Večer budu sám s tchýní...

Rajcuje mě a mám na ni chuť. Jít do toho?

Tchán jde do práce, žena za kamarádkama... Konstalace, která nastává max jednou za dva roky. Tchýně mě od začátku moc přitahuje, ale nevím jestli do toho jít. Nevím jakou bude mít reakci, když ji to otevřeně řeknu svůj zámer... Může to být pozitivní a užijeme si to spolu nebo mě pošle do háje a budu za nevěrníka a nevím co ještě. A o tom, že si to nenechá pro sebe a pustí to tchánovi a ženě už ani nechci psát...
Nemám problém sbalit ženskou, ale tohle je pro mě oblast neprobádaná a mám před tím respekt... Poraďte: Jak na to... Popř. máte někdo s tímto negativní zkušenosti? Ty pozitivní si dokážu přečíst v povídkách :) Děkuji
Toto jsem též zažil. Jednou jsem ji pozval na víno, ale strach z průšvihu byl větší. Podruhé jsme byli spolu v sauně. Vzhledem k blízkosti rodiny jsem si nic nedovolil, ale aspoň jsem zkouk ty její nalitý kozenky a vzpomínka na ně mne stále vzrušuje.
Někdy si představuju, že laskám, masíruji olejem ty její velké kozy, břicho, macatá stehna, dráždím kundičku, pokračuju na zádech až k jejímu výbuchu slasti. laskám, hnětu její velký zadek, zadní branku a opatrně prstem vklouzávám až se sama nabodává a já vklouznu do nastavené prdelky......
To vypadá na kopanec do koulí,vyškrábané oči od ženy a navrch rána pěstí mezi lampy od tchána... :-)))
Zázraky se dějí a kdo nic nezkusil, také nic nezískal.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Pokud nemáš předem jasné signály od tchýně, že má o něco podobného z tvé strany zájem, tak to může dopadnou podobně jako když skočíš do výběhu k tygřici a na férovku se jí řekneš, že ji vojedeš *18*
Do výběhu s tygřicí vážně nechci, nicméně uvidíme, jak se bude večer vyvíjet a uvidíme...
Vztek, zlost a rozzuřená tchyně jsou odjakživa nebezpečné hořlaviny :-)
Měl jsem v životě jen krásné ženy, ale tchyně opak. Představa mě a tchyně *385*
Moje tchyne je sexy zenska.
Vzdycky jsem se dival jak vypada matka, abych mel predstavu, jak bude jeji dcera vypadat za dvacet let.
Tak toto je ozaj tenky ľad. Predstava je to lakava. Ved vyprasit svokru chceme urcite mnohi. Ale stratit mozes vela. Skoro vsetko. Kazdopadne napis ako si pochodil. Aj ked nic nebolo.
Bohužel nejde o masturbační fantazii... :o/