Život je Žena

6.7.2019 03:02 · 834 visualizações bedrichkoblih

Muž je zde proto, aby dělal Ženy šťastné, muži mají být k Ženám pokorní, pozorní, něžní, hýčkat Vás a plnit Vám Ženám  každé Váše přáni.

Není divné obdivovat něco co je tak krasného. At je to květina nebo Žena. Vy Ženy chcete byt  přece obdivované a opečovány proto zde jste. 

Žena je to nejhezčí co příroda stvořila, navíc  Žena je nositelkou života, a proto je hodna obdivu. Jsem bezcenná mužska nula, která je zde proto, aby jse obětovala a uspokojila potřeby svojí Paní, Ženě neboli božské Bohyni. Chci jse před Vámi plazit, jak malý pes, děvka, Váš mazlíček a prosit o Vaši přízeň. Vím o sobe že jako muž i cítím hluboko v sobe, že jsem ve všech ohledech horši  i na všech biologických úrovních nižší než Vy Ženy. Pro mě je má služba Vám posvátnou povinnosti Bohyni. Muž se nemůže nikdy rovnat Ženě. Muž je jen neandrtálsky pytel masa, který je zde, aby byl zotročen Vámi pro Vás.  Abych jako mužská méně cenná bytost Vás uctíval, ale zároveň měl důvod se Vás bát. A přirozeně přijmu šťastně fakt, že nemam pravá ani svobodu, vlastni myšlenky. Jen absolutní fakt ze Žena je intelektuálně nadřazena Bohyně bez omezeni. A ja jako mužská fena vím že jsem duchovně i mentálně nižší než Vy Ženy. Jsem méněcenná bytost, která uznává a chápe kde ma své místo. Na kolenouch před Vámi Paní, Bohyně slunce, Bohyně všeho života. 

Když na světě zůstane jedna Žena a 50 mužů lidstvo vymře. Když na světě zůstane padesát Žen a jeden muž, lidský rod nevymře..