Hledá se kočička

23.9.2023 06:25
Kocicka-Kocour Kocicka-Kocour
Casal à procura de mulheres
Czech Republic Czech Republic
Mulheres
Casais mulheres e homens
Casais mulheres e mulheres
Sem trans
Idade 18–39

Jsme mladý aktivní pár z Brna a žijeme v dlouhodobém běžném vztahu. Máme rádi zdravý životní styl, sport, dobrodružství, cestování po světě, přírodu, tůry v horách, via ferraty, wellness, hezké hotely a dobré jídlo, seberozvoj, zdravé vaření, smyslupné hlubší konverzace a zkoumání vztahů obecně. Zároveň nám naše práce umožňuje velkou časovou flexibilitu na aktivní život a časté cestování a výletování bez omezení "dovolenými".

Rádi bychom touto cestou poznali mladou ženu (18 - 35 let), která je přirozeně zvídavá a zvědavá poznat nás a dle vzájemných sympatií otevřená myšlence navázat přátelství či přátelství s výhodami, sdílet radost ze života, vzrušení, smát se a zkoumat intimitu a rozvíjet kvalitní vztahy spolu s námi.

Nechceme střídat partnerky, preferujeme dlouhodobý vztah s jednou jedinou, upřímnost, vzájemný respekt a zdraví je pro nás vždy na prvním místě. Pokud zastáváš stejné hodnoty určitě si budeme rozumět.

Rádi bychom s tebou pravidelně jednou za čas zažívali nová dobrodružství jak v intimní oblasti, tak i v běžných aktivitách, které máme rádi viz. výše, podnikali společně zajímavé výlety, cesty na zajímavá místa po světě, plánovali si zajímavé zážitky a objevovali společně radosti života.

Zastáváme názor, že ano je ANO, ne je NE. Vše v našem vztahu bude vždy založené na souhlasu všech. Pokud jsi studentka či mladá maminka, není to překážkou a když můžeme, tak rádi s čímkoliv pomůžeme.

Pokud jsi dočetla až sem, určitě nám napiš pár slov o sobě a přilož svoji foto, klidně může být jen obyčejná civilní s celou postavou a obličejem, ale neurazíme se i za cokoliv odvážnějšího, je to přirozené *21*

Promova o anúncio de encontro

  • Este anúncio de encontro está agora no lugar 10 na lista. Você pode colocar o anúncio em primeiro lugar agora.
  • O uso repetido do recurso de promoção soma os dias, anúncios de encontro com mais dias acumulados ganharão uma posição mais alta na lista.
:

Escolha primeiro o método de pagamento.