Zajímavé ,o tomhle jsem nikdy nepřemýšlela,je mi to v celku jedno ,ale prcka bych asi do vztahu nechtěla
Moje přítelkyně je o kousíček vyšší než já, ze začátku mi to trochu vadilo a brblal jsem, když si vzala podpatky, ale zvykl jsem si, jsem s tim v pohodě a v posteli žádnej problém neni :)
Tak to má asi každá jinak .... koukni na manželku Michala Davida - je o kus větší než on - a nevadí jí to .... já ač sama trpaslík, mám slabost pro vysoké - pod 185 nejdu - mrňavý mě prostě nevzrušujou
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Chtel bych vyzkouset mensi zenu. Jsem 192 cm velky sportovec a chlap se 100 kily, dlouhe nohy az na zem:-) a opasek jemne nad zadkem...
Já mám tak 176 a také mám raději může 183+ můžu pak nosit podpatky :) být vyšší než on mě štve :(
To naprosto chápu. Mám 177cm Tvůj názor má asi každá, ale když jsem nějakou měl přesvědčovala mě že u mě ji to vlastně nevadí. V ženský se vyznat
To naprosto chápu. Mám 177cm Tvůj názor má asi každá, ale když jsem nějakou měl přesvědčovala mě že u mě ji to vlastně nevadí. V ženský se vyznat
Tak já mám osobně raději menší. Souhrou náhod mám z 90% o 10cm menší. Vždy jsem se tomu hrozně smál, ale prý ji to u mě nevadí. Asi jako u všeho co člověk to názor.

vysoké ženy
vztah a intimnosti s hodně vysokými ženami