Okurka

15.5.2023 05:40 · 955 visualizações Quadmax

Hezký květnový den všem.
Prostě chirurgická ambulance je studnice neskutečných zážitků. Je pravda, že v ambulanci se pořád řeší ty samé věci. Bolesti břicha, vyndávání stehů, hemoroidy atd. Občas se rozřízne nějaký absces nebo diabetická noha. Prostě samá chuťovka.
No a tím se dostáváme k dnešní noční story. Kolem druhé hodiny přichází muž ve věkové kategorii 30-40 let. Na recepci udává bolest břicha. Sloužím chirdu, volám doktora a jde se pracovat. Lékař ještě po telefonu naordinuje odběry a zajištění žilního vstupu. Všechno provedeno a pán už při odběrech byl značně neklidný. Tedy spíše měl problém posedět. Začíná taková malá zpověď od lékaře. A co nám pán neprozrazuje. Zase další šikula, který si do konečníku zkouší narvat nějaký předmět. Ovšem je trochu nemilé, když potom část toho předmětu nejde ven. No jo. Salátová okurka se v dnešní době rovná pomalu ceně levného dilda z čínských shopů. A co myslíte. Zase story o tom, jak asi manželce vypadla, když nesla nákup a položila si tašku na sedačku a když si na ní po tmě sednul a jak se lekl, tak praskla.
A teď začíná hodinový boj se zeleninou. Pomocí různých peánů, háčků a lžiček se okurku povedlo po částech vyextrahovat ven. A boj úspěšně skončil. Používejte na zeleninu kondom. Přece jen se to dá vytáhnout lépe.
Hezký zbytek dne