Tolerantní wellness

Něco mezi swingers a wellness?

Ahojte ve spolek :-), s manželkou hledáme první zkušenost a na vyloženě swingers si netroufáme ani jeden. Líbilo by se nám nějaké tolerantní wellness. Tedy sauny, výřivky, atd. ideálně, kde by se tolerovali intimnosti. Výměnu ani zapojení nehledáme, spíš jen vidět a případně být viděni.

Můžete prosím doporučit?
Díky moc :o)
Babylon doporučujem,patek nebo sobota tam je vždy slušna :-)
Chceme v únoru navštívit wellnes v Mariánských lázních.můžete někdo dát typy či rady? nebo se nenápadně seznámit?
Saunový ráj Holice. Dopoledne.
Ahoj, takhle to mam nastavený i já s přítelkyní. Je nám už kolem 50..ne vyměna, ale vzrušení, erotično...v létě chodíme často na nuda pláž, nijak se zbytečně neukazujeme,spíš si někam zalezeme, ale milujeme se tam a bylo by nádherný, kdyby si třeba nějaký pár "nedaleko" taky hrál...do sauny chodíme taky často..takových je nás, si myslim víc, ale když se tam náhodně třeba v tý sauně lidi setkaj, bojí se začít..protože se neznaj..a bojí se reakce.
Pokud je mi známo, sauny má v Praze jen Lublaňská a Bunkr (ano, jsou to swingers kluby, ale vrhat se tam na vás nikdo nebude a zapojovat se nemusíte). Cenově pro páry vycházejí podobně, výhodou Bunkru je raut zdarma. Lublaňská má skvěle vyhřátou finskou saunu, infrasaunu a parní lázeň. Vířivka je tam docela velká, tak pro 6-8 osob. Bunkr má 3 sauny, ta největší (finská) nebývá vyhřátá víc než na 80-90 stupňů (někdy i na míň). Vířivka v Bunkru je jen pro 2 osoby. Lublaňská je celkově menší, Bunkr je velký a hojně navštěvovaný. Obsluha milá v obou těchto klubech. Takže je to na Vás *24*
Já bych doporučoval to wellness Lublaňská, alespoň pro začátek. Pokud chcete být jen viděni bez zapojení,je tam myslím vždy nějaký ten tzv. honič, který se chce jen dívat bez zapojení. Jen to musíte dát i důrazněji najevo, že si nepřejete zapojení. Jinak jsou tam myslím ceny celkem mírné a obsluha milá.
Moznosti je dnes dostatek.
Vila Funny u Brna.aPro zacatek i Paradiso v Praze..
Wellnes urcite Lublanska..
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Libilo by se mi to same, bude rad za nejake doporuceni. Pro zacatek bych myslel neco soukromeho, a casem zajit nahotit i mezi vice lidi. Libilo by se mi VIDET A BYT VIDEN.