Pás cudnosti pro muže

18.10.2009 04:11 · 18.738 visualizações finecouple

Pásy cudnosti pro muže

Již je pryč doba, kdy středověcí rytíři zamykali do pásů cudnosti své
manželky a nebo kdy dospívající byli nuceni nosit pásy cudnosti, aby jim bylo zabráněno v tehdy nepřípustné masturbaci. Dnes se pásy cudnosti používají především ve spojení s BDSM. Možná trochu překvapivě
je většina vyrobených pásů cudnosti pro muže.

Důvodů, proč používat pásy cudnosti při BDSM hrátkách, může být několik:

1) Sexuální stimulace: Pro nositele pásu je situace, kdy si sám nemůže určit, za jakých okolností dosáhne orgasmu, vzrušující. Dále i neustálý
kontakt penisu s pásem cudnosti značně stimuluje nositele. Tyto stimulace rychle zvyšují sexuální napětí, o jehož uvolnění rozhoduje pouze Domina.

2) Technika Tease and Denial: Je to technika, kdy Domina vzrušuje submisiva, ale nenechá ho dosáhnout orgasmu. Může být prováděna s nasazeným nebo i sundaným (submisiv je spoután) pásem cudnosti. V
případě vzrušování submisiva při sundaném pásu je mu pás cudnosti nasazen zpět samozřejmě bez vyvrcholení. Tato technika způsobuje submisivovi značnou sexuální frustraci, protože se často nachází velmi blízko orgasmu. Při této technice je ale hlavním cílem, aby ho nedosáhl.

3) Zvýšení touhy ve vztahu: V dlouhodobějším vztahu touha po sexu často upadá. Pomocí pásu cudnosti lze sexuální touhu zvýšit a zajistit, aby každý orgasmus byl malým pokladem. Tímto lze vztah opět značně oživit.

4) Mučení: Neschopnost dosáhnout orgasmu a dotýkat se vlastního přirození se může stát už po několika dnech značně mučící. Mučící pocit může být zvýrazněn technikou Tease and Deniel (viz bod 2).

5) Ponížení: Pro některé submisivi může být ztráta kontroly nad svoji sexuální aktivitou ponižují. Ponížení může být zvýrazněno příkazem Dominy, aby se submisiv pohyboval doma nahý pouze v pásu cudnosti.
Protože by muži měli ze zdravotních důvodů dosahovat pravidelně
ejakulace (přibližně jednou za měsíc), tak by se u nich při dlouhodobějším nošení měla provádět technika milking. Technika se provádí drážděním prostaty přes konečník. Tato technika jim nejenže nezajistí orgasmus, ale navíc je pro většinu z nich značně ponižující.

6) Kontrola: Domina vlastní “submisivovi“ genitálie a rozhoduje o nich. Může využívat pás cudnosti při několikadenní nepřítomnosti, aby zabránila submisivovi v nechtěné sexuální aktivitě. Nebo proto aby zvýšil submisivovu pozornost k její osobě. Sexuální flustrace zvyšuje submisivitu a ochotu podstoupit náročnější úkoly.

7) Sexuální hry: Hry mohou být velmi jednoduché, ale také velmi propracované. Velmi jednoduchá je hra, kdy za určitý počet orgasmů Dominy(např. 10) je povolen submisivovi jeden. Jako další jednoduchou hrou by mohla být ta, kde v neprůhledném sáčku je 100
červených a 10 modrých kuliček. Submisiv každý večer jednu vytáhne.
Pokud si vytáhne modrou, je mu dopřán orgasmus, pokud si vytáhne
červenou, čeká na další den.