Umění svádět a být sváděn

6.12.2016 08:22 · 1.020 visualizações Miguel69

s dovolením převzato, ale velmi trefný...

"Markovo poučení":
Jedna kámoška mě říkala, jak pozná, že jí opadávají růžové brýle a opadává zájem o partnera.
Projevuje se to tím, že už jí tolik nezáleží na tom jaké si vezme na sebe kalhotky, nebere si už ty nejlepší a nejkrásnější, aby pro něj byla nej.
Přemýšlím o tom, proč pro mě Kačka přestala chtít být nej, nebo jaký jiný důvod může být v kalhotkovém setrvávání u jednoho modelu delší než dlouhé časové období, nebo v tom, co je naprosto antisexy a nechuť být v něčem pro mě sexy.
Přemýšlím nad tím, v jakém já bych musel být rozpoložení, abych nechtěl a nedělal pro to alespoň něco, abych byl pro partnerku přitažlivý.
Přemýšlení na toto téma následně odplouvá a raduji se z její přirozené krásy a říkám si, že v tomhle počátku našeho vztahu asi není třeba hnojit naší květinku (vztah) a že přitažlivost k ní nemusí být zmocněná krášlením a udržováním se atraktivní. I když přicházela myšlenka, jak by se Marek cítil a co by pociťoval, kdyby Kačka měla týden jedny kalhotky, dva týdny jedno tričko a jeden svetr a její chutě být pro mě atraktivní by ze stovky klesla na mínus milion ….

...některé oblečení (a nejen to) je naprosto asexuální. I kdyby nadrženost měla rozměr Papinova hrnce těsně před explozí a tento pohled dokáže to, co fyzika nikoliv. Skok na bod absolutní nuly.
Na druhou stranu, zdánlivá maličkost může dokázat nastartovat libido, představivost a zvědavost muže kvalitou dobrého motorkáře. Tzn. naskočí na první našlápnutí.
Je skoro jedno jestli se jedná o spodní prádlo nebo ne. Tam to většinou nezačíná, ale mnohokrát končí

Platí to oběma směry muž-žena tak i žena-muž (jiné varianty taky existují, ale není třeba je rozvádět ).