Ráj pro alergiky.

7.7.2019 05:11 · 257 visualizações MiaMia---

Jedním z míst, kam se podívat, je levandulová farma. Na jednu takovou mi dal tip můj ehm kamarád B. a shodou okolností v její blízkosti bydlí i jeden z mých šéfů, který ji loni i navštívil.

Já jakožto nezaujatý sběrač levandule a turistických informací nejen z Google / 13. komnata, mí kamoši vědí/ se těším až porovnám realitu s netem.

Verze Google. Obrázky.Levandulová farma na jihu Moravy. Obrovské fialové voňavé moře té nejluxusnější levandule,levandulový obchůdek s nejlahodnější zmrzlinou čokoládou a dokonce i kávou!Profi fotky dětí nevěst i turistů lákají na fialové pruhy v blankytné modři nad hlavou, nikde samozřejmě ani živáčka.Nějaká starší paní si lebedí s kávou na lehátku.Naprostá idylka.

Verze šéfa: Já tam byl. Na to se rovnou vyserte. Denně pět set aut.Hlava na hlavě. nedá se nikde parkovat. Všude řvou děcka.

Jaká je pravda. Vstup na farmu za poplatek. Lidi jsou hyeny a každej by si narval pytel levandule zdarma.Natrhání kytičky za poplatek.Obchůdek v garáži. Chráněná dílna, dávají šanci postiženým. Super. Profi focení s jejich fotografem 1500. DVACET MINUT. PĚT FOTEK.Haha no.
Hafo včel. Nechápu jak můžou sedět na těch lehátkách třeba alergici v ruce s něčím, sladkým.

Verze kamaráda, který mě fotil v těch mácích. Já bych se na ně vysral :-)
/Nebo ne?/

Tento týden je poslední možnost, tak druhý pokus na ty voňavý fialový kytičky prosím prosím :-)