Bisexuálem ve vteřině

4.7.2022 04:35 · 2.292 visualizações nahac-ze-severu

Pánové bisexuálové, nevím jaká byla vaše cesta k obojí orientaci, jestli postupná, přirozená, anebo jako u mě velmi nečekaná a rychlá.

Šel jsem na otevřenou Swingers party (otevřená znamená, že je pro všechny příchozí, není potřeba přijít v páru), bál jsem se, aby tam nebyli samí muži a žena žádná, a kupodivu tam pár žen bylo. Co jsem ale nevěděl, že je to otevřená Swingers party všem orientacím - což jsem poznal hned velmi záhy, protože to prostě nepřehlídnete :-D

Chvíli jsem se rozkoukával, a hledal místo kde zakotvím, koutkem oka jsem pozoroval týpky jak si dělaj dobře, ale stále jsem hledal volnou ženu - ta samozřejmě žádná nebyla v té silné přesile mužů, a tak jsem se přidal k menší skupince mužů, která osahávala a hladila pohlednou starší ženu, a jí se evidentně pozornost více mužů líbila. Klekl jsem k nim a začal ji také osahávat, a po chvíli jsme se dočkal i doteků od ní, chvíli mi ho honila a pak zase jiného. Lehl jsem si abych byl pod ní a začal jsem jí hladit kundu a v tom cítím opět honění a tak si to užívám a kouknu dolů a vidím, že mě to honí chlapská ruka, tak ve mě cuklo a lekl jsem se a chtěl jsem uskočit, ale bylo mi tak trapně že jsem neuskočil a zůstal jsem ležet, v tom opaření jsem i přestal hladit její kundičku a hnedle jí obsadila jiná ruka :-D No a tak koukám jak mě ten chlápek honí a najednou se začne sklánět hlavou k penisu a já si říkám že mě snad chce vyhulit. V hlavě panicky křičím "TY VOLE TO NE NE NE NE NEEE, STŮJ". A šup a už mě hulí, zmrznul jsem a za pár vteřin mi došlo co se děje a v hlavě jsem euforicky křičel "TY VOLE TY VOLE JOOOO, DĚLEJ !!! ". Bylo to velmi rychlé prozření, ten oral neměl chybu! Potřeboval jsem to jako sůl a co je mi po tom kdo to dělá, čí pusa to je. Vždyť jsem si to ve velkém nadržení nechával udělat klidně i řekněme málo atraktivních žen. A tahle pusa to uměla sakra dobře a já si to náramně užíval, a bylo mi totálně jedno že je to od chlapa. Vůbec nevím jestli jsem se nechal strhnout sílou toho prostředí okolo, že jsem byl nadržený jako prase a že jsem okolo viděl tolik nahejch chlapů jako nikdy, a dokonce i v akci. Asi ano, protože bych k tomu nejspíš nikdy nesvolil někde s nějakým chlapem o samotě. Tohle mé hluboké uvažování bylo velmi rychle ukončeno orgasmem a výstřikem do pusy chlápka, kterého jsem nikdy neviděl, neřekl jsem si o to a ani jsem to od něj nechtěl, ale byl jsem za to secsakra vděčný. Kundička roztoužené paní mě už nějak nezajímala protože já jsem dostal co jsem potřeboval. S rozklepanýma nohama jsem se zvednul a šel se napít. A v hlavě se mi honili myšlenky, že to je přece logický že mi to udělal tak dobře když mi chlapi víme co se nám líbí :-D A ihned jsem začal uvažovat, jaké to je, jaké to je kouřit někoho, vždyť holky si to spolu taky užívaj a lížou se, tak i chlapi věděj nejlíp jak to udělat.

Zvědavost byla silná. Nadšení ještě silnější. Po chvíli jsem narazil na toho chlápka. Oslovil jsem ho a pochválil, že to bylo super. A on byl potěšen a že jemu se to také zamlouvalo. Dali jsme se do řeči, a vyklubal se z něj ženáč, že prý chodili na swingers se ženou a že se tam u něj projevilo bisex zaměření, ale že ženu to moc nebere a tak má svolení, že si na bisex má chodit sám, a tak že prý nechodí na tyhle Swingers party za ženami, ale jen si užít s muži. Tak jsem mu pověděl svůj příběh, a on že ho to ani nepřekvapuje, že tak to má spousta chlapů tam, a že si myslel že je to i mé poprvé. Nikdy bych nevěřil tomu co jsem se chystal říci, protože jsem ho požádal aby mě vykouřil ještě jednou, že to bylo naprosto skvělé, a on že s radostí, a na klidném místě mi to udělal ještě jednou - opět skvěle. Kam se na to většina ženských hrabe, byla to taková slast! Zeptal se mě, jestli to chci taky zkusit, vzal mojí ruku a dal jí na svoje péro, trochu jem ho osahal ale pak ucukl s tím, že na to nejsem ještě připravený, a on že chápe. Já dostal co jsem chtěl, dokonce dvakrát, a tak jsme se rozloučili a já šel domů.

Doma jsem nad tím samozřejmě rozmýšlel a uvědomil jsem si že během vteřiny, co jsem okusil tu slast jak uměl ten chlap hulit moje péro byla skvěla, a že ze mě udělal během chvíle bisexuála, protože jsem neucukl, a dokonce jsem si vyžádal opakování. V tu chvíli se mi vybavilo to jak jsem v ruce držel jeho péro, a pomyslel jsem si "SAKRA, MĚL JSEM TO ZKUSIT HO TAKY POKOUŘIT, ANEBO ASPOŇ VYHONIT".

Ale co, tak tam půjdu zas :-)