Sportování může být zajímavé

8.6.2023 08:02 · 716 visualizações D005

Často jsem chodil hrát basket. Někdy jsme přibrali i holky. Jednou s námi hrála taková hubená, šikovná holčina. Mirka se jmenovala. Shodou okolností hrála proti mně. Takže jsem se sem tam dostal i do její těsné blízkosti, když jsem jí bránil. Při jednom obranném zákroku jsme jí omylem rukou přejel po zadečku. Všimla si toho, a s úsměvem se ohradila. Při další akce jsem se již zadečku dotkl „omylem“ znovu. Při našem útoku mi však můj náhodný dotek s pošklebkem vrátila. Já jako by náhodu přejel rukou přes její menší prsa. Při jiném jsem ucítil dotek ve svém rozkroku. Basket se pro nás začal stávat druhořadý. Využívali jsme každé příležitosti k doteku, dokonce to došlo tak daleko, že mi ho přes kalhoty stiskla. Byl jsem už pěkně nadržený, když hra skončila.
Ani jednomu se nechtělo po tomto domů. Domluvili jsme se, že si ještě zastřílíme. Porůznu jsme se špičkovali, ale už jsme se nedotýkali. „To nedáš“ řekl jsem posměšně před její střelou. „O co?“ opáčila. „Nevím“ byla má odpověď. A těsně před její střelu jsem dodal „O tričko“. Samozřejmě nedala. „To neplatí, to jsi řekl pozdě“ byla její odpověď doplněná smíchem. A tak jsem při každé její střele vykřikoval části oblečení. Sem tam se trefila sem tam ne.
Nakonec jsem jí doprovodil k jejich domu. Rozloučil se a odcházím. V tom mi pípne SMS: Ty kalhotky, co jsi vyhrál, jsem ti nechala na hydrantu v suterénu. Nevěřícně jsem koukal na SMS. Mé rozhodování netrvalo ani sekundu. A už jsem stál zpět u jejich vchodu do domu. „Dík, jdu si pro ně“ byla má odpověď. Skoro jsem běžel abych tam už byl. A opravdu, sotva jsem v suterénu rozsvítil, uviděl jsem bílé kalhotky položené na hydrantu. Akorát když jsme je bral do ruky, zpráva: Vystříkej se do nich a nech mi je tam. Na sucho jsem polknul. Vůbec jsem to nečekal. Původně jsme je jen chtěl vzít a odejít. Ale situace mě začala ještě více vzrušovat. Netrvalo ani minutu a stál jsem tam, držel naběhlé přirození v jedné a její kalhotky v druhé ruce a pomalu honil. Představa, že mi napsala to co napsala, že si třeba představuje jak si to dělám u jejích kalhotek mě strašně vzrušovala. Z ničeho nic, slyším kroky, rychle jsem ho zastrčil za kraťasy. Podívám se a tam stojí Mirka. Oblečená, jak jsme skončili, jen asi nemá pod kraťasy kalhotky. Zřetelně vidím její naběhlé bradavky. „Nenech se rušit“ povídá s vítězoslavným úsměvem a jde ke mně.
Vezme mi její kalhotky z ruky „Tak dělej, dokonči to“ skoro pošeptá a při tom mi jedním pohybem stáhne kraťasy tak až mi penis vyskočí ven a trčí proti ní. Tak to ne, pomyslím si. Chytnu lem jejich kraťasů a jedním tahem ji je stáhnu, až spadnou na zem. „Ty jsem také vyhrál“ dodám rozhodně. Pak se k ní nakloním tak, že špička penisu se dotkne její krásky. Mé rty se dotknou jejího ucha a pošeptám „A já se rozhodnu, kam budu stříkat“. Pohnu pánví tak aby po její krásce přejel špičkou. Podívám se na ní. Ještě jednou pohnu boky, zřetelně cítím, jak můj žalud jede mezi jejími závojíčky. Dokonce se mi zdá, že vyjde pánví vstříc. „I to tričko“ opět pošeptám a při tom jí políbím na ucho. Pomalu vyhrnu tričko, druhou rukou vytáhnu nahoru i sportovní podprsenku a osvobodím její menší ale krásná prsa. Neodolám a vezmu do rtů její bradavku, kterou pohladím jazykem. Stejně tak ochutnám i druhou bradavku. Mirka jen zaklání hlavu. Ucítím její ruku na svém tvrdém přirození. Narovnám se a vášnivě se začneme líbat. Na chvilku líbání přeruším a opět pošeptám „Prohrála jsi vše, i sebe“ Na to jí chytnu za boky, přitáhnu k sobě, za nohy zvednu do vzduchu a přitisknu zády ke stěně. Jednou rukou si pomohu a už cítím, jak do ní pronikám. Cítím každý milimetr její nadržení kundičky. Dva pomalé pohyby spustí lavinu chtíče. Opírám ji o zeď, a tvrdě do ní zajíždím. Už nejde o sex, ale o brutální šukání. Oba to strašně chceme. Chci být co nejhlouběji, Mirka mě chce cítit všude. Jak ji rukama držím pod zadečkem, nedá mi to a prsty dráždím i druhou dírku. Tvrdě přirážím, Mirka mi vychází vstříc. Trvá to opravdu jen chvilku a cítím její stisk nohou, prohýbá se v orgasmu. Na pár okamžiku strnu. Pouštím ji na zem, otáčím a beru si jí zezadu. Jde mi jen o jedno, chci stříkat. Rukama se musí zapřít o zeď, aby mé přírazy ustála. Podlamují se jí kolena při dalším orgasmu, to už ale i já budu. Dosedá na zem, napjatě kouká na můj trčící úd, který držím v ruce. Stačí pohyb a už dopadá první dávka na prsa, kundičku…