Definice čubky

23.7.2023 17:32 · 414 visualizações Scoat

Milé dámy, pánové,

přišlo vám na mě takové trápení. Vím, nedávno se tady nějak probíralo takové to škatulkování, přiznám se bez mučení, příliš jsem nedával pozor. Navíc ta absence vyhledávání, že? To je jen kratičké okénko, abychom si mohli, než se pustíme do práce, zanadávat nad všemi nespravedlnostmi světa.

Ač tedy, co jsem pochopil, vkládání lidí do různých krabiček příliš nefrčí, co když je situace opačná? Co když objevíte nějakou krabičku a v ní se schovává nějaký člověk? A vy kolem té krabičky chodíte sem a tam, opatrně našlapujete a usilovně přemýšlíte, co se v ní asi skrývá?

Modelová situace: vdaná maminka, která na svém profilu s BSDM tématikou poctivě vyplní desítky, možná stovky dotazníkových kolonek, ale v prostoru, kde o sobě může napsat pár vět uvede jen surově holou větu, „Jsem čubka.“ K mé smůle mne právě tenhle jeden jedinej řádek dovede tak vykolejit, znejistět, že všechny mé představy o tom, kdo že se vlastně v té škatulce nachází, berou za své.

Podle mě (OK, spíš pro mě) prostě existují určitá magická slova, která mají nějakou podprahovou funkci uvádět člověka v nejistotu. Jako třeba čubka nebo ještě horší slovo fena. To když někde v popisku píšou, raději se tomu obloukem vyhýbám, protože já si prostě nedovedu představit, co se pod tím skrývá za definici. Pro můj intelekt asi přílišná míra abstrakce. A to jsem se včera dozvěděl, že smajlík kohouta má skrytý význam potměpicha.
Jako bylo-li by to u pejskařů, tak to mám vyhráno, to zas jako jednoznačně chápu, co je fena a co všechno se za tím skrývá. Čubkou zase označuju našeho psa, abych ho takhle verbálně nakopal do koulí, ale s ním to stejně moc nehne.

Nojo, ale když to o sobě řekne holka? Myslím si, že je pořád hodně důležitej ten kontext. A já jsem holt pořád trochu natvrdlej chlapec, co si prostě musí všechno pořádně vošahat, namlátit si na tom hubu, pořezat pazoury, aby tomu všemu konečně přišel na kloub.

A tak, milé poloprofesionální amatérky, cítíte se být čubkami? Necítíte? Proč? A které kolegyně podle vás těmi skutečnými čubkami nepochybně jsou?
Pánové, jak má podle vás taková pravá nefalšovaná čubka vypadat? Jaké vlastnosti rozhodně nesmějí chybět na jejím checklistu? A co už jsou nadstandardní funkce?

Komentujte, barvitě popisujte sebemenší detaily, rozvádějte téma v dalších článcích, jen ať už mám proboha konečně definitivně jasno!