Nepodceňujte ty starší!

22.9.2018 14:41 · 920 visualizações Vlkrus

Někde jsem četl nevím už kde, že ženský rády drbou na rozdíl od mužů kteří jsou rádi informovaní. Takže bych řekl že si obě pohlaví nemají co vyčítat.
Já osobně si pokecám rád. A jsem nadšenej když najdu protějšek co je na tom stejně. Jsem dobrý posluchač, alespoň si to o sobě myslím, hlavně když se řeč točí okolo sexu!
Měl jsem docela štěstí, že jsem našel takovou dívku, no spíš to byla odrostlejší dorostenka, ale mému vkusu naprosto vyhovovala a když se řeč stočila na holit čineholit tak zastávala názor že neholit protože pak chlupy ztvrdou a protivně píchaj.
Jako ježek, řekl jsem, jak to můžeš vědět když se neholíš? Řekl mi to dědeček řekla. V duchu jsem nadskočil a řekl si že to chce trochu situaci s tím dědečkem rozvést. Teď nevím jestli to nepatří spíš do povídek? Ale asi ne.
Vést hovor s člověkem o generaci jinde tak to jsem ještě nikdy nezažil. Povaha vděčná za zajímavé téma mně donutila nabídnout třešňový likér z Německa ochucený slivovicí, kdo to nezná o moc přichází, to na okraj. Prostě se věci sběhly tak, že byla svědkem jak věkem sedmdesát šest muž a šedesát pět žena souložili. Užívali si to plnými doušky tak že byli slyšet tak hlasitě a srozumitelně takže nešlo neposlouchat, nepomohly ani zacpané uši. Mluvil hlavně muž, jeho slovník byl toho druhu který se za normálních okolností nepoužívá, ale paní dělal nejspíš dobře. Začátek byl, už ti mrdám kundu, rozmrdanou, vzrušuje mně tvoje mrdání, vzrušuje mně že jsi taky pěkně perverzní jako já, cítíš v kundě mýho čuráka hodně, máš ráda když ti stříká do kundy, že jsi to měla vždycky ráda? Kolik tě mrdalo kluků nejvíc, mně se líbilo jak jsi přede mnou bezostyšně mrdala, líbilo se ti když jsem mrdal tvou kamarádku? Ona spíš odpovídala, že jí mrdali čtyři, jak si zamrdala kdysi s gynekologem, jak jí mrdali jdni manželé, jak jí fotili při mrdání, Vyvrcholila asi za půl hodiny a když už byla tak i její partner si dovolil ejakulaci do ní.
S tím pánem, nazveme ho dědečkem pak vedla rozhovor o sexu, ovšem těsně předtím na něj vyplázla jazyk a vystrčila na něj zpod trička svoje pevné dvojky prsa načer byla ta reakce nech toho nebo budu nadrženej a následovala debata o tom jak si zpestřit sex ve starším věku.
Říkám si, kolik asi těch co jim táhne na osmdesát a taky starších žen po šedesátce jsou takhle sexuálně aktivní? Zbývá doufat že nám to vydrží taky tak, i dyby jsme u toho měli dělat psí kusy! A ta vypravěčka tím nebyla vůbec pohoršená, ani překvapená, dodala, oni na ten věk vůbec nevypadají, a nikdo by to do nich neřekl, příjemní a laskaví.