Trojka

22.3.2024 17:59 · 1.015 visualizações Dildoman

Čas od času tady narazím na inzerát, který zní neskutečně lákavě a váhám, zda na něj odpovědět a opravdu si neužít co nabízí. Ale jaká rizika to může nést?
Milujete svojí manželku/přítelkyni/kamarádku a snažíte se jí spnit každé její přání. Když pak jednoho dne projeví touhu vyzkoušet si trojku, přibrat ještě jednoho muže na hraní, neváháte a pustíte se do hledání.
Trvá nějaký čas než se vám konečně podaří prosít tu záplavu mužů, kteří většinou jen slibují, a najít někoho, kdo by mohl splňovat její představy, kdo by byl i vám sympatický a dokázali by jste si s ním představit takový zážitek ve třech.
Chvíli si píšete, pak pár schůzek, aby jste se poznali, a jde se konečně na věc.
Hlavou se vám honí plno představ, co byste mohli zažít, myšlenky na to, co se asi bude dít a těšíte se, jaké to nakonec opravdu bude, jak si užijete nádherný nevšední sexuální zážitek.
Začátek je trochu rozpačitý. Přeci jen je něco jiného si jen povídat někde v kavárně, nebo wellness a pustit se do sexování s někým koho znáte jen povrchně. Naštestí stačí trochu alkoholu, pár skleniček dobrého pití, aby se nálada uvolnila a naprosto přirozeně se přešlo od povídaní k činům, k sexu ve třech.
Je to nádherné. Vaše představy se plní. Užíváte si obrovskou rozkoš, poloha střídá polohu, ona sténá rozkoší a evidentně si dva muže naráz užívá. Po nějaké době už ale nedokážete odolávat tomu obrovskému přívalu rozkoše. Dojdete vrcholu a sříkáte jak skoro nikdy předtím.
Zatímco vy ztěžka oddechujete po prožitém vyvrcholení, on pokračuje dál. Přiráží v tempu, kterého jste nikdy nebyli schopni, a vypadá to, že se snad ani nezadýchává. I jí se ale ta divoká jízda líbí. Prožívá jeden orgasmus za druhým a dokonce stříká. Nevěřícně na to hledíte. S vámi se nikdy takhle neprojevovala, nikdy jste nezažil její mokrý orgasmus. Na chvíli zvolní a pak znovu rozjede tu jízdu. Trvá to desítky minut než konečně i on dojde vrcholu.
Všichni tři jste spokojení. Užili jste si po čem jste toužili, zažili nádherné orgasmy, nevšední sex a už se těšíte na příští setkání.
Další setkání má ale podobný scénář. Uděláte se jako první a jste odsouzen do role diváka. Vidíte jak si to ona neskutečně užívá. Jste šťastný, že to tak je, že jste jí její přání mohl splnit. Zároveň ale vidíte toho chlapa, jak jí neúnavně přivádí na jeden vrchol rozkoše za druhým. Někde ve vaší mysli se najednou vynořuje otázka:" Proč nesvedu, co on? Proč nemám takovou výdrž?"
I další setkání se nesou ve stejném duchu a vy si najednou uvědomujete víc a víc, co on umí a vy ne... Je ve stejném věku jako vy a přesto mu snad pořád stojí, může kdykoliv, má výdrž jak pornoherec,ona si to s ním užívá mnohem víc jak s vámi, zažívá víc orgasmů...
A tak jednou přijde setkání, kdy se vám ani nepostaví. Máte pocit, že jste jen do počtu, že ona si to určitě užije ještě víc jen s ním a dobrovolně se stáváte pouhým divákem.
Další setkání už tak nejsou pro vás vzrušující jako na počátku. Nevěříte si, stále se srovnáte s ním a vlastně se najednou bojíte chvíle , kdy přijde na sex, ikdyž byste ho rád měl. Bojíte se, že se rychle uděláte, že ona z toho nic mít nebude, že jí neuspokojíte, že...
Kvůli vám si to on, ani ona, najednou tolik neužívají, snaží se vám pomoci, pochopit v čem je problém, ale vy se stále nemůžete dostat z toho začarovaného kruhu vlastních myšlenek. Kdybyste jí tak nemiloval... Jenže právě ta láska je to, co vás z toho nakonec dostane.
Je těžké se svěřit, nechat jí naplno nahlédnout do vaší hlavy a myšlenek, ale pokud i ona miluje vás, pochopí a pomůže. Připomene vám, že se sice uděláte celkem brzy, ale za to můžete několikrát a on jednou. On hned po prvním vyvrcholení zvadne a vy byste chtěl dál. Připomene, jak jí umíte nádherně a dlouho přinášet rozkoš jazykem, jak to umíne báječně se všelijakými hračkami, jak se jí umíte nádherně dotýkat... Díky ní opět získáte pevnou půdu pod nohama, uvědomíte si, co vše dokážete a další setkání jsou už opět úžasná, ikdyž už trochu jiná.
A o tom je život. Nikdy nic není stejné.