Proč máte rádi sex?

29.12.2016 15:30 · 1.463 visualização Megana

Asi většina ze zdejších má ráda sex, nebo alespoň to tvrdí a prezentuje. Je mi to fuk jak to máte, spíš mě zajímá co přesně Vás na sexu baví.

Pro akt samotný? Pro celkové vzrušení? Pro nutnost uspokojení? Šukáte z důvodu orgasmu? To by vlastně měla stačit masturbace? Jak to máte s orálním sexem? Kouříte/lížete rádi? A proč? Dělá Vám to dobře? Protislužba? A naopak jste rádi orálně uspokojováni? Děláte to pro vlastní potěšení nebo pro potěchu protějšku? Potřebujete se naladit na sex? Třeba romanticky? Svíčky, vana a tak?

Je to takový můj malý průzkum……ne trhu, nebudu Vám nic prodávat.

A abyste neřekli, že jen vyzvídám, zkusím nastínit moje důvody.
MiIuju sex. Miluju, když mě chlap šuká, když cítím jak mi vjíždí pérem do kundy. Když vidím co to s ním dělá, nebo nedělá . Můj prožitek se téměř přímo úměrně odvíjí od prožitku chlapa. Nejsem BI, nestačí mi laskání a lízání, prostě k tomu potřebuju chlapa s pérem. Ne žádnou náhražku, i kdyby byla sebelepší. Prostě to mužský tělo, jeho reakce a vše kolem tam musí být. Stejně tak i orální sex, moc ráda kouřím, vzrušuje mě to. Ale na druhou stranu nestojím o lízání. Dosud jsem to striktně odmítala, se současným partnerem se to maličko zlepšilo – asi ví jak na mě, ale jen občas, musím si o to říct. A co se týká romantiky…..no to není nic pro mě. Dobrá večeře a pití je fajn, ale se sexem vlastně vůbec nesouvisí. Můžu ho provozovat i po buřtu s cibulí a pivem a možná to na mě bude mít erotičtější vliv než svíčky a tak.

A jak to máte vy?