10 let

18.8.2023 17:08 · 585 visualização mic_ja

Dnes mne na vlastním profilu upoutala kolonka "Datum registrace: 18.8.2013 ". Říkám si, to datum je mi nějaké povědomé. Aha! Kolikrát já během dnešního pracovního dne napsala "18.08.2023" - proto mi i datum "18.8.2013" padlo do oka - tak ono už je tomu 10 let, kdy jsme s tehdejším partnerem založili tento profil. Jak ten čas letí!

A tak trochu vzpomínání. Jako když se vás na pracovním pohovoru zeptají, kde se vidíte za 5 nebo za 10 let. Člověk se zamyslí a v podstatě kromě obvyklých frází ani neví, co odpovědět. A jak by to taky mohl vědět, co čas přinese!? Život / čas je tak nevyzpytatelný a efemérní.

Když si vzpomenu na to, jaká jsem před deseti lety byla já... Mladá, to za prvé. Sic s nějakými životními zkušenostmi, ale s mnohem menšími než nyní. Sex a erotika byly nedílnou a podstatnou součástí mého života (jinak by tento profil ani nevznikl :-D).... Hm, a jaká jsem teď? Život jsem změnila od základů, před těmi deseti lety bych si netroufla odhadnout ani desetinu z toho, jak žiji nyní. A to je právě to fascinující, že nevíme, co život přinese. A s věkem tedy ubyla i nějaká to "potřeba exhibice" - raději doma v soukromí, foto netřeba. :-)

Kolikrát jsem přemýšlela nad tím, proč vlastně tento profil ještě máme a nezrušili jsme ho, když už nejsme pár. Ze začátku to bylo kvůli zaplacenému VIP programu, který už ale dávno nemáme. Nicméně ráda se občas na profil přihlásím - přečtu si povídky (jo, jejich čtení mne stále baví, nepopírám), ráda kouknu na nové galerie - často díky galeriím člověk i mimo erotično objeví třeba zajímavý tip na výlet, baví mne prohlížet si galerie, které mají prostě nápad (zajímavé prostředí, oblečení, apod.), přečtu nějaký ten blog, něco okomentuji. Pokud chci kouknout na nějaké porno / video to už holt musím na jiné servery, protože bez VIP či nově vložených vlastních fotografií / videí zde zkouknout videa není možné. Nic nového už ale nefotím. A jiný profil se mi zakládat nechce, tam bych postrádala tu "historii" - něco jsem někde okomentovala, támhleto se mi líbí, atd.

Jak často profil používá muž z původního páru, to netuším. Někdy "pod očkem" - Návštěvnost profilu" - vidím nízké číslo, tak si říkám, možná taky byl online, jindy číslo vysoké, ale bez VIP stejně vidím jen v souhrnu posledních pět návštěv profilu a nevidím časy, takže těžko říct.

Každopádně 10 let profilu na jedné v podstatě sociální síti, která je tajemná a absolutně skrytá od běžně provozovaného života. Wow, to je důvod k zamyšlení, proto tento příspěvek. :-)

Takže milé Amatérky, milí Amatéři, každopádně vám přeji, ať vás erotika nadále baví, foťte a pište povídky a blogy, ať mám co prohlížet a číst. :-) Každý se vyvíjí a stárne, chutě (ať už co se týče jídla nebo erotiky) se během života mění, ale jinak by to byla přece nuda. :-)