Firemná chata

18.7.2016 06:05 · 3.471 visualizações nastyforest

"Zlatko, s chalanmi z práce chceme ísť na víkend na firemnú chatu. Aj s partnerkami, samozrejme. Pôjdeme?" spýtal si sa ma v jedno letné popoludnie po príchode domov.
"Jasné, aspoň si oddýchneme a zabavíme sa."
Firemná chata bola luxusne vybavená a blízko bolo priezračné jazierko, tak som sa tešila, že si oddýchnem pri vode.
Nastal deň odchodu. Vyrazili sme skoro popoludní a cestou sme ešte vyzdvihli tvojho kolegu s manželkou. Mala som oblečené vzdušné letné šaty. Aby som ťa trošku vyprovokovala, nedala som si podprsenku, ani nohavičky. Keď sme nakladali veci do kufra, naschvál som sa ohla tak, aby si videl, že okrem tých šiat nemám na sebe nič iné.
"Ty mrška jedna, chceš ma provokovať?" spýtal si sa s úsmevom.
"Ešte to tak, láska. Je teplo, tak som nechala všetku spodnú bielizeň doma," zasmiala som sa.
Cesta bola dlhá, ale zábavná. Veľa sme sa nasmiali, občas všetky autá zastali v nejakom motoreste na osvieženie.
Pri sedení v aute som sedela uvoľnene, čo spôsobilo, že sa mi šaty viac vyhrnuli smerom hore. Všimol si si to. Začala som si hladkať vnútornú stranu stehna a mierila som stále vyššie. Všetko si to sledoval, ale musel si dávať pozor na cestu a na našich spolujazdcov. Nenápadne si mi položil ruku na stehno a zaboril si prsty do mojej mokrej mušličky. Bolo to vzrušujúce, pretože vzadu sedeli ďalší pasažieri.
Ani teba to nenechalo chladným, navreli ti kraťase a bolo vidno, že si riadne v pozore.
Autá, ktoré išli pred nami, odbáčali na ďalšiu pauzu. Bol to malý motorest na kraji cesty a za ním bola krásna príroda. Všetci sme si sadli vonku na lavičky a objednali sme si pitie. Vzala som foťák, že si pôjdem pofotiť tú krásnu prírodu.
Vstala som, pobozkala som ťa, odišla som za budovu a fotila som si pár obrázkov.
Prišiel si za mnou: "Tak ty ma provokuješ pred mojím kolegom a myslíš si, že to zostane len tak?" Schmatol si ma a dlaňou si mi začal drtiť prsia. Zavzdychala som. Bolo to náhle a nečakané, ale to ma ešte viac vzrušovalo. Prsty si mi vrazil do pičky, ktorá bola opäť mokrá a pripravená na čokoľvek.
"Nemysli si, že ja ťa nechám tak," povedala som a už som pchala ruku do tvojich nohavíc, aby som z nich vytiahla tvoj veľký a riadne tvrdý nástroj.
Jednou rukou som ti ho honila a druhou som ti dráždila guľky.
Kľakla som si a nenásytne som si ho vzala do úst až po koreň a poriadne som sala.
"Ty jedna mrcha," povedal si, postavil si ma, otočil, oprel o stenu budovy a vrazil ho do mňa. Pretiahol si ma tvrdo a živočíšne. Vedel si, čo mám rada. Vrážal si ho do mňa a rukou si mi zapchával ústa, aby som tak nahlas nevzdychala. Druhou rukou si mi dráždil prsia.
Tvoje prirážanie bolo neúnavné, hlboké a drsné. Orgazmus som dosiahla skôr ako ty, ale neprestal si. Ďalej si ho do mňa neúnavne vrážal.
"Nastav ústa!" skríkol si po mne. Poslúchla som. Všetko si mi nastriekal do úst a ja som ti ho ešte pooblizovala, aby ti na kraťasoch nezostali stopy po našom malom úlete.
Vrátili sme sa späť, dopili sme si nápoje a pokračovali v ceste na chatu.
Prišli sme tam večer, ale ešte bolo svetlo a teplo. S chlapmi ste sa rozhodli, že sa bude grilovať, tak sme sa išli so ženami prejsť, kým vy všetko pripravíte. Došli sme k jazeru. S Jarkou - tá s nami cestovala autom - sme sa chceli trochu schladiť. Ostatným sa nechcelo, tak že ony pôjdu ešte ďalej omrknúť terén. Keďže sme si nezobrali plavky, Jarka navrhla, aby sme sa okúpali v spodnom prádle a usmiala sa.
"Vieš, moja, to bude problém, ja ho nemám," usmiala som sa.
"Ja viem," povedala Jarka a pohladkala ma po líci. Zaskočilo ma to.
Vyzliekla sa donaha a skočila do vody. Voda vyzerala tak lákavo, že som ju nasledovala. Jarka ku mne priplávala a povedala: "To, že nemáš spodné prádlo sme si s Petrom všimli už v aute. Potom som vás videla za tým motorestom a bolo také vzrušujúce. Pozerala som sa na vás a urobila som sa pri tom. Dúfam, že ti to nevadí," usmievala sa.
"Nevadí," usmiala som sa na ňu. Očividne sa jej to, čo videla, páčilo.
Pri plávaní sa občas nenápadne dotkla mojich pŕs. Priplávali sme v veľkej skale a vyliezli sme na ňu. Rozprávali sme sa o našich sexuálnych skúsenostiach, keď ma pobozkala a začala hladkať po tele.
"Vieš, vždy som chcela ochutnať ženu," povedala.
Páčilo sa mi to, tak som jej odpovedala: "Tak ochutnaj," a roztiahla som nohy. Začala mi jazykom láskať klitoris a prstom prechádzala po štrbinke. Bolo to veľmi príjemné. Ja som si láskala prsia rukami a vzdychala. Jazyk mala veľmi šikovný, zaborila mi ho do pičky a šukala ma ním. Po chvíľke sa na mňa pozrela: "Chutíš skvelo," povedala.
Začuli sme, že sa s chichotom vracajú ostatné baby, tak sme skočili naspäť do vody a odplávala sme k našim veciam.
"Tento výlet bude ešte zaujímavý," usmiali sme sa na seba a vrátili sme sa k vám na chatu.
Večer sme na chate grilovali, popíjali a všade vládla uvoľnená atmosféra. S Jarkou sme sa na seba často usmiali a nevedeli sme zabudnúť na naše plávanie. Bola som z tej spomienky vzrušená, preto mi prišla vhod chvíľa, keď si sa vzdialil od partie a išiel si po ďalšie pivo. Prišla som za tebou práve vo chvíli, keď si sa chcel vrátiť späť s plnými rukami fliaš.
Podišla som k tebe, postrčila som ťa k chladničke, o ktorú si sa oprel, stiahla som ti gate a vzala si ho do úst. Potrebovala som ťa mať v ústach, túžila som po tom. Bol si prekvapený mojím náhlym vpádom, ale tvoj nezbedný penis začal behom chvíľky rásť a tvrdnúť v mojich ústach. Zasunula som si ho hlboko do úst a sala. Vytiahla som ho, jednou rukou som ti ho honila a na druhej ruke som si naslinila prsty. Jazykom som ti láskala gule a neprestávala ho honiť. Opäť som si ho dala do úst a naslineným prstom si ti krúžila po análiku. Zasunula som doň prst. Slastne si zastonal. Sala som ťa, jednou rukou som ti dráždila guľky a druhou anál. Šukala som ťa prstom a tebe sa to páčilo. Obdaril si ma horúcou dávkou semena. Vstala som, pobozkala som ťa a vrátila som sa naspäť ku grilovačke.

Druhý deň bol slnečný a horúci, tak sme sa všetci vybrali k jazeru. Vzali sme si niečo na pitie, opaľovali sme sa, hrali volejbal a plávali. S Jarkou sme odplávali k našej skale a slnili sme sa na nej nahé. Bola trošku schovaná, tak sme si to mohli dovoliť :)
"Stále mám pred očami, ako ťa tvoj muž šukal za tým motorestom," povedala mi. "Bolo to také živočíšne a vzrušujúce!"
"Tak vieš čo? Vyskúšaj si ho. Ja by som vás z diaľky pozorovala. Chcela by som vedieť, aké to je, vidieť svojho muža, ako šuká inú. Celkom ma tá predstava vzrušuje." navrhla som jej.
"Ja len neviem, ako by to zobral ten môj. Nikdy sme sa nerozprávali o takej možnosti."
"Peter sa to nemusí dozvedieť, prípadne potom niečo vymyslíme."
Ďalej sme sa opaľovali a vtom som si všimla, že plávaš smerom k nám, no ešte si nás nevidel. Rýchlo som sa schovala a žmurkla som na Jarku. Tá sa na skale poriadne vystavila v celej svojej kráse a hladkala si svoje dokonalé telo. Všimol si si ju a chvíľu si ju pozoroval. Priblížil si sa ku skale, aby si si to divadielko prezrel z blízka. Jarka sa na teba pozrela, skočila za tebou do vody a rukou ťa začala dráždiť. Voda bola taká priezračná, že som všetko pekne pozorovala z úkrytu. Chvíľku si sa zdráhal, no jej pohyby boli nezastaviteľné. Vyliezli ste na skalu, dal si ju na všetky štyri a tvrdo si ho do nej vrazil. Trtkal si ju ako nejakú čupku. Rukami si jej drtil prsia, ktoré boli veľké. Presne také, aké sa ti páčia. Ten pohľad bol neskutočný. Môj muž šuká ženu svojho kolegu. Veľmi ma to vzrušovalo. Obaja ste hlasno vzdychali a bolo vám jedno, či to niekto začuje. Plieskal si ju po zadku a prirážal, ako keby to malo byť posledný raz v tvojom živote.
Pristihla som sa, ako si pičku prechádzam prstami pri pohľade na vás. Túžila som sa k vám pridať, no zároveň som nechcela prísť o to erotické divadlo, ktoré sa mi odohrávalo pred očami. Zrazu sa Jarka začala zvíjať pod tvojím prirážaním a dosiahla orgazmus. Onedlho si ho dosiahol aj ty, rýchlo si si ju prevrátil na chrbát a všetko svoje horúce semeno si jej vystriekal na prsia. Poďakoval si, skočil do vody a odplával. Ja som vyliezla zo svojho úkrytu a cela vzrušená som z nej zlízala to, čo patrí iba mne. Schmatla ma za vlasy a začali sme sa vášnivo bozkávať. "Vylíž mi ju, nech cítiš, čo ten tvoj kanec so mnou urobil," povedala.
Poslúchla som a okúsila som, ako chutí. Snažila som sa využiť všetko to, čo sme videli spolu v porne a priviedla som ju ďalšiemu orgazmu. Moju službičku mi vrátila, obliekli sme si plavky a skočili sme do vody, aby sme sa k vám vrátili.
Akurát ste s chlapmi hrali volejbal, tak si si nevšimol, že sme priplávali spolu.
Zvečerievalo sa a všetci sme sa vybrali na chatu. My dvaja sme išli pozadu.
"Páčilo sa ti šukať tú kurvičku?" spýtala som ťa. Mojou otázkou si zostal zaskočený a snažil si sa mi to vysvetliť.
"Nič nehovor, zlatko. Pozorovala som vás a veľmi ma to vzrušovalo. Sama som jej dovolila, aby ťa zviedla," odpovedala som.
Moja reakcia ťa prekvapila. "Ale, ale... Tak moju mršku vzrušuje, keď šukám cudzie kurvičky. To ti vrátim," usmial si sa.
"Už sa neviem dočkať, ale dnes večer chcem, aby si sa mi venoval. Chcem ťa," povedala som a pobozkala som ťa.

Na chate sme sa všetci dobre bavili, rozprávali sme sa a hrali sme spoločenské hry. Bolo už riadne neskoro a poberali sme sa spať.
Prišli sme do izby a ty si zo mňa jedným ťahom strhol šaty. Pleskol si mi zadku, sotil si ma na posteľ a rukou si ma dráždil. Keď som bola riadne mokrá, prestal si, prešiel si k dverám a vpustil si dnu svojich dvoch kolegov, ktorým už stáli riadne v pozore. Pri pohľade na mňa si ich honili. Sadol si si do kresla a povedal: "Teraz sa budem ja pozerať." Vtedy jeden z nich podišiel k mojej tvári a vrazil mi ho do úst. Druhý mi vyplnil svojou mužnosťou pičku a začal ma riadne šukať.
"Moja žena to má rada tvrdo, tak ju nešetrite!" povedal si im. Chlapi sa striedali, raz som mala v ústach jedného, potom zas druhého. Boli ako stroje. Sledovala som, ako si ho pri pohľade na ten akt honíš. Postavil si sa, lebo si to už nevydržal a pridal si sa k nám. Naslinil si si prst a strčil si mi ho do riťky. Keď som bola pripravená, zasunul si mi tam svojho vtáka. Všetci traja ste do mňa prirážali a ja som cítila, že už čoskoro budem. Orgazmus bol silný a veľmi intenzívny. Ako na povel ste ma všetci traja naplnili semenom. Chlapi sa obliekli a odišli a my dvaja sme si to v tú noc ešte zopárkrát rozdali.
Po náročnom dni sme zaspali a tešili sme sa, čo nám prinesie ten ďalší...