Není společná večeře už klišé?

3.3.2022 07:31 · 683 visualizações D005

Říkám si, jak často vzít svou lásku na večeři? Co třeba taková pěkná restaurace. U předkrmu ti naleji víno a podám malý balíček. Otevřeš ho. Je v něm jen lísteček „jdi a přines mi tvé kalhotky v této krabičce“. Trošku udiveně na mě koukáš, ale já se tvářím, že není o čem diskutovat. Váhavě staneš a odcházíš na toaletu. Po chvilce se vrátíš a s úsměvem mi posuneš krabičku. Opravdu vidím zde tvé kalhotky, lísteček na kterém jsem ti psal instrukci. Ale ještě něco je na něm rtěnkou připsáno „škoda že jsi jí neviděl, je pěkně vlhká“. Překvapilo mě to. Dělal jsem jako by nic. Přinesli polévku. Dáme si pauzu a půjdeme se podívat na terasu. Je zde krásný výhled na Prahu. Vstanu, jdu k tobě a odtáhnu židli. Stojíme na verandě a koukám na Prahu. Nedám i to a pohladím tě po zadečku. Konečky prstů přejedu přes hrot tvých bradavek. Viděl jsem na tvých bradavkách, že tě tato situace vzrušuje. Odháníš mě ať toho nechám. Jdeme opět ke stolu. Usměji se a sáhnu do kapsy. Vytáhl další balíček. Položím ho na stůl. Otevřeš ho, uvnitř jsou nové krajkové kalhotky a opět lísteček. „Malý dárek, můžeš si je zkusit. Ale chci vidět jak ti sluší“. Po chvilce, která se mi zdá hooodně dlouhá přicházíš. Posadíš se. A vrátíš mi krabičku i s telefonem. Strašně chci vidět co jsi přinesla. Ale schválně se nejprve napiji vína až pak otvírám krabičku „děkuji, tam měla být tvá ruka 😉“ Neudržím se a rychle sáhnu po telefonu.
Sotva se rozsvítí display uvidím tvé krásné nohy s vyhrnutou sukní a samodržící punčochy. Fotka končí nad krajkovým lemem. Takže není „nic“ vidět. Rychle posunu na další fotku. Šaty jsou ještě výš a již vidím i tvou krásku. Pohyb na další fotografii mi ukáže již oblečené tvé kalhotky, krásně přes ně prosvítá tvá ruka zastrčená za ně a je jasně vidět, že jeden prst mizí.. Ona si to tam dělala, bleskne mi hlavou. Představa jak jsi si „zkoušíš“ kalhotky a při tom se hladíš. Mě dostává do transu. Cítím jak jsem vzrušený. Pojď, mám ještě jedno překvapení. Na střeše si můžeme dát šampaňské, mám to domluvené. Zvedáme se. Pomáhám ti odsunutím židle. Jako by náhodou se rukou otřeš o mé vzrušení a hroty prsou o mé rameno. Oba již myslíme jen na jedno. Vstupujeme do výtahu, ještě se dveře ani nezavřeli a již tě tlačím na stěnu a vášnivě líbám. Nenasytně ohrnuji horní lem šatů, osvobozuji tvé ňadro a beru ho do rtů. Hladím jazykem. Pak druhé. Cítím jak ti ještě více tvrdnou bradavky. Užíváš si každý můj dotek. Oběma rukama chytám lem tvých šatů a vyhrnuji je nad pas. Instinktivně je chytneš. Já poodstoupím a kochám se pohledem na nové kalhotky ale především na to co sice jen lehce ale předci skrývají. Kleknu si. Pohled stále upřený do tvého klína. Prstem, jako bych se bál, zlehka přejedu po tvé krásce přes kalhotky. Prstem kopíruji tvou rýhu. Jemný dotek ale na tebe působí jako elektrický impuls. Aaah ti unikne z úst. Chceš víc, chceš to hned. V tom cítíš dotek mých prstů ve tvém třísle. Jak prst zajíždí z boku za lem kalhotek. A jedním, pomalým pohybem, odkrývám tvou kundičku. Je vzrušující vidět, jak jsi nadržená. Jak se začíná lesknout. Přiblížím svá ústa, čekáš dotek. Ale místo toho jen lehce fouknu. Díky tomu že je již vlhká je jako bych se tě dotkl něčím studeným. Opět aaah. Sekunda trvá jako hodina. Ale již cítíš dotek mých rtů na tom nejcitlivějším místě. Jazyk zatlačí do úžlabiny a pomalu s ním jedu nahoru až na K. Nevydržíš a přitiskneš si mou hlavu do klína. Pomalu začnu kmitat jazykem. Prsty obou rukou si pomohu a rozevřu závojíčky abych se dostal tam kde to máš nejraději. Užíváš si každý můj pohyb, dotek. A začínáš se blížit vrcholu. V tom se ozve cink a jsme nahoře. Ještě že vím, že jsme tam sami. Na střechu se normálně nechodí.
I tak nás otevření výtahu vyruší. S velkou dávkou sebezapření přestávám. Postavím se a vycházíme z výtahy. Sotva udělám dva kroky. Otáčíš mě a autoritativně přitlačíš ke stěně. Vášnivě políbíš ale to už cítím tvou ruku dole. Jak mačkáš přes kalhoty můj penis. Rychlým pohybem rukou rozepínáš mé kalhoty. Zajedeš pod ně a pomalu osvobodíš něco co trčí přímo na tebe. A zdá se to dost tvrdé. Usměješ se, klekneš a pomalinku ho bereš do pusy. Užívám si jak hladíš jazykem můj žalud, saješ a rukama masíruješ mé koule. To se nedá dlouho vydržet. Odstrčím tě. Postavíš se. Skoro by se dalo říci, že lačně koukáš na můj trčící penis. Elegantním pohybem sundáš jedno i druhé ramínko šatů. A již tu přede mnou stojíš jen v kalhotkách a punčochách. Oběma rukama chytneš kalhotky a pomalu s nimi sjíždíš tak aby zůstaly v půli stehen. Udělám krok k tobě. Beru ho do rukou, pohybem obnažím naběhlý žalud. A jemně s ním přejedu po tvé kundičce. Hmmm ozve se z tvých úst. Prsty ryky sjedeš na svou kráskou a trošku ji rozevřeš. Druhou rukou si stiskneš bradavku. To už ale cítíš dotek špičky mého nadrženého penisu tam dole u vchodu do tví krásky. Malinko přitlačím, čekáš že do tebe zajedu. Ale já jen naberu tvé vzrušení a pomalu s ním přejedu nahoru až na k. Aaaa neudržíš se. Ještě víc proti mně vystrčíš panem. A já začnu s penisem v ruce jezdit po tvé krásce. Tisknu se k tobě a jezdím s ním tak, že se můžeš zbláznit chtíčem. Chceš to, ale ty doteky na K s nadrženým pérem jsou táák vzrušující. Odstrčíš mou ruku a tiskneš si ho na kundičku ještě víc. Já se pohybuji rychleji a rychleji. V tom stiskneš nohy k sobě a prožíváš nečekaný orgasmus. I mé vzrušení je na vrcholu. Přestávám rozumně uvažovat. Sotva se z orgasmu vrátíš do reality, otáčím tě. Cítíš jak ti jedu penisem po zadečku a buch. Tvrdě do tebe zarazím. Chytám tě za boky a začínám přirážet. Jednou rukou sjedu na prsa a začínám je mačkat, beru bradavky mezi prsty. Ale především do tebe zajíždím svým tvrdým klackem. Přirážím tak, že se rukama musíš opřít o zeď. Vycházíš mi vstříc, chceš mě cítit ještě hlouběji. Buch, buch. Chci tě, chci tě vidět. Vytáhnu ho z tebe ale jen proto abych tě otočil a položil na stůl co tu stojí. Roztahuji ti nohy a už zase zajíždím do tvé nadržené kundičky. Pohled pro bohy. Vidět jak zajíždí můj trčící nástroj do tvé nadržené krásky. Ještě zrychluji. Chytám tě za boky a ještě víc, ještě hlouběji tě nabodávám. Přestáváš se ovládat, prsty si mačkáš bradavky. Ruku přitisknu na tvůj K a to je konec. Prohneš se, stiskneš nohy a jsi mimo realitu. Sotva dozní poslední záchvěv orgasmu, vytahuji ho z tebe. „Chci tě postříkat“ vyhrknu neskutečně nadrženě. Prsty si ji rozevřeš, očima hltáš každý můj pohyb. Stačí jeden pohyb rukou a již dopadají první kapky mého vzrušení na tvou krásku, bříško a nekontrolovatelně i na prsa.