Páteční zábava se subem

12.1.2022 09:03 · 2.725 visualizações lukas5-5

Konečně! Na tuhle chvíli jsem se těšila celý týden. Pracovní dny utíkaly nekonečně pomalu a myslela jsem, že se pátku už nedočkám. Rychle jedu domů, abych se upravila, oblékla si hezké prádlo, vzala si sexy minišaty a vyrazila do města za zábavou.

Celá natěšená jdu do bytu a už se vidím ve sprše, jak mi teče voda po každém kousku mého těla...
"Ahoj zlato, jaký jsi měla den?" přivítá mě hned ve dveřích přítel a vytrhne mě z představ o pátečním ruchu města. Rychle že sebe dostanu nějakou odpověď a odcházím do sprchy. Přijde za mnou a plánuje společný večer.

"Co třeba kino? Nechtěla bys večer jít?" Rovnou odseknu, že nechci. Dneska večer se chci bavit úplně jinak. A překvapivě toho bude součástí i on. Dost důrazně mu řeknu, ať jde za mnou do sprchy. Zcela jistě čeká, že si s ním chci zašukat, ale to má smůlu. Sotva se mě dotkne, řeknu mu, co od něj chci...

"Musíš mě umýt a připravit na večer. Chci se nechat ošukat od někoho, koho si sama vyberu v baru!"

Vypadá zaskočený, ale udělá to. Nijak neprotestuje. Asi pochopil, do jaké role se tímto dostal a že tohle je jediná možnost, jak se mě dotýkat. Pečlivě myje každý kousek mého těla a já mu do toho říkám o mých představách na večer. Povídám mu o tom, jak se takhle voňavá nechám sbalit od nějakého chlapa. Jak se od něj nechám vyšukat a pak se poklidně vrátím domů za ním.
Když jsem kompletně umytá, pošlu ho do šatny. Musí mi vybrat nějaké hezké prádlo a šaty, ve kterých budu neodolatelná. Samozřejmě ještě zdůrazním, že dlouho na sobě nebudu mít ani jedno z toho.

Osuším se a čekám, co mi přinese. Vybral černé krajkové prádlo a modré upnuté šaty s výstřihem. Tyhle šaty mám moc ráda, dělají mi naprosto dokonalou postavu. Takhle oblečená někoho sbalím s naprostou lehkostí. O chvíli později jsem připravená vyrazit. Make-up, vlasy, oblečení, všechno je perfektní. Přijde mi říct, jak mi to sluší. Místo poděkování jen řeknu, ať si vezme klec na péro. Chvíli mě přemlouvá, že ji nechce. Trochu mě to naštve, jemně ho přidusím a znovu zopakuji, ať si pro klec okamžitě jde. Tentokrát už neprotestuje a za chvíli se vrátí s nasazenou klecí. Do nastavené ruky mi dává klíč od zámku, abych nad ním měla kontrolu. Za tohle ho pochválím, jak mě pěkně poslouchá.
"Obleč se a odvez mě do baru, dneska budeš můj poskok!"

Přijíždíme před bar a já se nemůžu dočkat, co se bude dít dál. Sotva jsem vystoupila, na chvíli se otočím a sehnu se k okénku u auta.
"Budeš tu na mě čekat, dokud si neužiju. Rozumíš mi? A když budeš hodný, třeba ti pošlu fotku, jak mě někdo šuká..."
Odpověď nedostanu, jen poslušné kývání hlavou, kterým vyjádří souhlas.

Přijela jsem tentokrát trochu později. V baru už to pěkně žije a kolem mě je spousta lidí, kteří se chtějí dobře pobavit. Stoupnu si přímo až k baru a rozhlížím se, kdo je okolo mě. Najednou ucítím ruku na svém boku. Otočím se a stojí tam pěkný chlap. Prý se společně napijeme. Dáme si skleničku Jacka a já vyzvídám, co tady dneska dělá. Je tu se svými kamarády, jeden z nich slaví rozlučku se svobodou. Ukáže mi, kde je zbytek jeho kamarádů a jsem nadšená. Hned bych věděla, co s nimi dělat. Nakloním se k němu a říkám mu, že bych se dneska ráda opravdu dobře pobavila, jsem tu totiž sama. Spokojeně se usměje. Asi sám nečekal, že to půjde tak snadno. Na chvíli odchází pryč, jen se rozloučí s ostatními. Pomalu odcházím směrem ven a on mě po chvilce následuje. Nejdřív si nevšimnu, že jeden jeho kamarád odchází s námi. Když to zjistím, nejsem vůbec proti tomu. Opravě naopak, vůbec mi to nevadí. O to víc jsem vzrušená!

Nasedáme všichni tři do auta, ve kterém čeká poslušně můj sub. Sedíme vzadu, já pěkně uprostřed a nechávám se od nich hladit. Samozřejmě dávám dost najevo, jak si to užívám. Jeden z nich řekne adresu, kam pojedem a vyjíždíme. Po cestě mi jeden z nich vyndá kozy z výstřihu a úžasně mi je dráždí. Druhý si hraje s mojí kundičkou a je nadšený z toho, jak jsem mokrá. Líbí se mi, jak nás celou dobu sub poslouchá a občas se na mě podívá přes zpětné zrcátko. Živě si představuji, jak se mu mačká péro v kleci a on s tím nemůže nic dělat. Klíček od zámku mám celou dobu u sebe. Provokativně se mi houpe na řetízku, co mám na krku.

Za pár minut jsme na místě. Všichni tři jdeme společně do jednoho domu. A sub zase poslušně čeká v autě. Tohle mě tak baví neskutečně mě to rajcuje. Přicházíme do bytu jednoho z nich a než se zavřou dveře, jsem skoro celá svlečená. Odvádí mě do ložnice, kde na nás čekají ze stropu zavěšené popruhy. Jsem nadšená! Ihned se do nich zavěsím. Jeden z nich přijde a strčí mi péro do kundičky. Má ho opravdu velikého a chvíli mi trvá, než si na něj zvyknu. Ví moc dobře, co se mi líbí a jsem z něj opravdu hodně mokrá. Za chvilku už mě šuká pěkně tvrdě a přijdu si jako jeho coura. Druhý chlap přijde k mojí hlavě, zakloním ji a těším se, až mi narve péro do krku. Pomalu mu to jeho péro olizuju a pak ho chytnu za zadek a nechám ho, ať mi ho strčí co nejvíc hluboko do krku. Chci obě dvě péra cítit v sobě co nejvíc. Chvíli si takhle užíváme, ale je na čase taky něco ukázat mému subovi, který na mě čeká v autě, až si užiju. Jeden si vezme do ruky mobil a udělá mi video z toho, co tam všichni děláme. Pak se přesuneme do postele. Kleknu si na čtyři a tentokrát kouřím toho, co mě před chvílí šukal. Ochutnávám jeho péro a je pořádně mokrý. Baví mě lízat jeho koule a pak si chci strčit celé péro do pusy, aby se mu to co nejvíc líbilo. Soustředím se na to, jak mu dělat co nejvíc dobře a v ten moment přijde i ten druhý a začne mi pomalu šukat kundičku. Pořád drží v ruce mobil a natáčí nás. Tohle se subovi bude líbit. Jsem strašně moc nadržená a těším se na orgasmus, který už chce nastoupit. Najednou mě přestane šukat a začne si honit péro. O to víc se věnuji tomu, kterého kouřím a čekám, co bude. Za chvíli mi na zádech přistane pořádná nálož mrdky, teče mi to na boky a to mě tak moc vzruší, že se těším na nálož i od toho druhého. Kouřím ho, jak nejlépe umím a zanedlouho se na mě vystříká i on. Jsem ráda, že je všechno natočené na videu. Hned, jak to půjde, posílám video subovi. Ať má v autě nějakou zábavu od své paní.

Za pár minut nasedám k subovi a dám mu do pusy moje kalhotky. Chci, aby cítil, jak jsem byla z těch dvou chlapů mokrá. Sundám si klíček z krku a vysvobodím ho z klece. Chvíli mu péro honím, ale ne nijak dlouho. Hrozně moc by se chtěl udělat, ale nechci mu to dovolit. Strčím si prsty do kundičky, která je šíleně mokrá a otřu mu je na obličej. Chci, aby byl ponížený. Sehnu se k jeho péru a kouřím ho, jako jsem před chvílí kouřila ty dva. Prosí mě, aby se mohl vystříkat. Ale nenechám ho. Místo toho mu příkážu, aby si zase vzal klec. Poslušně to udělá, láskyplně ho políbím na tvář a provokativně řeknu, že ty moje kalhotky si může nechat jako památku na tuhle parádní noc. A kdy rozhodnu, že se taky může udělat? Třeba až si to zaslouží...