Zpověď nymfomanky

10.7.2019 03:51 · 1.094 visualizações MiaMia---

EPILOG A to jsi byla vždycky taková náruživá? Trošku mě znervozněl ten automat na kondomy ve tvé koupelně.:-)

Odmalička musela mít zvýšenou hladinu estrogenu, jinak si to nedokáže vysvětlit, to šimrání v podbříšku Sex ji zajímal opravdu už hodně brzo. Už jako puberťačka slídila v domácí knihovně, kde kromě knih z Klubu čtenářů Odeon, byla jedna jediná použitelná. Ano správně, Kámasutra. Se všemi těmi sochami v různých nesmyslných polohách a nepochopitelným označením lingam pro mužský penis. Byla totiž k její smůle ve slovenštině.

Pak nastalo období dospívání a místo nezáživných knížek nastoupily zkušenější kamarádky, které se s ničím nepáraly.Přesněji nesraly. Takže ji velice nešetrně uvedly hned do tajů ženského těla. aniž by o to vůbec stála včetně jeho záludností jako je menstruace atd. No popravdě z toho měla asi měsíc dost noční můry.

Pak se dlouho nic nedělo, když nepočítala takové ty dětské lásky nějaká ta semtam pusa a osahávání natajno v lavici. Například kamarád, který to dotáhl dnes na starostu,zkoušel pevnost jejích dvojek pravítkem.A to mu tehdy blbec půjčovala pravou pentelku z Maďarska.

Vše začalo až po první lásce, která ji tehdy hodně zasáhla, ale to už je jiný příběh. Dnes vůbec nechápe a nelituje, o pána s pivním mozolem a hanáckým nářečím by si asi dnes kolo nepopřela. Tenkrát ale byl dokonce příčinou cukrovky, která naštěstí je minulostí.

Ve dvaadvaceti na výšce i do pěta třiceti, kdy jí skákali do postele o spoustu let mladší kluci a později při práci v diskotéce, kde vše zakázané bylo povolené a nestíhalo před ní utéct vše co mělo penis, jí tak nějak k jejímu zděšení začalo docházet, že je na sexu závislá.


V té době už měla docela solidni skore chlapeckých i mužských trofejí. Někdy i tři za den.
Popravdě z toho byla neštastná, protože vůbec nespala a v noci plánovala, kdy kde co a s kým další den.
Později vše vyřešil počítač a erotické chaty, takže to přispělo k jejímu zklidnění. Měla tehdy dokonce seznam, s kým půjde do postele. Byl docela dlouhej.

A dařilo se. Byly to fakt pěkné mužské kousky. Z různých koutů republiky, věkově 18- 30. Nic není nemožné.Většinou hezky vybavené nejen tělesně. Kluci naprosto v pohodě.Nikdy by nevěřila, jak díky netu vše může jít tak snadno.

S jídlem roste chuť a opravdu hodně se namlsala.Zájem byl a tak pořád přemýšlela jak to posunout na vyšší level.

Měla dokonce čtyři mobily, takž kam se hrabete nevěrníci s trapnýma dvěma.Vlastně to byly dva na dual simky :-)

V kapse živnostňák , který sprasil dvakrát magistr Leo Střelec / už to jméno byl průser/ a mohla si dělat co chtěla. Paní svého času i paní jejich času.Denní výlety do přírody spojené se sexem a případně i focením byly nutností.Chlapci se předváděli, kdo má luxusnější auto. Večerní vyjíždky každodenní luxus. Jinak by jíi něco chybělo. Holky co v té době měly děti záviděly.

Jak říká kolegyně s oblibou :Někteří se i rádi vraceli. Ovšem pozor, NIKDY OPRAVDU NIKDY v tom nebyly peníze. Ani by ji nenapadlo si o ně říct.

To příšlo později a může za to kamarád, který jí nabídl pětimístnou částku za pár minut jejího orálního uspokojení. Peníze se vždy hodí a sumička byla opravdu nad průměrem tak proč ne ? Hloupý kdo dává, znáte to,

Současnost, Privát Mia a zbytek si zjistěte sami :-))

Naprostá spokojenost a konečně klid.