projevu (nevyražené zuby, čistý upravený vzhled, řeč mající hlavu patu ) zhruba dva páry, odhadem na padesát frikulínů, placeného doprovodu a kdoví čeho dalšího. Možná náhoda, možná trend doby-faktický skupinový sex ustupující dichtivým singl jedincům, kteří nemají partnera. O tom píšeme..

P.S všem co mají shodný zážitek, případně pocit avizujeme předem očekávané odpovědi- však tam nemusíš chodit. My jsme tam byli a bylo to super . Píšeme to ne proto , že bychom byli překvapení či s někým chtěli o tom polemizovat.